Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Amin canım, inşallah. Rabbim hepimize nasip etsin. Sizin için sürekli dua ediyorum canım. Rabbim size de nasip edecek hayırlısıyla. Gönlünü ferah tut ve sadece Yaradana sığın. Sağlıklı düşünemediğinde " Ya Rabbim bana yardım et" diye bol bol dua et. İnan bizi dualar ayakta tutuyor. Yaradandan başka sığınacak kimsemiz yok ki. Sadece Ondan isteyeceğiz. Ve inan Rabbim vermiyorsa da bir bildiği vardır. Dediğim gibi içini rahat tut, O ne zaman nasip ederse o zaman olacak. O sebeple stres yapmana gerek yok. Çok şükür bir kere gebe kalabildik demek ki bir daha kalabiliriz. Stres en büyük etken canım. İçini ve gönlünü ferah tut...

Canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin

Amin canım, inşallah. Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Nasip etsin de gönlümüzdeki yaralara ilaç olsunlar inşallah...

Hadi Gözünaydn canm.Rabbim saglikla hayirla büyütmeyi nasip etsin.zaten herkes kaybettigiyle aynı cinsiyet istiyor.senin de yarım kalan hayallerin devam edecek iste ne güzel

S sernur3535 canm sanırm bebek düşünüyorsun.ama sen sezaryan oldun demi?bak bence biraz daha bekle acele etme.yoksa son aylar dikislerinin endişesini yaşarsın.benim doktorum en az ve kesinlikle 6 ay bekle dedi.ki benim gemen hamile kalamadigimi bildigi galde.yengem de en az 9 ay diyo.o biz görüyoruz dikisler erken olunca cok kötü oluyo diyo

içini gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum yasemin.. ağlamiyorum artık..
bi hikaye okudum.. biraz olsa rahatlatti...
çok üzüldüğüm ve ağladığım için bebegim öteki tarafta çok üzülürmüş.. öteki taraftada üzülmesin diye üzülmemeye çalışıyorum ağlamamaya çalışıyorum. eminimki bebegim orda mutludur.
yine yavrumuz olucak bunu hissediyorum...ya bebegimiz olmazsa ya bi daha olamicak diye düşünemiyorum.
olumsuz ve karamsar düşünmemeye çalışıyorum..
bazı yerlerde etkileniyorum. 3 aydan beri hamile kalmaya çalışıyorum strestendir dedim bu ay kendimi serbest biraktim artık.. olucaksa olur olmycaksa bi dahaki ayda olur dedim. adet olursam soğan kürüne başliycam. adet bitene kadar içicem inş.
dualarim sizinle inş bebeginizi sağlıklı bi şekilde kucaginiza almaya nasip etsin
seni zelal41 N nihangenc toprakim- ve diger arkadaşlari için dede hep dua ediyorum.

Hadi Gözünaydn canm.Rabbim saglikla hayirla büyütmeyi nasip etsin.zaten herkes kaybettigiyle aynı cinsiyet istiyor.senin de yarım kalan hayallerin devam edecek iste ne güzel
aslında aynı cinsiyet istemek ne kadar doğru bilemiyorum burda biri yazmıştı, biride öyle bebeğini kaybetmiş, sonra aynı cinsiyette olmuş bi tane daha, ilk görünce kadın bu benim çocuğum değil demiş diğerini arıyor yani gözü bizim bebeklerimiz cennettee bunu idrak edebilip ona göre davranmamız lazım, yeni gelecek olanlar onların kardeşleri olucak inşallahh..

senin yengen doktormu canım, yada hemşire mi ... acaba böyle kısa aralıklarla doğum yapanların kesi yerleri aynı mı oluyor. yoksa biraz alttan yada üstten mi kesiyorlar.

saol canımm. bende hem kendim hem sizler için hep dua ediyorum . artık mutluluktan ağlayalım inşallah..

B BlackandBlack bugün doktora gittim kontrol amaçlı . Daha önce düşük ve ölü doğum yaptığımı söyledim bana aspirin ve k ile başlayan iğne adı neydi onu kullanmam gerektiğini söyledi. Bu hafta trombofoli paneli genetik vs sonuçlarım çıkacak dedim çıksada çıkmasada bunları kullanacaksın dedi. Gebelikten üç ay önce başlaman gerekiyor dedi. İki buçuk ay oldu bebeğimi kaybedeli. Bi ay daha korun gel ilaçları yazıyım dedi. Gittiğim doktorlar arasında sadece bu kadın burada okuduklarıma benzer şeyler söyledi. Şimdi ben coraspin aldım. Bildiğim kadarıyla sende kullanıyorsun. Bilgi verirmisin Can'ım ya.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar sizlerden de cvp bekliyorum

Son düzenleme:
Canim hadi bakalim insallah ilk ogullarimizim yasayamadigi hayati kardesleri yasar. Allah onlara saglikli uzin omr versin bizlere baguslasin bizleride onlara benimde 11. Haftamda erkek defi ama ben erken diye pek ciddiye almadim. Simdi gitsem belli olur ama bu hafta gitmiycem. Bu hafta sonu memlekete kurbanim var onu yapip doneyim 17. Haftam dolmus olur o zaman ogrenmek istiyorum kiz erkek farketmez diyoruz ama evet gonul kaybetigini yeniden bulunca mutlu oluyor abisinin kiyafetlerini giydircem diyorum seviniyorum ama Allah hayirlisini nasip etsin

Canım Rabbim sağ sağlım kucağına almak nasip etsin. Hadi Hayırlısı olsun insallah.çok sevindim. :) ne verirse hayırlısını ömürlüsünü versin

Canım ben coraspine gebelikten önce başladım. Cleaxsan kullandıracak sanırım. O da kan sulandırıcı iğne. Ben Hibor kullanıyorum ama ikisi de aynı işi görüyor. Şuan hem hibor iğne hem de coraspin kullanıyorum. Bazı Dr.lar sonuç ne olursa olsun önlem amaçlı bu ilaçları kullandırıyor gebelik boyunca. Bence bu Dr.a gitmeye devam et. İyi bir Dr.a benziyor. Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda...

senin yengen doktormu canım, yada hemşire mi ... acaba böyle kısa aralıklarla doğum yapanların kesi yerleri aynı mı oluyor. yoksa biraz alttan yada üstten mi kesiyorlar.
Canm yengem hemşire.ameliyathane hemsiresi.ayni yerden kesip dikiyorlarmış.bazen 4.sezaryana bile geliyolar diyo.biz dikiyoruz dikis atiyo yirtiliyo tekrar tekrar dikiyoruz diyor.disardaki deri 1 ayda iyilesiyo ama icerdeki rahim nemli ortam hemen iyilesmiyo diyor

Aynen canım ben de aynı şeyleri düşünüyorum. En önemlisi sağlıkla, sıhhatle kucağımıza alıp büyütebilelim de gerisi hiiiiç önemli değil. Rabbim hiç birimize bir daha tekrarını yaşatmasın inşallah...

Canım Rabbim sağ sağlım kucağına almak nasip etsin. Hadi Hayırlısı olsun insallah.çok sevindim. :) ne verirse hayırlısını ömürlüsünü versin

Amin canım, inşallah... Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah :)

Gebelikten üç ay önce başlamam gerekiyormuş öyle söyledi. İyi bi doktora benziyor. Bide benim 2. Kaybımdı . İlki düşüktü. Gelişme geriliği ve eş yaşlanmasını da söyleyince direk kadın test sonuçlarına bile gerek yok dedi. Senden de bilgi almak istedim . Çok sağol Can'ım yaa

Yasemin cok sevindim canim Rabbim saglik sihhatle kavustursun seni ogluna.Oglun olacagini duyunca daha bir baska sevindim canim Allahim saglik sihhatli ve ömurlu evlatlar versin tabi ama gonlumden ben de hep bir kizim olsa diye geciriyorum dilimle ifade edemiyorum ama Rabbim kalbimi biliyor iste.Burda sizin guzel haberlerinizi duydukca oyle mutlu oluyorum ki dua ediyorum hepimize canim Bu sefer insallah hersey cok guzel olacak

Ya sen beni korkuttun ama bu form da 3 aylıkken hamile olanlar bile var sorunsuz doğurmuş lar benim görümcem öğretmen onun okulda bi arkadaşı 40 çıkınca hamile kalmış doğum yapmış hatta doktoru sen sürekli doğurursun em iyisi bağlayalım demiş bağlamışlar benim daha 3 ay oldu bu ay korunmadım doktorum daha kırkım çıkar çıkmaz hemen git hamile kal gel dedi ben yine de 3 ay bekledim adam bile bile tehlikeye atarım ki tırstım şimdi yahu

Canim sen doktora gitmissin musade etmis herhalde vardir bir bildigi.simdi belki de hamilesin bunu kafana takip icine kurt dusurme bence.ama eger bu ay olmazsa doktora birkez daha git bir kontrolden gec istersen vucudun hazirmi depolarinin durumu nasil ogrenmis olursun icin rahat eder.

Bu arada test yaptinmi beklemede misin benim de uc gun var

Bu arada test yaptinmi beklemede misin benim de uc gun var
Yarın son gün bakalım ne olacak depo durumuna nasıl bakılıyor ya rutin kan idrar falan mı yarın aile hekimliğine mi gitsem kendi doktorum zaten Rahime falan 30.günde bakmıştı şimdi ben ona gidip ne diyeyim benim depoları bi kontrol mü edin diyeyim ben ne yapayım yaa doktorum a şimdi desem depolara bakın oda derki sen bunları nerden duyuyorSun der internetten öğrendim desem bağırır çağırır kız adam doktor gibi değil abi gibi falan yani kafam şimdi iyice bulandı başka doktora mı gitsem gerçi benim kadın doğumcu bi arkadaşım var en son başsağlığı için aradığında söylemiştim 6 ay bekle şu psikolojiyi üzerinden at dedi ama ben diyemedim bu psikolojiyi yavrumun kardeşi olmadan nasıl atayım diye neyse eğer hamile isem artık kafaya takmayacsm değilsem temmuz u bekleyecem ramazan geçsin hem o zaman 5 ay olacak hemde oğluma da 1 haziran son adet tarihim di şimdi de 1 haziran olursa doğum tarihleri aynı olacak onu da istemem yaşadığım kötü şeyler hep aklıma gelir ah miniğim ya keşke böyle şeyler olmasıydı da oğluma mayo alıp denize götürseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…