• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

İnşallah bizimde olur canım ne diyeyim benim annemin de ilk bebeği vefat etmiş 4 ay yaşamış şimdi 3 kardeşiz hatta kardeşlerim ikiz aramızda bir yaş var elbet bizlerin de olur galiba kaderim anneme çekmiş ama annem diyo ki kızamık olmuş bebek babaannem de yıkamış o gece melek olmuş kızamık olan bebek yıkanmazmİş annem öyle diyor ne kadar doğru bilmiyorum annem üst üste doğum yapmış ama normal doğum olduğundan bişey olmamış şükür benim malesef sezeryan nasıl olur bilmiyorum hala bebeğimi çook özlüyorum hala içim ilk günkü bi yanıyor bu duyguyla nasıl başedecem ben ya bebeğim yaşasaydı bugün rapor falan alıyor olacaktım doğum sonrası iznim bugün bitti yarın işe gidecem üfff ya şimdi herkes bana acıya cak

İnşallah bizimde olur canım ne diyeyim benim annemin de ilk bebeği vefat etmiş 4 ay yaşamış şimdi 3 kardeşiz hatta kardeşlerim ikiz aramızda bir yaş var elbet bizlerin de olur galiba kaderim anneme çekmiş ama annem diyo ki kızamık olmuş bebek babaannem de yıkamış o gece melek olmuş kızamık olan bebek yıkanmazmİş annem öyle diyor ne kadar doğru bilmiyorum annem üst üste doğum yapmış ama normal doğum olduğundan bişey olmamış şükür benim malesef sezeryan nasıl olur bilmiyorum hala bebeğimi çook özlüyorum hala içim ilk günkü bi yanıyor bu duyguyla nasıl başedecem ben ya bebeğim yaşasaydı bugün rapor falan alıyor olacaktım doğum sonrası iznim bugün bitti yarın işe gidecem üfff ya şimdi herkes bana acıya cak
Acıyacak gibi düşünme canım. Biz sadece bu dünya için yaratıldığımızı düşünüyoruz hiç ölmiycekmişiz gibi yaşıyoruz ama ölüm tek gerçek. Ve herşey Allah tan. Verende alanda o dur. Hem Rabbim yavrularımızı cenneti için yaratmış. Ne Mutlu bizlere ki inşallah onlar bizim şefaatçilerimiz. Edebi hayattaki dünyadan gönderdiğimiz Melek'lerimiz. Çok şükür bu günlerimize. İnşallah yeni yavrularımız olucak . Zor bir dönemden geçiyoruz ama dünya işte derdi bitmez ki

Canm olacaklarn önüne geçilmiyor.ben de bugun işe basladm.ben de seninle ayni düşünüyordum.ama ilk bi kac saat kendimi gergin hissettim.sonra da daha rahat oldum.hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum.dünyalar güzeli kizim oldu ama cennete gitti bundan eminim.o cok güzel yerde ben kendim icin üzülüyormuşm meğer.o bensiz iyi de ben onsuz kötüyüm iste.ama inanıyorum Rabbim başka evlatlar nasip eder ins. Hayirlisiyla seneye bu zamanlar baska bebek bekliyor oluruz.gecen yıl bu zamanlar hamile bile degildim.Allah bahşetti yarattı kızımı beni annesi yaptı ve geri cennetine aldı.misafirimdi 9 ay karnımda sevdim konustum oksadim onla ilgili planlar yaptım.o gelecek diye hazırlığını yaptm besigini herşeyini aldim ama o kalmadı bu dünyada.Rabbim bunu uygun gördü.cok şükür sağlığım yerinde Allah nasip etse baska evlatlarmız olur ins.hem bi arkadas subatta göreve başlamıştı dogum iznindeydi kadin.bugun onun beyninde tümör oldugunu duydum.dusun daha cocugu 1 yasinda bile degil gencecik ve ilk cocugu henüz.bi baska arkadaşa da meme kanseri teshisi konmuş.herkesin farklı bi imtihanı var.ve tavsiyem isine ne kadar erken dönsen yasini o kadar erken bitirmis olursun.bu arkadasimin da üzüntüden erkek arkadasindan ayrılmış o yuzden meme kanseri olabilir dediler.düşün bekar bi kız.simdi ne kadar pismandir o adam icin üzüldüğüne degmemistir.biz de bu durumu atlatırız ins baska evladimizi kucagimiza alacazz ve o zaman bos yere kendimizi yiprattk deriz

Canım sen bebegini sevdin mi?ona deger verdin mi?elinden geleni yaptn mı?gidecegini bilsen ve önlemini alacağın bisey olsaydı ve elinden gelseydi yapar mıydın?hepsine evet derdin benim gibi degil mi?sen üzerine düşeni yaptın ve sonuç bu oldu?Allah bunu takdir etti.biz elimizden geleni yaptık vicdanımız rahat.bi arkadaşımın eltisi tüp bebekle hamile kalmış doktorlar bebekte sorun var alalm demis ilk aylar kadn izin vermemiş.sonra bebek büyüyünce kadına zarar verdigi icin mecbur kalmış ve bebek büyük olduğu icin normal dogum yaptırmışlar ve bebek canlı doğmuş.dogunca göbek bağını kesmemisler bebegin ölmesini beklemisler.anne o sekilde izlemiş.ve sonradan cok pisman olmuş.keske karışmasaydim bebege kendisi 9 ay kalsaydı karnımda ölecekse de o kendiliginden ölseydi diyormuş.kendini affetmiyormus.sonra tekrar tüp bebek yapmış ama tutmamış

Söylediklerinizde çok haklısınız arkadaşlar ne bileyim hergün dua ediyorum hatta o kadar dua ediyorum ki eşim geçen gün kendi kendine ne konuşuyorsun diyor dalmışım işte allah büyük bu günümüz ü aratmasın Rabbim bana dua edin arkadaşlar yarın ilk işgünüm 3.5 ay oldu çok tedirginim off allahım

Bu gun bi tanidigima bas sagligina gittim 18 yasindaki tek yavrusunu kaybetti aksam saglikla uyuyor sabah utanmiyor. Kalp diyorlar kadinin metaneti beni kendine hayran biraktirdi beni gorunce kendini unuttu beni teselli etti. Aklim cikardi yavruma ulasamayinca nerde kimle basina bi sey mi geldi diye artik nerde olfugunu biliyorum. Mezarlik evine yakin ne yapayim diyor 6 haziran dogum gunuymus kutlama hazirliyolarmis arkadaslariyla hepsini topluycam gece 11 de gidicez mezarina 12 de onum cok istedigi dogum gununu kutluycagiz diyor. Icimi parcsladi kader iste arkadaslar yeniden evlat sahibi olabiluriz kadincagiz rahimden amelyat olmus 45 yaslarinda belki tekrar anne olamiycak. Tek yavrusunuda kaybetti ama o etrafindakilere aglamayin diyor. Tabudu acmislar cocugun gozunde yas varmis silmisler gomerken tekrar yas varmis. Biz agladik oglum aglayana dayanamaz o da agladi diyor o yuzden aglamiyor.Allah a sukur diyor tek parca verdim topraga bombalar patliyor her yerde millet parcasini bulamiyor diye her sete sukretti. Acimdan utandim. Sinavimiz bitmiyir bitmiycek sukredip dua etmekten baska caremiz yok. Allah beterinden korusun ve sabir versim evladini yitirmis her anaya

Söylediklerinizde çok haklısınız arkadaşlar ne bileyim hergün dua ediyorum hatta o kadar dua ediyorum ki eşim geçen gün kendi kendine ne konuşuyorsun diyor dalmışım işte allah büyük bu günümüz ü aratmasın Rabbim bana dua edin arkadaşlar yarın ilk işgünüm 3.5 ay oldu çok tedirginim off allahım
canım varmı güzel haberler . Adet e az bi Zaman kalmıştı

Bu gun bi tanidigima bas sagligina gittim 18 yasindaki tek yavrusunu kaybetti aksam saglikla uyuyor sabah utanmiyor. Kalp diyorlar kadinin metaneti beni kendine hayran biraktirdi beni gorunce kendini unuttu beni teselli etti. Aklim cikardi yavruma ulasamayinca nerde kimle basina bi sey mi geldi diye artik nerde olfugunu biliyorum. Mezarlik evine yakin ne yapayim diyor 6 haziran dogum gunuymus kutlama hazirliyolarmis arkadaslariyla hepsini topluycam gece 11 de gidicez mezarina 12 de onum cok istedigi dogum gununu kutluycagiz diyor. Icimi parcsladi kader iste arkadaslar yeniden evlat sahibi olabiluriz kadincagiz rahimden amelyat olmus 45 yaslarinda belki tekrar anne olamiycak. Tek yavrusunuda kaybetti ama o etrafindakilere aglamayin diyor. Tabudu acmislar cocugun gozunde yas varmis silmisler gomerken tekrar yas varmis. Biz agladik oglum aglayana dayanamaz o da agladi diyor o yuzden aglamiyor.Allah a sukur diyor tek parca verdim topraga bombalar patliyor her yerde millet parcasini bulamiyor diye her sete sukretti. Acimdan utandim. Sinavimiz bitmiyir bitmiycek sukredip dua etmekten baska caremiz yok. Allah beterinden korusun ve sabir versim evladini yitirmis her anaya
Gercekten öyle baskalarinin acılarına bakıyorum da bizim acimiz gafif kalıyor.Allah bize bundan büyük dert vermesin.buz yavrularımızın nerde oldugunu ve iyi olduklarını biliyoruz.bazı insanların evlatları kayboluyo nerde ne durumda bile olduklarını bilmiyorlar

Daha 2 gün var bakalım hiç belirti yok :KK43: bende merak ediyorum
Hakkı'nda hayırlısı olsun Can'ım. Senin ne kadar çok istekli olduğunu yazdıklarından hissedebiliyorum. Eminim çok iyi bi anne olucaksın. Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün . Hepimizin yüzü gülsün hayırlısıyla

K8zlar yazilarinizi okudum simdu buna sukur dedim. Beterin beteri var. Onemli olan sinavda oldugumuzu unutmadan, isyan etmeden yeni mucizler aramak. Rabbim kimseye evlat acisi gosyermesin. Benim daha dogmamisti yavrum eli kolu bile belli degildi ama icim parcalandi. İliskiden sonra bile aglar duruma geldim. İnsallah biter bu acilarimiz ve tekrarini yasamayiz. Hep dua ediyorum rabbim isteuenlerin.kucagini bos birakma saglikla bebeklerini nasip et diye. İnsallah aliriz bebeklerimizi saglikla

cnm ilk zamanlar zor geçer işte. ben hergün ağlıyordum, ama sonra iş iyi geliyor kafan dağılıyor. milletinde sana acımasını düşünme. inan kimsenin umrunda bile değiliz. ayy vah vah diyip geçtiler bile. zaten sana kimse bişi demez şimdi. diyecek bişey yok zaten maalesef:(

Kızlar bu duygularda olmanız çok normal. Ben de oğlumu ilk kaybettiğim zamanlarda bir daha anne olamayacakmışım gibi geliyordu ama çok şükür Mevlaya bir bebek daha nasip etti bana. Eğer sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü bir evlatsa Rabbim bunu kucağıma almayı nasip eder inşallah. Sizlerin de olacak inşallah. Sadece stres yapmayın ve rahat olun. Sonuçta Rabbim ne zaman isterse o zaman nasip edecek yeni bir evlat.

Dr.um muayene zamanından önce şeker yüklemesi yaptırmamı istemişti. Bana yakın olan başka bir hastanede şeker yüklemesi yaptırdım ve gitmişken bebeğimin kalp atışlarını duymak istedim. Oradaki Dr. bebeğimin Erkek olduğunu söyledi. Ben hep bu defa kız hissediyordum çünkü çok farklı bir gebelik geçiriyordum. Çok duygulandım. Rabbim bir oğlumu aldı bana bir oğlan daha nasip etti. Hala inanamıyorum. Kendi Dr.um ne diyecek bakalım Perşembe günü... Sabırsızlıkla bunu bekliyorum. Rabbim hayırlısını, sağlıklısını ve ömürlüsünü nasip etsin de cinsiyet çok da önemli değil. Ama kalbimden bir nebze de olsa oğlumu kaybettiğim için erkek olsun diye geçiyordu ne yalan söyleyeyim...

offf canım yaaa yüreğim parçalandı :( ALLAH sabır versin inşallah. beterin beteri var. dediğin gibi Şükür hepimiz hamile kalabilecek yaşlardayız.ALLAH bu acılarımızı unutturacak başka acılar vermesin. tek duam bu.

Kızlar bu duygularda olmanız çok normal. Ben de oğlumu ilk kaybettiğim zamanlarda bir daha anne olamayacakmışım gibi geliyordu ama çok şükür Mevlaya bir bebek daha nasip etti bana. Eğer sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü bir evlatsa Rabbim bunu kucağıma almayı nasip eder inşallah. Sizlerin de olacak inşallah. Sadece stres yapmayın ve rahat olun. Sonuçta Rabbim ne zaman isterse o zaman nasip edecek yeni bir evlat.

Dr.um muayene zamanından önce şeker yüklemesi yaptırmamı istemişti. Bana yakın olan başka bir hastanede şeker yüklemesi yaptırdım ve gitmişken bebeğimin kalp atışlarını duymak istedim. Oradaki Dr. bebeğimin Erkek olduğunu söyledi. Ben hep bu defa kız hissediyordum çünkü çok farklı bir gebelik geçiriyordum. Çok duygulandım. Rabbim bir oğlumu aldı bana bir oğlan daha nasip etti. Hala inanamıyorum. Kendi Dr.um ne diyecek bakalım Perşembe günü... Sabırsızlıkla bunu bekliyorum. Rabbim hayırlısını, sağlıklısını ve ömürlüsünü nasip etsin de cinsiyet çok da önemli değil. Ama kalbimden bir nebze de olsa oğlumu kaybettiğim için erkek olsun diye geçiyordu ne yalan söyleyeyim...
canım yaaa belli oldu mu cinsiyeti. maşallah tatlım. ALLAH bu defa sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. bu arada şeker yüklemesi niçin yaptırdın. çok erken değil mi...

benim de annemin bi bebegi daha olmuş 19 gün yaşadi.. . sonra 6 ay sorada abime hamile kaliyor.
banada 6 ay sonra hamile kalmayi hiç tavsiye etmedi annem.. çok zordu bi yanda bebek kucagimda bi yanda vucut agrisi bi ynda evlat acisi çektim dedi. 1 sene bekle dedi dinlemedim.. 6 ayi geçti . 9 ay oldu.. bu ay pek umudum yok.. agustosta olucak gibime geliyor. oğlumun vefat ettiği gün:KK43:

rabbim kucaginiza almaya nasip etsin inşallah yasemincim çok sevindim senin adina...
ilk ne sölediyse o şekilde gerçek oluyormuş..
bende ilk bi oğlum daha olsun istiyorum dedim. hatta 1 sene sora hamile kalicam diye iç geçirmişim... aklima geldi.. 6. ayda biraktim korunmaya. 9 bitecek 10, aya girecegim.. rabbim belki bana en kısa zamanda bebek nasip edecek biilemiyorum.. agustosta 1 sene olucak.. olumsuz ve karamsar düşünmemeye çalışıyorum. ama psikolojim bi alt üst etti. pek eskisi kadar düşünemiyorum. sağlıklı da düşünemiyorum artık..:KK43:

Canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin

cnm ilk zamanlar zor geçer işte. ben hergün ağlıyordum, ama sonra iş iyi geliyor kafan dağılıyor. milletinde sana acımasını düşünme. inan kimsenin umrunda bile değiliz. ayy vah vah diyip geçtiler bile. zaten sana kimse bişi demez şimdi. diyecek bişey yok zaten maalesef:KK43:
Valla şuan işteyim bi gerginim ki off ya sanki ilk defa işe başladım

canım yaaa belli oldu mu cinsiyeti. maşallah tatlım. ALLAH bu defa sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. bu arada şeker yüklemesi niçin yaptırdın. çok erken değil mi...

Amin canım inşallah. Kandaki 3 aylık insülin ortalamam yüksek çıkıyordu, Dr.um da şeker yüklemesini 14.haftaya çekti. Dün yaptırdım işte. Sonuçlarını almadım ama internetten baktım, değerlerim sınırların içinde çıkmış. İnşallah gebelik şekeri yoktur. İnşallah hepimiz için her şey yolunda gider bu defa...

Back
X