Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canim ya su depo durumu hakkindaki yorumuna bayildim dogru soyluyorsun internetten duydugunu soylersen doktordan firca yeme ihtimalin yuksek olabilir.Ama bu bildigin normal kan tahlili benim aile hekimi beni tuttugu yerde gel bir durumuna bakalim diyor tahlil yapiyor d vitaminim cok dusukmus mesela bu sayede onu ogrenmis oldum.Aile hekimine de yaptirabilirsin

Sen hamile iken sana d vitamini tahlili yapmamışmıydı Dr un bana yaptı birde altı tane iğne vermişti d vitamini iğnesi ekmeğe kırıp Yemiştim çok midemi bulandırmıştı

2 gün önce bende yapmıştım negatif di amma da meraklı çıktım
Eşimin dayı kızı dün sezeryan oldu . Kız daha 18 yaşında ikinci sezeryanı . Doğumdan üç ay sonra hamile kalmış. Maşallah gayette sağlıklılar. Bide görsen 45 kilo anca var yok. Karnıda yoktu zaten. 6 aylık gibi. Bebek 2800 gr doğmuş. Nasip olcak olduktan sonra heryürlü oluyor işte. İsteyerek hamile kaldığını sanmıyorum biraz aklı havada . Cahillik işte

Sen folik asit alıyorum Sun alıyorsan ne alıyorsun kaç mg alıyorsun benim hamile iken kullandığım bi vitamin kompleksi vardı vinilac diye ona devam et demişti doktor onda bütün vitaminler var folik asit de var 400 mg içiyorum işte

O kızın yaşı da gençmiş allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlısını da bize nasip etsin valla olacağı varsa ne yaparsan yap oluyor sanki omzuMDA hem şeytan hem melek var biti diyor ki rahat ol allah büyük o isterse herşey olur ( bizim kuran hocamız şöyle derdi allah isterse mermer e geçirir dişi allah istemezse muhallebi yerken kİrar dişi) bi bi yanımda ya şu olur bu olursa vesvese verip duruyor işi gücü bırakmış benle uğraşıyor

Sen hamile iken sana d vitamini tahlili yapmamışmıydı Dr un bana yaptı birde altı tane iğne vermişti d vitamini iğnesi ekmeğe kırıp Yemiştim çok midemi bulandırmıştı
Ozaman eksiklik yoktu galiba dogumdan sonra cikti belki de bilmiyorum.hamileligimde ben cok magnezyum kullanmistim.Aile hekimim bana da dort ampul verdi ekmege kirip yedim ben de

Bugün doktora gittim . Korunmayı bırakmayı düşünüyordum. Normal doğum olmasına rağmen 6 Ay bekle hem psikolojikman hem vücut için Zaman gerekiyormuş. Bide ben daha önce düşük yapmıştım. 2. Kaybımdı senin daha dikkatli olman gerekiyor dedi . Moralim bozuk yani. Okadar hayal kurmuştum. Tekrar tekrar hayal kırıklığı kötü yaa.

Canim ben folik asiti bebegimi kaybettikten hemen sonra almaya basladim ve hic birakmadim sanki benim geleceke ilgili umutlarimi besliyor onu her ictigimde yeniden bebegim olacagina inancimi koruyorum sanki.

Ay allahım ya şimdi benim de canım sıkıldı peki sen kendini hazır hissediyormusun hep gittiğin doktora mı gittin valla seni etkilemek istemem ama benim normal olsa hiç düşünmezdim bile ne bileyim işimiz zo Rabbim kolaylıklar versin bugün iş yerinde bi kız diyor ki aaa ben hamilelik istemiyorum hem kilo alırım hemde oram buram sarkar diyor ahh ahh dedim içimden heryerim sarkay dı sa bebeğim yaşasaydı

Canim beklemek cok zor biliyorum hic bilmezmiyim ben de senin gibi gunler sayardim kıs bitsin bahar gelsin alti ayim dolaun artik derdim.dayanamadim dorduncu ayda biraktim korunmayi ama Rabbim beklemem gerektigi icin hayirlisi boyle oldugu icin nasip etmedi belki de.Bak yedi ayim doluyor zaman oyle veya boyle geciyor ama simdi hamile kalsam da icim rahat olacak en azindan doktorun dedigi zamani doldurdum diye.Sen de alti ay kendine bir plan yap vucudumu toparliycam ruhumu dinlendiricem bir sonraki hamileligim de sorun yasamamak icin yapilmasi gerekenleri yapicam de.Bu sekilde bir amac icin yasamis oluyorsun ve gercekten sagligina kavusuyorsun hem tuhen hem bedenen

Kusura bakma canım senin nekadar oldu doğum yapalı sezeryan mıydın
Sezeryandi canim ve erken dogum yaptim tam 31.haftamda suyum geldi kuzum saglikli dogdu cigerleri gelismisti bir iki hafta ancak kalir kuvezde dediler.Arkadaslarim odami suslemek istediler hayir dedim kuzum yanimda yokken ne yapayim ben susu dedim evimi suslerim kizim geldiginde diyordum hersey okadar guzeldiki bir gunde ayaga kalktim okadar cok sut sagdimki kuzuma ama taburcu olacagim sabah dunyam karardi iki gun icinde degerleri dustu ve melek oldu yavrum. yedibucuk ay oldu

Bu doktora ilk kez gittim . Diğeri üç ay demişti. İki buçuk bitti. Ben hazır hissediyorum zaten . Hazır hissetmesem bu kadar istekli olmam. Bana aspirin ve iğne kullanacaksın dedi. Pıhtılaşma genetik vs test sonuçlarım bu hafta çıkacak dedim.çıksada çıkmasada kullanacaksın dedi. Bi ay daha korun gel ilaçları yazayım dedi. Üç ay önceden başlamalıymışım. Senin düşük geçmişin var tekrar hamile kalman riskli olur. 6 ay beklememdeki gerekçe oymuş.

Simdi bunlari yazarken nasil yedibucuk ay olmus zaman nasil gecmis diyorum ama icimdeki aci hani zamanla durulurdu anlatirken sanki o gunu yasiyorum dun gibi hicbir ayrinti silinmiyor gozumun onunden Allahim ne buyuk bir aciydi yasadigimiz Rabbim yardim etsin sabirlar versin hepimize

Çok zor beklemek gerçekten. Allahtan havalar güzel . Kış olsa dayanamazdım sanırım. Güneş börtü böcek iyi gelir Herzaman bana. Napalım kader işte. Bu günlerde geçicek inşallah.

Canm bebek bekliyoruz sayfaları falan var sosyal medyafa oralarda da denk geldim.istenmeden kisa sürede 2.hamile kalan ve doktorun dikislerin incelmis patlama ihtimali var diye yazanlar var.en iyisini doktorlar bilir ama cogu doktor 6 ay bile demiyo 1 yil bekleyin diyo.tabi yine de karar senin.Allah hayırlı zamanda nasip eder ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…