Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kızlar merhaba burada beni taniyanlar vardir dun hamile oldugumu ogrendim mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim.inşallah bu defa sagsalim kucagima almak nasip olur sevgilerimle @Gulcin-84 olamaazzz
Hayırlı olsun canm.ins sağlıkla kucagina alıp büyütmek nasip olur.sezaryan mı olmustun.korunmayı kac ay sonra bıraktın?bi de kac ayda gamile kaldn acaba

Kızlar merhaba burada beni taniyanlar vardir dun hamile oldugumu ogrendim mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim.inşallah bu defa sagsalim kucagima almak nasip olur sevgilerimle @Gulcin-84 olamaazzz
Canım çok sevindim :) Rabbim sağlıkla kucağına alıp da büyütmeyi nasip etsin inşallah :) Hayırlı bir evlat olsun inşallah :)
Rabbim isteyen diğer melek annelerine de nasip etsin :)

Hayırlı olsun canm.ins sağlıkla kucagina alıp büyütmek nasip olur.sezaryan mı olmustun.korunmayı kac ay sonra bıraktın?bi de kac ayda gamile kaldn acaba
Canim ben normal dogum yaptim 5 aylikti ama sonrasında sezeryan gibi acik miyom ameliyatı oldum koruma surem 6 aydi o bitince 4. ayda kaldim

Canım çok sevindim. Rabbim kucağına Alıp büyütmek nasip etsin.maşallah

Canım çok sevindim :) Rabbim sağlıkla kucağına alıp da büyütmeyi nasip etsin inşallah :) Hayırlı bir evlat olsun inşallah :)
Rabbim isteyen diğer melek annelerine de nasip etsin :)
Aminn canım hepinize dua edecegim.inşallah isteyen herkese hele bizim gibi gozu yasli melek annelerine nasip eder rabbim..geçen sene mayısta oglum gitti bu temmuzda kardesi geldi saglikla gelir umarım

Tebrik ederim melek annesi. İnşallah bebeğini sağsalim kucağına alırsın. Dualarım tüm melek anneleriyle.

Canimmmmm yasasinnn cok sevindimm hayirli olsun,insallah bu sefer bu dunyada da saglikli ve uzun omurlu olsun..cektigimiz cileler son bulsun hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah..bol bol su ic ve dinlen..
Allahim burdaki butun arkadaslarin en kisa zamanda tekrar yuzunu guldursun insallah

Canim hatirlamazmiyiz Allah saglicakla kucagina aldirdirsin. Cok sevindim bayeam sekeri gibi girdi hayatinuza insallah hayirli omurlu saglikli olur...

Tatlim senin cinsiyet belli oldumu epeydir gorusemedik

Iki cerceve resmi var profilinde yoksa ikuz mi ? Bi kiz bi erkek

Canm seni hatırladım hatta ameliyat olmustun haberini alinca cok cok sevindim hayırlısı olsun bebisinin:) Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah darısı bizlere olsun:)

Canm hamile oldugunu simdi gördüm seni hatrladim dertlesiyorduk...cok cok sevindim bayadr gozukmuyordun Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin :)

Canm hamile oldugunu simdi gördüm seni hatrladim dertlesiyorduk...cok cok sevindim bayadr gozukmuyordun Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin :)
Aminnn canim cok sagol..bende seni hatirliyorum unutmadim burdaki hickimseyi..herzaman duamda herkes..cok zor geciriyorum hamileligi o yuzden pek giremedim..
Sen nasilsin ne durumdasin canim benim?

Aminn canim.inşallah hep güzel haberlerimizi paylasalim bundan sonra öpüyorum

Canim hatirlamazmiyiz Allah saglicakla kucagina aldirdirsin. Cok sevindim bayeam sekeri gibi girdi hayatinuza insallah hayirli omurlu saglikli olur...
İnşallah canim cok teşekkürler iyiki varsiniz

Canm seni hatırladım hatta ameliyat olmustun haberini alinca cok cok sevindim hayırlısı olsun bebisinin:) Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah darısı bizlere olsun:)
Evet canim o benim :) darısı isteyen dileyen hepinize olsun inşallah dualarimdasiniz allah çektiklerimizin mukafatini yollar dilerim öpüyorum

Aminnn canim cok sagol..bende seni hatirliyorum unutmadim burdaki hickimseyi..herzaman duamda herkes..cok zor geciriyorum hamileligi o yuzden pek giremedim..
Sen nasilsin ne durumdasin canim benim?
Saolasn canim Rabbim kabul etsin sizde benim dualarimdasiniz...
Skntimi yasiyorsun hamileligin de?uzuldum cnm gecmis olsun Rabbim kolaylik versin skntisiz gecir ins...
Iyi olmaya calisiyorum canm bnde ayni brsey yok..coraspin icmeye devam ediyorum daha korunuyorm bebegiminde senesi geliyor bu kadar bekledim biraz daha bekleyim dedim 31 temmuz yaklaştı
Kendine cok iyi bak canim bebegine de cok iyi bak sknti stres yapma bol bol dinlen

Canim benim kiyamam..benimde 30 temmuzdu oglumu kaybettigim kara gün...icimde firtinalar kopuyor..hicbiyere sigamiyorum uzuntuden..
Sen ne zaman hazir hissedersen ozaman basla canim, erkende hamile kalsan gecte hamile kalsan degisen bisey olmuyor..sahsen ben hala oglumu cok ozluyorum, ister istemez hergun agliyorum..yeni hamileligimde hem fiziksel hem ruhsal zor geciyor..kucagimiza alinca degisiyormu biseyler bilmiyorum..
Hakkimizda hayirlisi, insallah rabbim en kisa zamanda yeniden bebek nasip etsin sana da..bu sefer sag salim kavusalim insallah
arasimmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…