- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 41
rabbim kucaginiza almaya nasip etsin inşallah yasemincim çok sevindim senin adina...
ilk ne sölediyse o şekilde gerçek oluyormuş..
bende ilk bi oğlum daha olsun istiyorum dedim. hatta 1 sene sora hamile kalicam diye iç geçirmişim... aklima geldi.. 6. ayda biraktim korunmaya. 9 bitecek 10, aya girecegim.. rabbim belki bana en kısa zamanda bebek nasip edecek biilemiyorum.. agustosta 1 sene olucak.. olumsuz ve karamsar düşünmemeye çalışıyorum. ama psikolojim bi alt üst etti. pek eskisi kadar düşünemiyorum. sağlıklı da düşünemiyorum artık..![]()
Amin canım, inşallah. Rabbim hepimize nasip etsin. Sizin için sürekli dua ediyorum canım. Rabbim size de nasip edecek hayırlısıyla. Gönlünü ferah tut ve sadece Yaradana sığın. Sağlıklı düşünemediğinde " Ya Rabbim bana yardım et" diye bol bol dua et. İnan bizi dualar ayakta tutuyor. Yaradandan başka sığınacak kimsemiz yok ki. Sadece Ondan isteyeceğiz. Ve inan Rabbim vermiyorsa da bir bildiği vardır. Dediğim gibi içini rahat tut, O ne zaman nasip ederse o zaman olacak. O sebeple stres yapmana gerek yok. Çok şükür bir kere gebe kalabildik demek ki bir daha kalabiliriz. Stres en büyük etken canım. İçini ve gönlünü ferah tut...