Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Agri batma bende de alti aya kadar oldu canim doktora gittigimde sordum normal bir sorun yok dedi.Ben de ayrica cok fazla gaz da oluyordu.gecen ay yakı yaptim belime ilginc bir sekilde hem agrilarim bitti hem de gaz sorunundan kurtuldum
Canm cok ilginctir benim de ilk aylar cok gaz oldu.demek emziren anneler sadece bebekleri icin beslendiklerini sanıp cok söylenirler ya.meger anne de rahatsiz oluyormuş

Arkadaşlar bu aralar deli gibi Ağlıyorum yine bayram geliyor ya bayramlık alacak yavrum yok çok kötüyüm çooook :=(
Canm seni o kadar iyi anlıyorum ki.bebegimden haberim oldugunda sadece bir bayram gecirdim o da kurban bayramnda.yavrularimiz hic bayram yaşayamadı.ben bu bayram benim bayramım derdim.babiskosu kızımıza elbise alacaktı.aldığım incili ayakkabıları giydirip başına toka takacaktm.ben sabahları onun tekmeleriyle uyaniyordum.sonra onun srsine uyanacaktm ama olmadı kızımın hic sesini duyamadım.karşı komsum benden 20 gün once doğum yaptı.her gün balkonda onun bebeğinin kiyafetlerini görüyorum.bu sabah okula giderken onun bebeginin sesini duydum icim yüregim parçalandı.benim yavrum hicbirseyini giyinemedi bile.elbiseleri 2.defa yikanmadan hepsi kaldırıldı.halbuki onlar küçülecekti ona ben ona yenilerini alacaktım.bu bayram kızımla gezecektim ve bu yaz evimde oturup bebegimle ilgilenecektim.ama düşündükçe kahroluyorum.yüreğim yanıyo.icim parçalanıyor.herkes benden unutmami eski hayatıma dönmemi bekliyorlar.ama olmuyo hic bir zaman da olmayacak.ben 100 yaşıma da gelsem on tane evladm da olsa bu acım geçmez biliyorum..bu acı baska evlatlarla biraz diner ama hep icimizde kalacak.sadece ben bu acıyla yasamaya alışmaya çalışıyorum.Rabbim bu acilarimizi dindirir kisa sürede hayırlısıyla bebeklerimizin kardeslerini gönderir ins.

Ben de bayramda yurt disina çıkmayı düşünüyorum.ailem gecici olarak abimin yanina gitttiler.ben de bayramı orda ce esimle de ayrı gecirecem.adamın yanında agla ağla nereye kadar.bir iki hafta ayrı kalalım.

Bayramda memlekete gideceğiz diye oğlumu ziyarete gittim dün evimde yıkayamadığım yavrumun mezarını yıkadım allahım neler hayal kurdum neler yaşıyorum sen yardım et
canım benim düşünmemeye çalış düşündükçe dibe batarsın. maalesef evlat acısı en zor acı ve biz bunu yaşıyoruz. sırf bu bayram diil her bayramımız buruk olacak artık.umarım biraz olsun neşelendirecek başka evlatlarımızla yüzlerimiz güler, meleklerimizde ahirette sevincimiz olur.

Yaa ben napim eltim gitti inada 2. Ay hemen hamile kaldı. Bide istemeden olmuşmuş ben bilmiyormuyum onun gerçek yüzünü. Kimse ne yasamışım umrunda bile değil herkes yeni Bebek sevinci içinde. Mümkün olduğunca dik durmaya çalışıyorum ama bu beni daha çok yıpratıyor. Allah a sığınıyorum bol bol dua ediyorum. Diyorum bu bir imtihan Allah istemeseydi benim bebeğim yaşardı o hamile kalamazdı gibi ihtimalleri düşünüyorum. Herşey Allah in taktiri . Şükrediyorum herseye rağmen en azından sağlıklıyım Birgün elbet bende güzel günlere kavuşacağım ama yaşadıklarım çok yıprattı.

Arkadaşlar bu aralar deli gibi Ağlıyorum yine bayram geliyor ya bayramlık alacak yavrum yok çok kötüyüm çooook :=(
Hepimiz aynı durumdayız.geçen sene 2bayramda da meleğim karnımdaydı.hayaller kurmuştuk bayramlıklarını bile aylar öncesinden seçmiştim.ama olmadı. Bu bayram burda durup akrabaların yeni Doğan torunlarını ,çocuklarını mıç mıç sevmesini izlemek istemediğim için arife Gününden tatile çıkıcaz

ya arkadaşlar yorumlari okudukça hüzünlendim...
bayram geliyor.. geçen ramazan da melegime 6 aylık hamileydim...
ramazandan 1 ay sora vefat edecegi nereden bilirdim ki
30 haziran yaklaşti 11 aylık olucakti.. bi yaşına gelmesine çok az kaldi..
kimse anlamiyor beni.. unuttu saniyor.. toparlandi diyo.. HAYIR...
ben oğlumu unuturmuyum...
rüyamda büyümüş haliin gördüm oğlumu.. 18 yaşindakini..
çok yakışıklı bir oğlum olucakti.. annesinin babasinin düğün fotograflara bakiyordu.. o rüyaya çok etkilendim hala aklımda..
mesela geçen cuma günü mahalle iftari vardi..
çocuklar şenliyor ordan oraya koşuyor helede kucagindaki bebekleri de gördüm...
10 aylık bir bebegi gördüm.. oğlum aklima geldi.. inmek istiyo emeklemek istiyo annesi dur diyo ölece seyrettim...
eşim benim bebeklerimi seyrettiğim anladi olacak bebegimiz dedi..
bazen bebegim olmuycak gibi hissediyorum. napayım
şimdi herkes hamile... arkadaşlarimda hamile... rabbim kucaginiza almaya nasip etsin diye dua ediyorum.

Artık ne söylenir bilmiyorum acım günden güne artıyor bu günlerde geçecek ama ne zaman çok sürmez inşallah

Artık ne söylenir bilmiyorum acım günden güne artıyor bu günlerde geçecek ama ne zaman çok sürmez inşallah
cnm inan kendimi bıraksam hergün deliler gibi ağlarım. 11 ay oldu benle doğum yapanların bebekleri neredeyse yürümeye başlayacak. onları gördükçe kalbim sıkışıyo nefes alamıyorum .. ama diyebilecek hiçbirşey yok. ALLAH ' a inancımız ve cennette kavuşma ümidimiz...Rabbin bi bildiği vardır , bi hikmeti bizim göremediğimiz. bizler melek annesi seçilmişiz ne mutlu ahiret için bize, dünya için çok zor olsa da...

Kizlar mrb bugün doktora gittim ve en gec cuma günü Allahimin iznilee oğlumu zu almaya karar verdik yada en kisa zamanda ağrı faln olursa her an olmazsa cuma günü oğlumun suyu yine sinir dAmos iki doktora konuştuk birisi bence alinmali istersen yarın aldır dd sonra doktorumlqa konustular; doktorumda bir iki gün daha bekleyelim dd Allahım inş en doğru karardır verdimiz ben yarin alınsın istitiyorum ama bilmiyorum Rabbimin iznilee az kaldı şu an 35 arti 1 haftalık iz dualarınizii esirgemeyinnn nn dualarım hepimiz icinn inş Rabbimin iznilee şu an bide kasilmalar oluyo Allahım yardı. M etsin nolur inş kavusrz bu sefer

Maşallah cok guzel kızı Oldu. Cok sukur hersey yolunda canm dogumda bızlere dua etmıs Inşallah kabul olur bızlerinde acısı bıraz olsun hafıfler.
Esigul6061 Çok sevindim maşallah..Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin analı babalı büyütsün:) darısı hepimizin başına

Ah canim ya sorma ben de dün o kadar kotuydumki gece uce kadar aglamaktan helak oldum nasil ozlemisim kizimi simsiyah saclari simdiye nasil uzardi kizim olacagini ilk duydugum gun süslü süslü bantlar almistim saclarina takarim diye hepsi hayal oldu .Cok ozluyorum kuzumu cok

Canim dualarim hep seninle olacak insallah saglik sihhatle kavusacaksin kuzuna.Guzel dusun hic stres yapma haftasi da cok iyi.Benim oglum 35 haftalik dgmustu ne kuveze girdi ne de birsıkınti yasadi.Simdi masallah okulunda parmakla gosterilen zeki bir cocuk.Insallah cok guzel olacak hayirlisiyla saglikla kavus bebegine canim

Kizlar cok sukur Rabbime kavuştu mmm bugün sancılar çok siklasti doguma aldilar Emiri m çok şükür kavuştu m şu an tedbir amaçlı küvezde inş yarın da emzircemmm hepimize dua etttimm gerçekten benim gibi olan herkesin benimde yüzümü guldr Allahım ddm kızlar sonra yine yazarım inş sağ salim burdan da ewimize gdrz aminn

Canım cok sevindim hayırlı evlat olsun inşallah hayırlısıyla evinize de geçersiniz inşallah

Canım çok şükür uzun Ömürlü evlat olsun .rabbim sizi hiç ayırmasın çok mutlu olun .

Cok az kalmis hayirlisiyla kavusmaniza canim Allah buyuk o en dogru zamanda yoluycaktir kuzunu sen kalbini rahatlatmaya calis stres yapma iman her sey cok guzel okucak bu defa Allah yar ve yardimciniz olsun dualarimdasiniz. Yavrunu kucagina alinca bizide haberdar et olur mu

Gozlerim doldu valla dunki uazina cvp yazarken diger sayfada bu yazini gordum. ALLAH uzun omurler versin saglikli sihatli hayirli olsun canim sizi ona onu size bagislasin insallah tez zamanda yavrunu alip cikarsin evine insallah

cnm maşallah 35 olmuşsunuz. kilosu nasıl. inşallah küveze girmesine bile gerek kalmaz. direkt hastaneden hepiniz evinize dönersiniz. hayırlı haberlerini bekliyoruz

cnm maşallah 35 olmuşsunuz. kilosu nasıl. inşallah küveze girmesine bile gerek kalmaz. direkt hastaneden hepiniz evinize dönersiniz. hayırlı haberlerini bekliyoruz
ay ben bunu yazarken, kavuştuğunu da gördüm :) geç kalmışım yazmak için. maşallahhh ALLAHIM sağlık uzun ömür versin hepinize inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…