• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

S sernur3535 canm simdi seni korkutmak icin söylemedim.sadece uyarmak istedim.yoksa hic bisey olmayan örnekler de var.uban ben sezaryan olmasaydm normal dogum yapsaydm sadece 3 ay beklerdim ama simdi 6 ay beklemeyi düşünüyorum.canım hormonlarımız bile bebek istiyo.vücudumuz beynimiz hormonlarimiz psikolojimiz kendini bi bebege hazırlamıştı.annelik duygularımız tam doruğa ulasmisken heveslerimuz kursağımızda kaldı.ve su anda deli gibi cocuk istememuz gayet normal.gecen hastanede bi kadnn kucaginda bebek gördüm sordum3 günlük dedi.aglamadan sevebilecegime güvenseydim kadına ver biraz seveyim diyecektim.Allah bağışlasn dedim ve başka da konuşamadım zaten

:mad: Ben bebek görünce kafamı çeviriyorum sadece instagram da bebekler çıkıyor karşıma onlara bakıyorum iç geçire geçire

içini gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum yasemin.. ağlamiyorum artık..
bi hikaye okudum.. biraz olsa rahatlatti...
çok üzüldüğüm ve ağladığım için bebegim öteki tarafta çok üzülürmüş.. öteki taraftada üzülmesin diye üzülmemeye çalışıyorum ağlamamaya çalışıyorum. eminimki bebegim orda mutludur.
yine yavrumuz olucak bunu hissediyorum...ya bebegimiz olmazsa ya bi daha olamicak diye düşünemiyorum.
olumsuz ve karamsar düşünmemeye çalışıyorum..
bazı yerlerde etkileniyorum. 3 aydan beri hamile kalmaya çalışıyorum strestendir dedim bu ay kendimi serbest biraktim artık.. olucaksa olur olmycaksa bi dahaki ayda olur dedim. adet olursam soğan kürüne başliycam. adet bitene kadar içicem inş.
dualarim sizinle inş bebeginizi sağlıklı bi şekilde kucaginiza almaya nasip etsin
seni zelal41 zelal41 N nihangenc toprakim- toprakim- ve diger arkadaşlari için dede hep dua ediyorum.
Allah razi olsun canim. Benimde duamda tum melek anneleri her seyi akisina birak Yuce mevlanin bir bildigi vardir zamani vardir o ol derse olur ki bencede yeniden cocuklarin olucak. Sogan kurunde n once kizlara onerdigim cayida dene istersen

slm kızlar benm daha kırkım çıkmadı 30. gün adet oldum 5 gün oldu da hala kanamam azalmadı normalde 3.gün yıkanırdım normal mi bole olması?..

bu arada hamile kalan arkdşlr tebrk ediorm Rab bim sağlıcakla hayrlsyla kucağnza almayı nasip etsn bn 40m çıkınca korunmayı düşünmüyorum pek:( nasipse olur değilse olmaz diorm ...

bu arada hamile kalan arkdşlr tebrk ediorm Rab bim sağlıcakla hayrlsyla kucağnza almayı nasip etsn bn 40m çıkınca korunmayı düşünmüyorum pek:KK43: nasipse olur değilse olmaz diorm ...
Canım benim de ilk Adetim 10 gün ü geçmişti hemde nasıl yoğundu normalde benimde 4 gün falan sürerdi korunmayı bırakacam demişsin doktor a danıştın mı valla sen benden de cesursun hadi hayırlısı olsun bakalım Mevlana ne eyler neyler se güzel eyler Rabbim yardımcı mız olsun benim de 3 ay oldu normalde yarın adet olmam lazım korunmadım bakalım ne olacak

iki doktra gttim biri 9 ay diğeri 15 ay ddi ama bnm sabrım yok en fazla bi adet daha bekliip bırakmayı düşünüyrm annem korunma ölen bebeğn bi bacağ içerde kalırmş hemen kalırsn ddi bi kaç dktra daha çıkcam diycem baksn kan değerlerm flan iç dikşlerm iiyse korunmycam.. çok istiyorum bi bebeğmz olsun sağlıcakla hayrlı sağlklı sıhhatli..

slm kızlar benm daha kırkım çıkmadı 30. gün adet oldum 5 gün oldu da hala kanamam azalmadı normalde 3.gün yıkanırdım normal mi bole olması?..

bu arada hamile kalan arkdşlr tebrk ediorm Rab bim sağlıcakla hayrlsyla kucağnza almayı nasip etsn bn 40m çıkınca korunmayı düşünmüyorum pek:KK43: nasipse olur değilse olmaz diorm ...
Canım bence normal çünkü daha 40çıkmamıs ara ara kanamalar olur.ayrıca adetin düzenli Olmasını ve eskisi gibi gitmesini bekleme hemen . Düzene girmesi zaman alır . Ins en hayırlı ve en kısa zamanda yeniden nasip edr Rabbim anneliği uzun Ömürlü evlatlarla

geçen eşim ve bi arkdşla yemeğe gttik orda iki arkdşla daha da karşılaştk yemek yedğmz yerin yannda park vardı karılar ddi işte çocukları parka götr adamlar hepsi çcğnu aldı gtti eşmde gtti baktm ole garip kalmş bi onun eli boş oturmş salıncağ garip garip sallanıo gttm sarıldm öptm üzlme ddim inan kendmden çok onun için istiyorum çocukları o kadar çok sewio ki garibim annesini 15 yaşnda kaybetti ewlndk 2 aylkken bebeğmzn kalbi durdu kürtaj oldm 2 sene hamle kalamadm ilkine kaldğm ay 2 sene sonra bu yawrma kaldm ama bu da erken suyum geldi ciğerleri gelşmedğ için bi gün yaşadı iknci gün melek oldu güzel kızım.. babaannesnn baş ucuna gömdük yawrmzu .. Rab bim eşimin yüzüne gülsün inş arkdşlarnn yannda hep boynu bükük kalıo onu ole görnce bnm acım daha da katlanıo :KK43:...Rab bim sen büyüksün hayır da senden şer de senden sen bize werdğn sınawlardan hayrlsyla geçmemzi nasip et Rab bim bi daha hiç birimizi boylesi büyük acılarla sınamasın inş..

Canım bence normal çünkü daha 40çıkmamıs ara ara kanamalar olur.ayrıca adetin düzenli Olmasını ve eskisi gibi gitmesini bekleme hemen . Düzene girmesi zaman alır . Ins en hayırlı ve en kısa zamanda yeniden nasip edr Rabbim anneliği uzun Ömürlü evlatlarla
amin inş.. cümlemize cnm..

Canım benim de normalden hem uzun sürdü hem de aşırı yoğundu.bebek için de Allah hakkında hayırlısını versin.cok zor bi süreçten geçiyoruz.hem Arkadaşların sadece bu tarafta çocuklarının bebekliklerini görecekler.ama biz ins. sonsuza kadar bebegimiz olacak.hem burda da bi kac seneye kadar burdaki bütün annelerin bebekleri olacak ins.o zaman da bebislerimizden bahsederiz ins.

Gebelikten üç ay önce başlamam gerekiyormuş öyle söyledi. İyi bi doktora benziyor. Bide benim 2. Kaybımdı . İlki düşüktü. Gelişme geriliği ve eş yaşlanmasını da söyleyince direk kadın test sonuçlarına bile gerek yok dedi. Senden de bilgi almak istedim . Çok sağol Can'ım yaa

Ne demek canım benim. Birbirimize hem destek hem de yardımcı olacağız. Birlikte atlatacağız Allah'ın izniyle bu buhranlı günleri. Hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alıp, onlar hakkında konuşmaya başlayacağız inşallah :)

Yasemin cok sevindim canim Rabbim saglik sihhatle kavustursun seni ogluna.Oglun olacagini duyunca daha bir baska sevindim canim Allahim saglik sihhatli ve ömurlu evlatlar versin tabi ama gonlumden ben de hep bir kizim olsa diye geciriyorum dilimle ifade edemiyorum ama Rabbim kalbimi biliyor iste.Burda sizin guzel haberlerinizi duydukca oyle mutlu oluyorum ki dua ediyorum hepimize canim Bu sefer insallah hersey cok guzel olacak

Sağ ol canım. Ben de oğlumu ilk kaybettiğim zamanlarda buraya yazan melek anneleri sayesinde içim umut doluyordu. Onların sevinçleriyle mutlu oluyordum. Onlar sayesinde hayal kurabiliyordum. Ben de sırf bu yüzden, size iyi geleceğini bildiğim için tüm güzel olayları sizinle paylaşıyorum. Hepimizin yüreği aynı ateşle yandı, kavruldu ve yanmaya da devam ediyor. Başka melek annelerinin umutları ve mutlulukları biraz da olsun o ateşe su serpiyor. Rabbim hepimiz için gönlümüzden geçeni hayırlı eyleyin inşallah...

Allah razi olsun canim. Benimde duamda tum melek anneleri her seyi akisina birak Yuce mevlanin bir bildigi vardir zamani vardir o ol derse olur ki bencede yeniden cocuklarin olucak. Sogan kurunde n once kizlara onerdigim cayida dene istersen
çayin tarifi nedir hizli geçmiş sayfalar ya göremedim aradim .
belki bende ilthap vardir bilemiyorum hamile kalamadığım nedeni bilmiyorum doktora gittim sorun yok dedi. doktorlara artık güvenim kalmadi.. eşime dedim ayni yerden yapmak istemiyorum diye.
sanci felan olursa mecbursun dedi.. ben o hastanede doğum yapmak istemiyorum anilarim aklima geliyor bebegimi sevemem ordaa.. :mad: ne diyim bilmiyorum :KK43:

ALLAH en güzel en doğru zamaninda bebek sahibi olmaya nasip eder biz bilemeyiz işte ne zaman olacağı

Yarın son gün bakalım ne olacak depo durumuna nasıl bakılıyor ya rutin kan idrar falan mı yarın aile hekimliğine mi gitsem kendi doktorum zaten Rahime falan 30.günde bakmıştı şimdi ben ona gidip ne diyeyim benim depoları bi kontrol mü edin diyeyim ben ne yapayım yaa doktorum a şimdi desem depolara bakın oda derki sen bunları nerden duyuyorSun der internetten öğrendim desem bağırır çağırır kız adam doktor gibi değil abi gibi falan yani kafam şimdi iyice bulandı başka doktora mı gitsem gerçi benim kadın doğumcu bi arkadaşım var en son başsağlığı için aradığında söylemiştim 6 ay bekle şu psikolojiyi üzerinden at dedi ama ben diyemedim bu psikolojiyi yavrumun kardeşi olmadan nasıl atayım diye neyse eğer hamile isem artık kafaya takmayacsm değilsem temmuz u bekleyecem ramazan geçsin hem o zaman 5 ay olacak hemde oğluma da 1 haziran son adet tarihim di şimdi de 1 haziran olursa doğum tarihleri aynı olacak onu da istemem yaşadığım kötü şeyler hep aklıma gelir ah miniğim ya keşke böyle şeyler olmasıydı da oğluma mayo alıp denize götürseydim
ahh canım yaaa. son cümlene ağlasammı gülsemmi bilemedim. birden alakasız olmuş ama. bende sabah işe gelirken keşke minik oğlumda beni sabah işe uğurlayabilseydi dedim:(

Ay allahım ya şimdi benim de canım sıkıldı peki sen kendini hazır hissediyormusun hep gittiğin doktora mı gittin valla seni etkilemek istemem ama benim normal olsa hiç düşünmezdim bile ne bileyim işimiz zo Rabbim kolaylıklar versin bugün iş yerinde bi kız diyor ki aaa ben hamilelik istemiyorum hem kilo alırım hemde oram buram sarkar diyor ahh ahh dedim içimden heryerim sarkay dı sa bebeğim yaşasaydı
canım kendini herşeyinle hazır hissediyormusun peki. önemli olan o. ben çok doktora gittim. kimi 2 sene dedi. kimi 1 sene. en iyisi 6 ay dedi. sezeryandan sonra hemen hamile kalanlarda yok değil, var. mesela benim annemin bi komşusu da aynı bizim gibi kaybediyor son anda ve 40 i çıkar çıkmaz hamile kalmış, hatta doktor olmaz alıcaz bebeği demiş ama o hayıor demiş, ve bi sorun olmadan doğurmuş, örnekleri var tabiki.. seninde 3 ay olmuş zaten. istersen olmazsa 1 ay daha bekle. yada hazır hissediyosan dene. sonuçta ne zaman olcağı da belli değil. ben 5. ayda bırakmıştım korunmayı, 3 ay sonra oldu, 3 ay da öyle geçti yani..

ahh canım yaaa. son cümlene ağlasammı gülsemmi bilemedim. birden alakasız olmuş ama. bende sabah işe gelirken keşke minik oğlumda beni sabah işe uğurlayabilseydi dedim:KK43:
EVET onu sonra bende farkettim hatta yazdım sonraki mesaja aman hayaller ve gerçekler işte ya ben hep oğlumla yapacakları mı hayal ederdim hatta oğluma da anlatırdım şöyle yapacaz böyle yapacağız Saba şunu alacam bunu alacam diye hatta kot pantolon bile aldım dar paça dizi yırtık çok yakışıklı olacaktı kızların gözü kalacaktı nasip işte

abimin eşi doğum yapti benim yaptığım hastanede... o hastaneye giriş doğum anilarim geliyor hep...
odama bakiyorum kapı kapali.. allahtan ayni odaya çikmadi yengemle..
doğum anilarimi düşündüm... bebegimi kucagima alamayişim...
eşime dedim ayni şeyi düşünmüş...
sonra 5 dkliğa gittim çiktim.. fazla duramadim..
sora annem dedi ki benim oraya gittiğimde orkide aklima geldi.. dedi. işte herkes o aniyi düşünmüş demekki...
yegenimi kucagima alamadim sevemedim onu.. hala olmak çok güzel duygu olsada...
bilmiyorum başkasinin çocuklari sevemiyorum artık...
bi keresinde geçenlerde oğlumun mezarina gittik... o gün eşimin akrabasinin bebegi vardi görümcem seviyordu bebegi.. gel sev dedi bende yok deyince akrabasi al sev bebegi denince sevebildim.. olur bi daha inş üzülme dedi bana.
işte niye sevemiyorum bilmiyorum sanki oğluma ihanet ediyormuş gibi his geliyor. :(

bence normal. benim 40 gün kadar doğum sonrası kanamam oldu. sonra adet oldum ama öyle böyle değil. nerdeyse tuvalette yaşayacaktım.çok çok yoğun oldu. parça parça geldi hatta hep.

EVET onu sonra bende farkettim hatta yazdım sonraki mesaja aman hayaller ve gerçekler işte ya ben hep oğlumla yapacakları mı hayal ederdim hatta oğluma da anlatırdım şöyle yapacaz böyle yapacağız Saba şunu alacam bunu alacam diye hatta kot pantolon bile aldım dar paça dizi yırtık çok yakışıklı olacaktı kızların gözü kalacaktı nasip işte
kardeşlerine yaparız inşallah tatlım. ben hiç bişi almamıştım düzgün. hiç hevesim de yoktu bilmiyoerum neden böyleydim ama, zaten tüm hamileliğimi çok huzursuz geçirmiştim ama ne olursa olsun bu sonu düşünmemiştim hiç yine de:(

Back
X