- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Hayırlı olsun canm.ins sağlıkla kucagina alıp büyütmek nasip olur.sezaryan mı olmustun.korunmayı kac ay sonra bıraktın?bi de kac ayda gamile kaldn acabaKızlar merhaba burada beni taniyanlar vardir dun hamile oldugumu ogrendim mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim.inşallah bu defa sagsalim kucagima almak nasip olur sevgilerimle @Gulcin-84olamaazzz
Canım çok sevindim. Rabbim kucağına Alıp büyütmek nasip etsin.maşallahKızlar merhaba burada beni taniyanlar vardir dun hamile oldugumu ogrendim mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim.inşallah bu defa sagsalim kucagima almak nasip olur sevgilerimle @Gulcin-84olamaazzz
Canım çok sevindim :) Rabbim sağlıkla kucağına alıp da büyütmeyi nasip etsin inşallah :) Hayırlı bir evlat olsun inşallah :)Kızlar merhaba burada beni taniyanlar vardir dun hamile oldugumu ogrendim mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim.inşallah bu defa sagsalim kucagima almak nasip olur sevgilerimle @Gulcin-84olamaazzz
Canim ben normal dogum yaptim 5 aylikti ama sonrasında sezeryan gibi acik miyom ameliyatı oldum koruma surem 6 aydi o bitince 4. ayda kaldimHayırlı olsun canm.ins sağlıkla kucagina alıp büyütmek nasip olur.sezaryan mı olmustun.korunmayı kac ay sonra bıraktın?bi de kac ayda gamile kaldn acaba
Canım çok sevindim. Rabbim kucağına Alıp büyütmek nasip etsin.maşallah
Aminn canım hepinize dua edecegim.inşallah isteyen herkese hele bizim gibi gozu yasli melek annelerine nasip eder rabbim..geçen sene mayısta oglum gitti bu temmuzda kardesi geldi saglikla gelir umarımCanım çok sevindim :) Rabbim sağlıkla kucağına alıp da büyütmeyi nasip etsin inşallah :) Hayırlı bir evlat olsun inşallah :)
Rabbim isteyen diğer melek annelerine de nasip etsin :)
Tebrik ederim melek annesi. İnşallah bebeğini sağsalim kucağına alırsın. Dualarım tüm melek anneleriyle.Kızlar merhaba burada beni taniyanlar vardir dun hamile oldugumu ogrendim mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim.inşallah bu defa sagsalim kucagima almak nasip olur sevgilerimle @Gulcin-84olamaazzz
Sagol canim aminTebrik ederim melek annesi. İnşallah bebeğini sağsalim kucağına alırsın. Dualarım tüm melek anneleriyle.
Canimmmmm yasasinnn cok sevindimm hayirli olsun,insallah bu sefer bu dunyada da saglikli ve uzun omurlu olsun..cektigimiz cileler son bulsun hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah..bol bol su ic ve dinlen..Kızlar merhaba burada beni taniyanlar vardir dun hamile oldugumu ogrendim mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim.inşallah bu defa sagsalim kucagima almak nasip olur sevgilerimle @Gulcin-84olamaazzz
Canim hatirlamazmiyiz Allah saglicakla kucagina aldirdirsin. Cok sevindim bayeam sekeri gibi girdi hayatinuzaKızlar merhaba burada beni taniyanlar vardir dun hamile oldugumu ogrendim mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim.inşallah bu defa sagsalim kucagima almak nasip olur sevgilerimle @Gulcin-84olamaazzz
Tatlim senin cinsiyet belli oldumu epeydir gorusemedikCanimmmmm yasasinnn cok sevindimm hayirli olsun,insallah bu sefer bu dunyada da saglikli ve uzun omurlu olsun..cektigimiz cileler son bulsun hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah..bol bol su ic ve dinlen..
Allahim burdaki butun arkadaslarin en kisa zamanda tekrar yuzunu guldursun insallah
Iki cerceve resmi var profilinde yoksa ikuz mi ? Bi kiz bi erkekCanimmmmm yasasinnn cok sevindimm hayirli olsun,insallah bu sefer bu dunyada da saglikli ve uzun omurlu olsun..cektigimiz cileler son bulsun hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah..bol bol su ic ve dinlen..
Allahim burdaki butun arkadaslarin en kisa zamanda tekrar yuzunu guldursun insallah
Canm seni hatırladım hatta ameliyat olmustun haberini alinca cok cok sevindim hayırlısı olsun bebisinin:) Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah darısı bizlere olsun:)Kızlar merhaba burada beni taniyanlar vardir dun hamile oldugumu ogrendim mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim.inşallah bu defa sagsalim kucagima almak nasip olur sevgilerimle @Gulcin-84olamaazzz
Canm hamile oldugunu simdi gördüm seni hatrladim dertlesiyorduk...cok cok sevindim bayadr gozukmuyordun Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin :)Canimmmmm yasasinnn cok sevindimm hayirli olsun,insallah bu sefer bu dunyada da saglikli ve uzun omurlu olsun..cektigimiz cileler son bulsun hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah..bol bol su ic ve dinlen..
Aminnn canim cok sagol..bende seni hatirliyorum unutmadim burdaki hickimseyi..herzaman duamda herkes..cok zor geciriyorum hamileligi o yuzden pek giremedim..Canm hamile oldugunu simdi gördüm seni hatrladim dertlesiyorduk...cok cok sevindim bayadr gozukmuyordun Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin :)
Aminn canim.inşallah hep güzel haberlerimizi paylasalim bundan sonra öpüyorumCanimmmmm yasasinnn cok sevindimm hayirli olsun,insallah bu sefer bu dunyada da saglikli ve uzun omurlu olsun..cektigimiz cileler son bulsun hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah..bol bol su ic ve dinlen..
İnşallah canim cok teşekkürler iyiki varsinizCanim hatirlamazmiyiz Allah saglicakla kucagina aldirdirsin. Cok sevindim bayeam sekeri gibi girdi hayatinuzainsallah hayirli omurlu saglikli olur...
Evet canim o benim :) darısı isteyen dileyen hepinize olsun inşallah dualarimdasiniz allah çektiklerimizin mukafatini yollar dilerim öpüyorumCanm seni hatırladım hatta ameliyat olmustun haberini alinca cok cok sevindim hayırlısı olsun bebisinin:) Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah darısı bizlere olsun:)
Canim cok sevindim cok guzel bir haber bu.Saglik sihhatle kavusursun insallah bebegine dualarim seninleKızlar merhaba burada beni taniyanlar vardir dun hamile oldugumu ogrendim mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim.inşallah bu defa sagsalim kucagima almak nasip olur sevgilerimle @Gulcin-84olamaazzz
Saolasn canim Rabbim kabul etsin sizde benim dualarimdasiniz...Aminnn canim cok sagol..bende seni hatirliyorum unutmadim burdaki hickimseyi..herzaman duamda herkes..cok zor geciriyorum hamileligi o yuzden pek giremedim..
Sen nasilsin ne durumdasin canim benim?
Haftalarimiz yakin sanirim sana da hayirli olsun canim aminCanim cok sevindim cok guzel bir haber bu.Saglik sihhatle kavusursun insallah bebegine dualarim seninle
Kızlar merhaba burada beni taniyanlar vardir dun hamile oldugumu ogrendim mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim.inşallah bu defa sagsalim kucagima almak nasip olur sevgilerimle
Cok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah uzun ömürlü sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olur Rabbim ayırmasın ikinizide inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?