Arkadaslar slm hepinizin ramazan mübarek olsun dün 34 haftalık bitti biliosun z çok şükür yanlız okadar kasılma mm olduk i üç gündür ve dün tavan yaptı tabi koştu k doktora ciğer geliştirici falan yapıldı adalat başlandı tam artk doguma girerken sancimmm azaldı bekledik doktorlqa çok olmamaya başladı tabikide hala oluyo sanci da gozukuyo rahimde ve ben çok korkuyorum heycanl iyim da ama dün tabi gözümde yaş kalmadı aglqmaktan bi hal oldum şimdi ewdeyim bugün ikinci doz ciğer geliştirme yapıcaz eğer dünkü gibi olursa sanırım hemen alincakmis şimdi bekliyorum bakıyorum hareketlere ama zaten ilacı bir hafta faln kullancakmisim sonra b ihtimal alincakmis bebeğim nolur dua edin bana bi melek annesi olarak duanı zi esirgemeyinnn Rabbim büyük ona sigindim tek gücüm o nolur dua edin bana bugünlerde hurmetineee Rabbim yardim etsinn kuveze faln girmesin sadece belki tedbir amaçlı sağlıkla artık aliyimmm kucağıma bu acıyı bidaha yasatmasin Allahım zor durumda yim tek gücüm Allah dan alıyorum nolur dua edin sanırım en gec bir haftaya alincakmis şu an birazda ha tutmaya calisiorzz 35 haftaya gircem kızlar dua edin lütfen