• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bugün doğum iznim bitti . aile hekimden 10 gün rapor aldım. Bikez daha anladım insanlar arasındaki farkları. Herkesin kendince yorumları var ama keşke biraz daha nazik olabilseler.sağolsun gerçekten moral verenlerde yok değil. Ben anlaşılmak istemiyorum zaten kimseden böyle bi beklentim de olamaz ama insanlar çok garip herkes kendini dusunuyor
Canm ne is yaptığını bilmiyorum ama bence ise baslamak daha iyi gelirdi.ben bebek olsaydı bir ay rapor alacaktm iznimi uzatacaktm ama bebek olmayinca evde durmak istemedim ve iznim bitince basladm.su anda ilk haftardaki gibi degilim daha iyiyim.ne zaman baslasam ayni duyguları yasayacaktm ertelemek istemedim ve normal hayata alismaya çalışıyorum su anda.ve yeni bebek fikri beni ayakta tutuyo.ins sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlarımız olur.cok şükür rahmim yerinde diyorum.bazı insanlara tüp bebek bile yapmıyorlar.bizim bi evladımız olduysa bir daha sa olur ins.hem Rabbim aldığının yerine daha iyisini daha güzelini daha hayırlısını verir.Hzyunusu balığın karnindaki karanliktan duayla kurtaran Rabbim bizi de bu karanliktan kurtarır.beni taniyan tanimayan o kadar cok kişi dua etti ki ins sonumuz güzel olacak.Allah hayırlı kapılar açacak.burda bile birbirimizi görmeden birbirimize dua ediyoruz

Canm ne is yaptığını bilmiyorum ama bence ise baslamak daha iyi gelirdi.ben bebek olsaydı bir ay rapor alacaktm iznimi uzatacaktm ama bebek olmayinca evde durmak istemedim ve iznim bitince basladm.su anda ilk haftardaki gibi degilim daha iyiyim.ne zaman baslasam ayni duyguları yasayacaktm ertelemek istemedim ve normal hayata alismaya çalışıyorum su anda.ve yeni bebek fikri beni ayakta tutuyo.ins sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlarımız olur.cok şükür rahmim yerinde diyorum.bazı insanlara tüp bebek bile yapmıyorlar.bizim bi evladımız olduysa bir daha sa olur ins.hem Rabbim aldığının yerine daha iyisini daha güzelini daha hayırlısını verir.Hzyunusu balığın karnindaki karanliktan duayla kurtaran Rabbim bizi de bu karanliktan kurtarır.beni taniyan tanimayan o kadar cok kişi dua etti ki ins sonumuz güzel olacak.Allah hayırlı kapılar açacak.burda bile birbirimizi görmeden birbirimize dua ediyoruz
Memurum. Çalıştığım kurum sorun çıkarmıyor rapor konusunda. Doğum yapan her bayan en az iki üç heyet alır. 10 günlük aldım ilk etap. Böyle bi imkanım varken kullanmak istiyorum açıkcası. Hemen yoruluyorum daha vücudum eskisi gibi güç toplayamadı zaten. Korunmayı da bıraktım dediğin gibi yeni bi Bebek için hayal kurmak çok iyi geliyor. Her konuda ihtiyacım var dinlenmeye. Hem kime yarandım ki . Üç senedir aynı kişilerle çalışıyorum. Ocak ayında mesaiye kaldılar ben son haftalarda olduğum için hem yorulmamak için hem de her an doğum iznine çıkma ihtimalim var diye mesai için adımı yazdırmadım ama onlar laklak yaptılar hep mesai saatlerinde. Ben nasılsa izne çıkıcam ya bütün bekleyen dosyalar evraklar herşey bastan sona bana yaptırdılar. Kimseye ne yaranılıyor nede başka bişey . Bide bi sene önce doğum yapmış bi arkadaş diyo ki bugün niye başlamıyon. Kendi 45+45 almışken bide. Ne yani ne farkımız var bebeğim hayatta değil diyemi . Melek anneleri herkesten daha fazla hak ediyor. Saçlarıma aklar düştü üçayda .

Arkadaslar slm hepinizin ramazan mübarek olsun dün 34 haftalık bitti biliosun z çok şükür yanlız okadar kasılma mm olduk i üç gündür ve dün tavan yaptı tabi koştu k doktora ciğer geliştirici falan yapıldı adalat başlandı tam artk doguma girerken sancimmm azaldı bekledik doktorlqa çok olmamaya başladı tabikide hala oluyo sanci da gozukuyo rahimde ve ben çok korkuyorum heycanl iyim da ama dün tabi gözümde yaş kalmadı aglqmaktan bi hal oldum şimdi ewdeyim bugün ikinci doz ciğer geliştirme yapıcaz eğer dünkü gibi olursa sanırım hemen alincakmis şimdi bekliyorum bakıyorum hareketlere ama zaten ilacı bir hafta faln kullancakmisim sonra b ihtimal alincakmis bebeğim nolur dua edin bana bi melek annesi olarak duanı zi esirgemeyinnn Rabbim büyük ona sigindim tek gücüm o nolur dua edin bana bugünlerde hurmetineee Rabbim yardim etsinn kuveze faln girmesin sadece belki tedbir amaçlı sağlıkla artık aliyimmm kucağıma bu acıyı bidaha yasatmasin Allahım zor durumda yim tek gücüm Allah dan alıyorum nolur dua edin sanırım en gec bir haftaya alincakmis şu an birazda ha tutmaya calisiorzz 35 haftaya gircem kızlar dua edin lütfen

Canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Sen stres yapma sakın. Sakin olmaya çalış. Stres tetikler sancıyı. Bol bol dua et. Allah'ın izniyle alacaksın bebeğini kucağına. Çok az kalmış, kavuşacaksın yavruna. Dualarımız seninle. Bizi de haberdar et...

Kizlar bugün gitcem doktora ne zor bi karar vermek zorundayız inş en iyisini veririz çok tedirgin im biyandan mutluyum korkuyorum yanlış bişe yapmak istemiyorum ah Allahım yardım etsin bu canı bize sağlıkla nasip etsin burda bi arkadas vardı hayalim benim miydi napti o bilen varmı 34 de almıştı doktor onu küvezde faln yazmıştı Gulcin onun için iki ay oldu sanırım

eet bak bu da bnm meleğm incim yawrmu çok özlyrum kafam dğlsn die hemen hamile klmk istiorm ama dikişlerm sorun yapar mı ki gebelkte:KK43:
ah canımm
rabbim cennet kapısında karşılaştırsın sizi sonra o minicik elleriyle elinizden tutsun sizin hadi annem babam gelin beraber oynayalım burası çok güzel desin sizee... hep beraber girin oraya inş. yeni doğacak evlarların ve bı güzel kızınla beraber orda hep oynayın yiyin için gülün eğlenin ..
yavrum ne kadar da güzel ... ve sağlıklı görünüyor aslında

Kizlar bugün gitcem doktora ne zor bi karar vermek zorundayız inş en iyisini veririz çok tedirgin im biyandan mutluyum korkuyorum yanlış bişe yapmak istemiyorum ah Allahım yardım etsin bu canı bize sağlıkla nasip etsin burda bi arkadas vardı hayalim benim miydi napti o bilen varmı 34 de almıştı doktor onu küvezde faln yazmıştı Gulcin onun için iki ay oldu sanırım
Insaallah en dogru hayırlı kararı alirsiniz.sonuctan bizi fe haberdar et.ins sağlıkla alacaksın kucağına.

Kızlar su anda adetim.2 defa daha adet adet olup birakacam diyordum.ama bugun bakrm hala lohusayken gelen yapışkan akıntı var.demek ki rahim henüz toparlanmamis.bakalm diger adetimde biter belki.vücudum bile hala bebegimi unutamamisken psikolojim nasıl iyilesecek???cok zor Rabbim hepimize sabır versin

Merhaba canm. Inşallah sıkıntısız kucağına bebegını alırsın sakın stres yapma.
Evet hayalım bebgım dı. Kısa surelıgıne kuveze girdi sancısı oldugu ıcın erken doguma gırmsıtı. Ama sımdı cok yakısıklı tatlı oglu yanında cok sukur oglu ve kızıyla bırlıkte tatılde hatta:))

Canım uzun zaman oldu siteye girmeyeli arkadaslar senin durumunu anlatinca uazmak istedim. biz de 34+3 haftalik iz bugün başta n beri çok sıkıntı yaşadım düşük tehlikesi kasılmalar falan geçen hafta dr um bana da Nidilat başlattı ama bana hiç yaramadı o ilaç yan etkisi çok oldu baş ağrısı falan bıraktık. 35. Hafta sınır demişti dr um eğer sıkıntılı bir durum olursa alınabilir gibi konusmustu sende üzülme inşallah bu sefer hersey güzel olacak. Dualarimiz seninle bak hayalim benim 34 te doğurdu oğlu büyüdü şimdi maşallah gorsen bir tatlı ki. Sende hayirlisiyla doğuracak sin inanıyorum ben kalbini ferah tut stres yapma yat dinlen bol bol. Allah a emanet ol...

Benim canım sanırım bahsettiğin kişi.33+4 te aldı doktor,gelişimi yavaşlamıstı karnımda.ciğer geliştirici iğne 2 doz oldum ama 2 hafta küvezde kaldı bebeğim solunum desteği aldı,su an iyiyiz şükür.korkma kuvezden,stres yapma Sezeryan sonrası 3.gun sütun gelmeye başlayacak,sagıp yavruna götüreceksin.insallah kısa sürede çıkacaksınız küvezde dualarım seninle..Allah sag salim kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar biraz once doktorumla konustum illa 6 ay mi beklemek gerekiyo diye.o da su anda benim sezaryanli olup 3.ayinda hamile kalan var.cok da sorun olmuyo dedi 5 6 7 ay yeterli oluyo dedi.biraz da olsa rahatladm.bir de benim bebegim esinden ayrılmıştı.tekrarlar mi dedim.diger gebeliklerde sorun yasar miyim dedim.hayir dedi sen farzet ki yolda gidiyordun bi kaza oldu kaybettin onun gibi düşün dedi.sanirim hepimiz de oyleyiz gebelik yolculugunda bebeklerimizi kaybettik ama ins bir dahakine kucagimiza alacaz

Arkadaslar slm hepinizin ramazan mübarek olsun dün 34 haftalık bitti biliosun z çok şükür yanlız okadar kasılma mm olduk i üç gündür ve dün tavan yaptı tabi koştu k doktora ciğer geliştirici falan yapıldı adalat başlandı tam artk doguma girerken sancimmm azaldı bekledik doktorlqa çok olmamaya başladı tabikide hala oluyo sanci da gozukuyo rahimde ve ben çok korkuyorum heycanl iyim da ama dün tabi gözümde yaş kalmadı aglqmaktan bi hal oldum şimdi ewdeyim bugün ikinci doz ciğer geliştirme yapıcaz eğer dünkü gibi olursa sanırım hemen alincakmis şimdi bekliyorum bakıyorum hareketlere ama zaten ilacı bir hafta faln kullancakmisim sonra b ihtimal alincakmis bebeğim nolur dua edin bana bi melek annesi olarak duanı zi esirgemeyinnn Rabbim büyük ona sigindim tek gücüm o nolur dua edin bana bugünlerde hurmetineee Rabbim yardim etsinn kuveze faln girmesin sadece belki tedbir amaçlı sağlıkla artık aliyimmm kucağıma bu acıyı bidaha yasatmasin Allahım zor durumda yim tek gücüm Allah dan alıyorum nolur dua edin sanırım en gec bir haftaya alincakmis şu an birazda ha tutmaya calisiorzz 35 haftaya gircem kızlar dua edin lütfen
Allah yardımcın olsun canım. Bu süreçte bol bol kaynamış yumurta ve vanilyalı dondurma ye bunlar bebeğe kilo aldırıyor diye biliyorum

Ya bir de erken dogum riski olan arkadaslar.korkmayin bebek kuveze girsede sorun olmuyo yasiyo.doktorum yakin zamanda 1 kilo 100 gram dogan bebrk oldu dedi su anda kuvezde ve kritik donemini atlatti dedi.esimin kuzeni dorduz bebekleri var.2 kiz 2 erkek.7 aylik dogmuslar 750 gram falan ve simdi 3.sinifa gectiler.Takdir Allahtan tedbir bizden.

Kızlar biraz once doktorumla konustum illa 6 ay mi beklemek gerekiyo diye.o da su anda benim sezaryanli olup 3.ayinda hamile kalan var.cok da sorun olmuyo dedi 5 6 7 ay yeterli oluyo dedi.biraz da olsa rahatladm.bir de benim bebegim esinden ayrılmıştı.tekrarlar mi dedim.diger gebeliklerde sorun yasar miyim dedim.hayir dedi sen farzet ki yolda gidiyordun bi kaza oldu kaybettin onun gibi düşün dedi.sanirim hepimiz de oyleyiz gebelik yolculugunda bebeklerimizi kaybettik ama ins bir dahakine kucagimiza alacaz
Ya bir de erken dogum riski olan arkadaslar.korkmayin bebek kuveze girsede sorun olmuyo yasiyo.doktorum yakin zamanda 1 kilo 100 gram dogan bebrk oldu dedi su anda kuvezde ve kritik donemini atlatti dedi.esimin kuzeni dorduz bebekleri var.2 kiz 2 erkek.7 aylik dogmuslar 750 gram falan ve simdi 3.sinifa gectiler.Takdir Allahtan tedbir bizden.
Öyle canim yasayip yasamicani Rabbim bilir.kul elinden geleni yapar sonuç değişmez.hayirlisi herşeyin.

Y Yusuf Eymen melegim nasılsın? Bizi de mutlaka haberdar et. Hayalim benimin oğlu çok iyi maşallah Bi kaç gün küvezde yattı şimdi sağlığı gayet yerinde. Bende 36 haftalık doğum yaptım benim kızım da gayet iyi. Şimdi 76 günlük oldu bile:) senin de güzel haberlerini alacağız Allah'ın izniyle. Ama mutlaka haber ver bize de merakta bırakma.

cnm sağlıcakla doğsun inşallah.. uzun ömürlü evlat olsun. inşallah 35 e gelirsiniz de kuveze filan gerek te olmaz. bize bilgi ver mutlaka canım. dularım seninle.

Back
X