- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
Evet canm gunlerimiz cok yakındıCanim benim kiyamam..benimde 30 temmuzdu oglumu kaybettigim kara gün...icimde firtinalar kopuyor..hicbiyere sigamiyorum uzuntuden..
Sen ne zaman hazir hissedersen ozaman basla canim, erkende hamile kalsan gecte hamile kalsan degisen bisey olmuyor..sahsen ben hala oglumu cok ozluyorum, ister istemez hergun agliyorum..yeni hamileligimde hem fiziksel hem ruhsal zor geciyor..kucagimiza alinca degisiyormu biseyler bilmiyorum..
Hakkimizda hayirlisi, insallah rabbim en kisa zamanda yeniden bebek nasip etsin sana da..bu sefer sag salim kavusalim insallah
arasimmmm
Allah doğacak yavrularımıza ömür versin inşallah . Böyle güzel haberler almak çok güzel . Moral veriyor . Cesaret veriyor insana. Bende 14 martta ölü doğum yaptım . Acımızın tarihleri çok yakınmışMerhaba arkadaşlar. Öncelikle tekrar bebek sevinci yaşayan tüm arkadaşları tebrik ederim. Aktif olarak yazmasam da sürekli sizleri okuyarak moral buldum. 10 martta sezeryan ile doğum yapmıştım ve bebegimi de 15 gün sonra enfeksiyondan kaybetmiştim. Zor günler yaşadım tabiki ama Rabbim de sabrini verdi ve ben het gün dualar ettim Rabbime sığındım. Çok şükür Rabbim bana tekrar bir evlat nasip etti. İnsallah 4 haftalik hamileyim. Rabbim inşallah hepimize sonuna kadar gidebilmeyi, sağlıkla sihhatle kucağımiza almayi ve büyütüp yetistirebilmeyi nasip etsin. Evlat hasretiyle yanan anne adaylarına da hayirlisiyla tekrar evlatlar nasip etsin
Başın sağolsun canım benim bebeğim de 5 martta melek oldu 1 hafta yaşadı hamileliğinde hayırlı olsun rabbim tekrarından korusunMerhaba arkadaşlar. Öncelikle tekrar bebek sevinci yaşayan tüm arkadaşları tebrik ederim. Aktif olarak yazmasam da sürekli sizleri okuyarak moral buldum. 10 martta sezeryan ile doğum yapmıştım ve bebegimi de 15 gün sonra enfeksiyondan kaybetmiştim. Zor günler yaşadım tabiki ama Rabbim de sabrini verdi ve ben het gün dualar ettim Rabbime sığındım. Çok şükür Rabbim bana tekrar bir evlat nasip etti. İnsallah 4 haftalik hamileyim. Rabbim inşallah hepimize sonuna kadar gidebilmeyi, sağlıkla sihhatle kucağımiza almayi ve büyütüp yetistirebilmeyi nasip etsin. Evlat hasretiyle yanan anne adaylarına da hayirlisiyla tekrar evlatlar nasip etsin
Canım öncelikle başın sağolsun. Rabbim meleklerimizle cennette kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bu yaşadığımız acıların mükafatını elbet ahirette alacağız...Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tekrar bebek sevinci yaşayan tüm arkadaşları tebrik ederim. Aktif olarak yazmasam da sürekli sizleri okuyarak moral buldum. 10 martta sezeryan ile doğum yapmıştım ve bebegimi de 15 gün sonra enfeksiyondan kaybetmiştim. Zor günler yaşadım tabiki ama Rabbim de sabrini verdi ve ben het gün dualar ettim Rabbime sığındım. Çok şükür Rabbim bana tekrar bir evlat nasip etti. İnsallah 4 haftalik hamileyim. Rabbim inşallah hepimize sonuna kadar gidebilmeyi, sağlıkla sihhatle kucağımiza almayi ve büyütüp yetistirebilmeyi nasip etsin. Evlat hasretiyle yanan anne adaylarına da hayirlisiyla tekrar evlatlar nasip etsin
Erken doğum nedenin neydi canım? Rabbim bu bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu gebeliğinde dikiş atıldı mı rahim ağzına?icim yandi burda olanlari okuyunca :'( bende ayni seyleri hemen hemen yasadim. Oglumu Ümeyrimi 22 haftalikken erken dogumla kaybettim. Melegim oylede guzeldiki.. icim hala yaniyor tekrar hamileyim cok sukur ama hala oglumu cok ozluyorum coook. Tek tesellim ahirette ona kavusabilmem..
yok cnm erken dogum nedenim doktor ihmali yuzunden.. enfeksiyon olusmus ve farkina varmadi doktorum.. enfeksiyon rahmimi erkenden acilmasina neden olduErken doğum nedenin neydi canım? Rabbim bu bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu gebeliğinde dikiş atıldı mı rahim ağzına?
Evet canim tarih cok yakin birbirine.Ama insallah bu sefer gününü bekleyebilirim ben cunku iki hamileligimde de suyum erken geldi ogluma 35. Haftada kizima 31.haftadaydim kese delindi.Nedeni belli degil ama bunda da oyle olur diye korkuyorum.Saglik sihhatle vakti zamaninda gelir bebişlerimiz insallahHaftalarimiz yakin sanirim sana da hayirli olsun canim amin
Canm oncelikle basin sagolsun.Rabbim tekrarnzan korusun.yeni bebegin de hayirli sun.ins sağlıkla hayırla buyutursun bebegini.tarihlerimiz cok yakın.vwm de 26 martta sezaryan oldum ve bebegimi hic göremedim.3.5 ay oluyo hala acım dinmiyor.öyle bi cigerim yanıyo ki.ins diger tarafta mükafatını görürüz.Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tekrar bebek sevinci yaşayan tüm arkadaşları tebrik ederim. Aktif olarak yazmasam da sürekli sizleri okuyarak moral buldum. 10 martta sezeryan ile doğum yapmıştım ve bebegimi de 15 gün sonra enfeksiyondan kaybetmiştim. Zor günler yaşadım tabiki ama Rabbim de sabrini verdi ve ben het gün dualar ettim Rabbime sığındım. Çok şükür Rabbim bana tekrar bir evlat nasip etti. İnsallah 4 haftalik hamileyim. Rabbim inşallah hepimize sonuna kadar gidebilmeyi, sağlıkla sihhatle kucağımiza almayi ve büyütüp yetistirebilmeyi nasip etsin. Evlat hasretiyle yanan anne adaylarına da hayirlisiyla tekrar evlatlar nasip etsin
Aminn canim dualarim seninle bende 5 aylikken doktor doktor gezdim kimse dogum yaptığımi anlayamadı miyomlarin buyumus onlar agri baski yapiyor dendi 3 gun sonra suyum geldi ve normal doğum yaptim sonra miyom ameliyati oldum benimki de inşallah 37 haftayı falan gorur allahim cektiklerimizin mukafatini verir inşallahEvet canim tarih cok yakin birbirine.Ama insallah bu sefer gününü bekleyebilirim ben cunku iki hamileligimde de suyum erken geldi ogluma 35. Haftada kizima 31.haftadaydim kese delindi.Nedeni belli degil ama bunda da oyle olur diye korkuyorum.Saglik sihhatle vakti zamaninda gelir bebişlerimiz insallah
Canım hemen stres yapma. Kimyasal gebelikte sağlıksız dollenmiş yumurta vücuda tutunamiyor. Demek ki sağlıklı değildi o yüzden vücudun kabul etmedi. Dr.un gerek duyarsa sana bu testleri yaptırır zaten. Ayrıca önlem olarak coraspin almaya başla demiş bile...Aranızda kimyasal gebelik geçireniniz varmı sonra hamile kaldınız mı hamilelik için hangi testleri yaptırdın ız önce genetiğe mi kadın doğuma mı gittiniz salı günü kadın doğuma gideceğim ona göre doktora ne söylemeliyim acaba bende mi pıhtılaşma var kafayı yiyecem ya
Öyle ama insanın yinede canı sıkılıyor hayal kırıklığı çok zor sende geçirmiştin değil mi kimyasaldan sonra nekadar sürede hamile kaldınCanım hemen stres yapma. Kimyasal gebelikte sağlıksız dollenmiş yumurta vücuda tutunamiyor. Demek ki sağlıklı değildi o yüzden vücudun kabul etmedi. Dr.un gerek duyarsa sana bu testleri yaptırır zaten. Ayrıca önlem olarak coraspin almaya başla demiş bile...
Coraspin 100 mg den günde bir tane iç çalışmala ra devam et dediÖyle ama insanın yinede canı sıkılıyor hayal kırıklığı çok zor sende geçirmiştin değil mi kimyasaldan sonra nekadar sürede hamile kaldın
Canm cok üzüldüm gercekten.ins bi dahakine sağlıklı gebelik gecirirsin.kimyasal gebelik cok büyük bi sorun degil.sağlıksız gebelik oluyo iste.cogu insan test yapmayınca adet kanı sanıyo ve kimyasal gebelik gecirdigini farketmiyo bile.mart ayında yakin bi arkadaşım yaşamıştı.kanamasınn başladığını söylemişti.benim bu durumum oldugu icin pek ayrıntılı konusamadm ama doktorunun bir iki adet beklemesi gerektigini ve sonra tekrar gebelik düşünebilecegini söylemiş.hatta doktor haziran aynda tekrar korunmayı bırakın demişArkadaşlar bu ay 6 gün günüm geçti koştum gittim test yaptırdım 91 çıktı hemen doktorumu aradım 2 günde bir tekrarlayın dedi bugün tekrar yaptırdım 26 çıktı zaten Lekelenmelerim vardı bugünde adet oldum öyle üzüldüm ki yine doktorumu aradım çünkü başka şehirdeyim folik asit al ve coraspin kullan günde bir tane dedi kimyasal gebelik geçirmişim çoook mutsuzum öyle üzüldüm ki
Canım benim doktorum tekrar gebelik için bekletmemisti beni hiç. Çalışmaya devam demişti bana da. Ben 7.ayda hamile kalabilmistim ama kısmet tabii. Senin de öyle olacak diye bir şey yok. Stres yapma ve içini rahat tutmaya çalış. Herşeyin bir zamanı var demek ki öyle düşünmek lazım. Rabbim çok aratmadan sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah :)Coraspin 100 mg den günde bir tane iç çalışmala ra devam et dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?