• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

geçen eşim ve bi arkdşla yemeğe gttik orda iki arkdşla daha da karşılaştk yemek yedğmz yerin yannda park vardı karılar ddi işte çocukları parka götr adamlar hepsi çcğnu aldı gtti eşmde gtti baktm ole garip kalmş bi onun eli boş oturmş salıncağ garip garip sallanıo gttm sarıldm öptm üzlme ddim inan kendmden çok onun için istiyorum çocukları o kadar çok sewio ki garibim annesini 15 yaşnda kaybetti ewlndk 2 aylkken bebeğmzn kalbi durdu kürtaj oldm 2 sene hamle kalamadm ilkine kaldğm ay 2 sene sonra bu yawrma kaldm ama bu da erken suyum geldi ciğerleri gelşmedğ için bi gün yaşadı iknci gün melek oldu güzel kızım.. babaannesnn baş ucuna gömdük yawrmzu .. Rab bim eşimin yüzüne gülsün inş arkdşlarnn yannda hep boynu bükük kalıo onu ole görnce bnm acım daha da katlanıo :KK43:...Rab bim sen büyüksün hayır da senden şer de senden sen bize werdğn sınawlardan hayrlsyla geçmemzi nasip et Rab bim bi daha hiç birimizi boylesi büyük acılarla sınamasın inş..

Ahhh Ceylancım yaktın, kavurdun içimi... :( Ben de her akşam üzeri oturduğum sitenin içindeki parktan geçerken kahroluyorum. Şimdi oğlum yaşasaydı anneannesiyle birlikte beni parkta karşılarlardı. Oğlum beni görünce sevinçten zıp zıp zıplardı diyorum. Hamile olmama rağmen her gün oradan geçerken kahroluyorum...

Bence 40'ın çıkınca bir Dr.a görün canım. Dikişlerin iyi derse korunmayı bırak. Hatta bir perinatologa gitsen daha iyi olur. Onlar bu konuda daha iyi yönlendiriyorlar. Ayrıca hemen hamile kalabilecek misin o da var. Hadi hemen hamile kaldın diyelim, zaten ilk 3 ay karnın büyümüyor ki... Dediğim gibi eğer Dr. dikişlerinde sorun yok, iyileşmiş derse bence de korunmayı bırak. Ama bence bu arada folik asit almaya da başla derim ben sana...

Bir de sana tavsiyem dikişlerinin çabuk iyileşmesi için kuzu kemiği alıp kaynat ve her yemeğine kullan. Ayrıca protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen. Özellikle sabah kahvaltıda bol tereyağı ve her gün yumurta yemeye çalış. Doktorumun tavsiyeleriydi bunlar dikişlerimin hızlı iyileşmesi için...

abimin eşi doğum yapti benim yaptığım hastanede... o hastaneye giriş doğum anilarim geliyor hep...
odama bakiyorum kapı kapali.. allahtan ayni odaya çikmadi yengemle..
doğum anilarimi düşündüm... bebegimi kucagima alamayişim...
eşime dedim ayni şeyi düşünmüş...
sonra 5 dkliğa gittim çiktim.. fazla duramadim..
sora annem dedi ki benim oraya gittiğimde orkide aklima geldi.. dedi. işte herkes o aniyi düşünmüş demekki...
yegenimi kucagima alamadim sevemedim onu.. hala olmak çok güzel duygu olsada...
bilmiyorum başkasinin çocuklari sevemiyorum artık...
bi keresinde geçenlerde oğlumun mezarina gittik... o gün eşimin akrabasinin bebegi vardi görümcem seviyordu bebegi.. gel sev dedi bende yok deyince akrabasi al sev bebegi denince sevebildim.. olur bi daha inş üzülme dedi bana.
işte niye sevemiyorum bilmiyorum sanki oğluma ihanet ediyormuş gibi his geliyor. :KK43:
bende hiç sevemiyoerum cnm. ihanet etmek değil bence o. kendi bebeğimiz aklımıza geliyo ve sevemiyoruz. benim samimi arkadaşımla aramda 4 ay vardı, o benden önce doğurmuştu, doğurduğunda gittim bebeği aldım kucağıma öptüm kokladım, ama sonra ben kaybettim ve bi daha da çocuğu kucağıma alamadım :(

siz de sabah ilk işe geldiğinizde benim gibi buraya mı giriyorsunuz. masama oturunca ilk işim formu açmak..

Aynen canım. Ben de önce forumu açıyorum, sonra işlerime bakıyorum. Hatta bir taraftan forumda yazılanları okuyup, diğer taraftan iş yaptığım bile oluyor :)

Ahhh Ceylancım yaktın, kavurdun içimi... :KK43: Ben de her akşam üzeri oturduğum sitenin içindeki parktan geçerken kahroluyorum. Şimdi oğlum yaşasaydı anneannesiyle birlikte beni parkta karşılarlardı. Oğlum beni görünce sevinçten zıp zıp zıplardı diyorum. Hamile olmama rağmen her gün oradan geçerken kahroluyorum...

Bence 40'ın çıkınca bir Dr.a görün canım. Dikişlerin iyi derse korunmayı bırak. Hatta bir perinatologa gitsen daha iyi olur. Onlar bu konuda daha iyi yönlendiriyorlar. Ayrıca hemen hamile kalabilecek misin o da var. Hadi hemen hamile kaldın diyelim, zaten ilk 3 ay karnın büyümüyor ki... Dediğim gibi eğer Dr. dikişlerinde sorun yok, iyileşmiş derse bence de korunmayı bırak. Ama bence bu arada folik asit almaya da başla derim ben sana...

Bir de sana tavsiyem dikişlerinin çabuk iyileşmesi için kuzu kemiği alıp kaynat ve her yemeğine kullan. Ayrıca protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen. Özellikle sabah kahvaltıda bol tereyağı ve her gün yumurta yemeye çalış. Doktorumun tavsiyeleriydi bunlar dikişlerimin hızlı iyileşmesi için...
Canım ya ne güzel umut dolu yazıyorsun bunları okuyunca umutlanıyor um korkma dikişlerine bişey olmaz diyorum sonra biri yırtılır patlar deyince ödüm patlıyor ben okadar değişik bi insanım ki olumsuz bişeyi alıyorum benimde kuruyorum büyütüp duruyorum mesala biri bana rengin sararmış hastamısın dese hemen sararıyorum o denli yani o yüzden olumsuz şeylere tahammülüm yok yapım böyle ne sinir değil mi

siz de sabah ilk işe geldiğinizde benim gibi buraya mı giriyorsunuz. masama oturunca ilk işim formu açmak..
Gözümü açar açmaz forumu okumak ilk işim :) hiç birinizi görmeden tanımadan Km ce uzaktayken seviyorum ve sizin sevinçlerinizle mutlu oluyorum.birlikte atlatmaya çalıştığımız zorlukları birlikte paylaştığımız mutluluklara bırakan uzun yıllarımız olsun...

Canım ya ne güzel umut dolu yazıyorsun bunları okuyunca umutlanıyor um korkma dikişlerine bişey olmaz diyorum sonra biri yırtılır patlar deyince ödüm patlıyor ben okadar değişik bi insanım ki olumsuz bişeyi alıyorum benimde kuruyorum büyütüp duruyorum mesala biri bana rengin sararmış hastamısın dese hemen sararıyorum o denli yani o yüzden olumsuz şeylere tahammülüm yok yapım böyle ne sinir değil mi

Canım o eskidenmiş. Eskiden farklı şekilde dikiş atıldığı için iyileşme süresi geç oluyormuş. Doktorun dikişlerinde sorun yok gayet iyi diyorsa emin ol iyidir. Yoksa neden seni riske atsın? Ben yine de yarın kendi Dr.uma sizin için sorayım, sezaryenden sonra en erken gebe kalma süreci ne kadardır diye. Ben bu Dr.a ilk gittiğimde bebeğimi kaybedeli 4 ay olmuştu. Korunmayı bıraktınız mı diye sordu ben de evet dedim, onun ardından da hiç bir şey demedi. Problem olsa korunmaya devam edin derdi. Zaten ondan bir ay sonra da hamile kaldım. Çok şükür bu zamana kadar da bir problem yaşamadım. Gerçi daha karnım çok çıkmadı ama, inşallah ilerde de yaşamam...

İyi düşün, iyi olsun canım. Benim hayat felsefem bu. Bazen bunu yapamıyorum ama genelde yapmaya çalışıyorum. Pozitif düşünelim, iyilikleri çağıralım ki iyi olsun her şey :)

Gözümü açar açmaz forumu okumak ilk işim :) hiç birinizi görmeden tanımadan Km ce uzaktayken seviyorum ve sizin sevinçlerinizle mutlu oluyorum.birlikte atlatmaya çalıştığımız zorlukları birlikte paylaştığımız mutluluklara bırakan uzun yıllarımız olsun...

Hislerimiz karşılıklı :) Amin canım, inşallah... Rabbim bundan sonra hepimize sağlık, huzur, mutluluk dolu kaderler yazsın inşallah :)

aynen benimde ilk işim formu açmak.
ben umut dolu birşey ariyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum.
hep şükretmekten başka da çarem yok.
eşimle bebekli konuşuyoruz hep..
hayallerimizi paylaşiyoruz işde..
oğlum olsaydi keşke cümleden başliyoruz hep..
habuki eşimde üzülüyor kahroluyorum...
benim içime doğdu en kısa zamanda hamile kalacagimi umuyorum...
adetime 3 gün var.. ama hamile hissetmiyorum...
bu adetten sora hamile kalacagima inaniyorum.. :dua:

Amin canım hadi inşallah

İns hepimiz tekrar hamile kalır sorunsuz bir gebelik yaşar ve kucagmza sağlıkla alırız evlatlarmzi kirkim çıksın bi ay korunp bırakmayı düşünüyorum doktorla konuşup folk ast baslycam hemen bnde bi pıhtılaşma var

İns hepimiz tekrar hamile kalır sorunsuz bir gebelik yaşar ve kucagmza sağlıkla alırız evlatlarmzi kirkim çıksın bi ay korunp bırakmayı düşünüyorum doktorla konuşup folk ast baslycam hemen bnde bi pıhtılaşma var

Ne demek canım benim. Birbirimize hem destek hem de yardımcı olacağız. Birlikte atlatacağız Allah'ın izniyle bu buhranlı günleri. Hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alıp, onlar hakkında konuşmaya başlayacağız inşallah :)
Can'ım sağolasın . İnşallah o güzel günleri de göreceğiz . Kromozom analizi ve trombofoli paneli test sonuçlarım çıkmış. Bu sonuçları genetik doktoruna mı göstermeli kadın doğumcular yeterlimi. Bize whatsupp ile yollayacaklar sonuçları

Can'ım sağolasın . İnşallah o güzel günleri de göreceğiz . Kromozom analizi ve trombofoli paneli test sonuçlarım çıkmış. Bu sonuçları genetik doktoruna mı göstermeli kadın doğumcular yeterlimi. Bize whatsupp ile yollayacaklar sonuçları
Bn kadın dogumcuma gostermistim sdce

kızlar bugün adet olmam lazım olmadım gittim test yaptım evde yapılanlardan malesef negatif çıktı çok heycanlanmıştım yaaa :olamaz: NASIL DA umutlanmıştım

Canım ben hem kadın doğumcuya, hem genetikçiye hem de perinatologa göstermiştim. Sonuçlarını benimle de paylaşırsan sevinirim...

hamile nasıl hissediliyor ben bu olayı anlamıyorum :) bi de cinsiyeti herkesin içine doğuyo bi de onu anlamıyorum. ben hiçbişeyi anlayamıyorummm valla :)ben mi garibim nedir:)

Back
X