Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kızlar merabalar hamile haberleri gelmiş ben buraya gelmeyeli okudukça mutlu oldum bu doktorlar ne fena yaa ben pihtilasma testi istemiştim doğumdan sonra kadın bana meğerse koagulasyon testi yapmış neyse geçenlerde fakültede trombofili paneli diye yaptırdım da doktora henüz gidemedim bakalım ne diyecek bu testi bilen arkadaslar bu sonuçta göre sizce kan sulandirici iğne kullanmalı miyim ne diyorsunuz

Günaydın canım. Ben şuan perinatolog kontrolündeyim ve bir iki arkadaşın daha sonucunu göstermiştim kendisine. Bana dediği şuydu Dr.umun bir değerde bile heterozigot çıksa ben önlem amaçlı kullandırıyorum iğne. Senin iki değerinde heterozigot var canım ve bu sebeple bence kullanmalısın iğne. Rabbim meleklerimizin kardeşlerini kucaklarımıza alıp, büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Aminn canım bu kez hepimiz sağlıkla kavusalim insaallah.. 25 haftalık olduk geç kaldık mi bilmiyorum ama bebeğim hatasıyla uyumlu bi şekilde geldi çok şükür şimdiye kadar ama yine de içimde bi şüphe vardı acaba doktor ihmal ediyo mu diye fakültede perinatologa gittim yaptırdım testi biraz geç cikiyo sonuç bide çalışıyorum henüz gidemedim bakalım ne diyecek ama en baştan beri günde bi coraspin kullanıyorum insaallah o bi nebze olsun işe yaramistir bu arada sen nasılsın bebis nasıl?:) B BlackandBlack

Son düzenleme:
Günaydın melek anneleri bu mübarek günde bende güzel bir haber vereyim bende gebeyim. Lekelenmelerim var biraz cok ayakta kaldıkca oluyor ama Rabbim büyük gönderdi emanetini inşallah kese göründü yerleşimi cok güzel filan dedi ama lekelenmeler korkutuyor beni doktorun demesi ise düşeceği varsa düşer son adet tarihine göre 6 haftalık ama geç döllenme sanırım simdilik kalp atışını duymadık iki hafta sonra çağırdı tekrar Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile göndersin bebişleri

Çok şükür her şey yolunda, iyiyiz biz. Bir oğlumu kaybettim Rabbim bana bir erkek evlat daha nasip etti. Biraz garip bir duygu içersindeyim bu sebeple... Sevinci ve hüznü bir arada yaşıyorum... Bence de iyi yapmışsın canım. Coraspin 32.haftadan sonra kullanılamıyor, bebeğin kalbine zarar verdiği için. Sonuçları sen yine de bir perinatologa göster de ne olur ne olmaz. Bir de sabahları limonlu su iç Dr.a gidene kadar, limonlu su da kanı sulandıyor. Hangi ildesin canım sen?

Canım bende de pai mutasyonu var ben iğnelere başladım

Kötüyü düşünme canım sakın. İyi olacak inşallah ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız meleklerimizin kardeşlerini... Rabbim hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürlü bir evlat nasip etsin inşallah hepimize... Sağlıcakla kucağımıza alıp, büyütmemizi nasip etsin... Artık güzel şeyler konuşalım, kötü haberler almayalım hiç... Hatta ben şöyle düşünüyorum bebeklerimizi kucaklayınca ayrı bir forum açalım, orada devam edelim paylaşımlarımıza...

İnşallah canım lekelenmelerim sürekli değil ama korkutuyor beni cok Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Yok canım öyle düşünme ben başka bir kadın doğumcuya da gittim gerek yok ama önlem olsun diye verilebilir dedi bebeğinin gelişimi iyi ise sorun olmaz inşallah

Haftasiyla uyumlu gidiyo çok şükür ilk bebegimde de 30. Haftadan sonra yavaslamisti belki hafif düzey bi pihtilasmadir bilemiyorum yarın gideyim ben doktora

Haftasiyla uyumlu gidiyo çok şükür ilk bebegimde de 30. Haftadan sonra yavaslamisti belki hafif düzey bi pihtilasmadir bilemiyorum yarın gideyim ben doktora
Aklına kötü birşey getirme canım Rabbimin izni ile bişey olmaz inşallah kimi doktorlar iğne bile önermiyormuş bol yürüyüş ve diyet

ahh canım çok sevindimmm.. benimde var lekelenmelerim. iğne kullanıyorum haftada 1 kere. proluton iğne. doktorun verir zaten sana da. ALLAH sağlıklaa sıhhatle kavuşmanızı nasip etsin inşallah.

ahh canım çok sevindimmm.. benimde var lekelenmelerim. iğne kullanıyorum haftada 1 kere. proluton iğne. doktorun verir zaten sana da. ALLAH sağlıklaa sıhhatle kavuşmanızı nasip etsin inşallah.
İnşallah canım banada verdi aynı iğneden korkutuyor beni ama umarım bişey olmaz sen kac haftalık oldun

Aklına kötü birşey getirme canım Rabbimin izni ile bişey olmaz inşallah kimi doktorlar iğne bile önermiyormuş bol yürüyüş ve diyet

Aminn insallah canım burada doğum haberlerimizi paylaşmak da nasip olsun :) bu arada uyguladigin bi diyet varsa yaz da bakiyim bi ben pek diyet gibi değil de sınırlar koydum sadece meyve sebze et yumurta yoğurt tuketiyorum ekmek hamurisi kizartma tatli hiç yemiyorum canım da hiç cekmiyo alıştım iyice

Ben ilk tahlil yaptırdığım yerdeki doktor demişti diyeti var diye kendi doktoruma da heyecanla gidince unuttum bende ayın yirmi beşinde doktoruma gideceğim ona iyice sorar yazarım canım ilk doktor keseyi görmeden rapor çıkartamam demişti diyeti sonra konuşuruz dedi ama senin dediğin gibidir muhtemelen

İnşallah canım doğum haberlerini de veririz Rabbim herkese tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Tamam canım yazarsın buraya muhtemelen bol limon suyu falan vardır zaten çay kahvenin tadını unuttum bana da sadece ister sıcak ister soğuk limonlu su iç demişti doktor tek icecegim o:)

Tamam canım yazarsın buraya muhtemelen bol limon suyu falan vardır zaten çay kahvenin tadını unuttum bana da sadece ister sıcak ister soğuk limonlu su iç demişti doktor tek icecegim o:)
Bende içemiyorum cay kahve ileriki haftalarda limonu bende deneyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…