inşallah tatlımm. Allahım inşallah tüm hamilelere sağlıkla kucaklarına almayı, hamilelik isteyenler içinde tez zamanda bebekleri nasip eder..Canım Rabbim bu defa sağlıkla kucağımıza alıp, büyütmeyi nasip etsin inşallah. Çok stres yapma. Bu defa hayırlısıyla olacak inşallah. Kendine ve miniğe iyi bak
Hayırlı olsun canım SAĞLIKla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim çok sevindim çok güzel haberler darısı bize artıksaol canımm. sana da hayırlı olsunn :) inşallah bu sefer yüzümüz güler
amin canım inşallahh. darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah.Hayırlı olsun canım SAĞLIKla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim çok sevindim çok güzel haberler darısı bize artık
Canım sen hep aklımdasın kaderimiz aynı olduğu için çook iyi olur herşey inşallah kuzuna sağlıkla kavuşup büyütürsün inşallah bana da dua et olurmu inşallah herşey çok güzel olur hepimiz için seneye bu zamanlar bebeklerimizle mesajlaşmayı (ama mutluluk mesajı ) nasip etsin alahTesekkür ederim canım. ️Inşallah . Tüm dualarım sizlerle
Senin demir in normalde nasıldı inşallah sağlıkla kucağına alırsın6. Ay bitti korunmayi biraktim ben canim 7. Ayda hamile kaldim hala calsiyum demirim dusuk o yuzden en az 6 ay bekleyin derim yeni dogacak bebek icim vucut toparlansin biraz depolar dolsun
Canm hayırlı olsun.Rabbim sağlıkla kucagina almayi ve büyütmeyi nasip etsin.günaydın kızllaarr. bu hayırlı mübarek cuma gününde benden de bi güzel haber gelsin sizlere:) şu an 8. haftamızdayız inşallah. önceden yazmadım çünkü kanamam sıkıntılarım oldu, hala da devam ediyor ama artık yazmak istedim.. inşallahh sağlıkla, hayırlı, uzun ömürlü evlat vermiştir bu sefer RABBİM.
saol cnm. darısı sizlere inşallah. bende hala olacağım kısmetse 4 ay kadar sonra.. bebeğimi kaybettiğimden beri yeni doğan bebeklerle çok içli dışlı olmadım , zor oldu mu senin için.
inşallah canım, darısı hepinize tüm isteyenlere inşallah.Canm hayırlı olsun.Rabbim sağlıkla kucagina almayi ve büyütmeyi nasip etsin.
kucagina almadim. baktim bana çekmiş abimle çok benziyoruz biz:)saol cnm. darısı sizlere inşallah. bende hala olacağım kısmetse 4 ay kadar sonra.. bebeğimi kaybettiğimden beri yeni doğan bebeklerle çok içli dışlı olmadım , zor oldu mu senin için.
Hayırlı olsun canım sağlıklı uzun ömürlü bir evlat olsun inşallahgünaydın kızllaarr. bu hayırlı mübarek cuma gününde benden de bi güzel haber gelsin sizlere:) şu an 8. haftamızdayız inşallah. önceden yazmadım çünkü kanamam sıkıntılarım oldu, hala da devam ediyor ama artık yazmak istedim.. inşallahh sağlıkla, hayırlı, uzun ömürlü evlat vermiştir bu sefer RABBİM.
Güzel düşün güzel olsun canım. Bu mübarek günlerin hatrına rabbim sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir ewlat nasip etsin inşallahçok teşekkür ederim canım. Amin .insallah en kısa zamanda sende güzel haberler vericeksin.
amin canım çok teşekkürler. Umarım hepimiz uzun uzun Ömrü güzel kaderi olan evlatlar alırız kucağımıza . Bana da dua edin lütfen.daha çok yeni olduğu için kalp atışı kese falan görmek için gitmedim bi 10gün daha geçsin gidicem bakalım. Biraz aceleci davranıp paylaştım sizinle :)
Super haberler gelmeye devam ediyor:) Cok sevindim canim Rabbim saglik sihhatle kavustursun bebegini sana.Insallah bu sefer hersey cok guzel olacak dualarimiz sizlerlegünaydın kızllaarr. bu hayırlı mübarek cuma gününde benden de bi güzel haber gelsin sizlere:) şu an 8. haftamızdayız inşallah. önceden yazmadım çünkü kanamam sıkıntılarım oldu, hala da devam ediyor ama artık yazmak istedim.. inşallahh sağlıkla, hayırlı, uzun ömürlü evlat vermiştir bu sefer RABBİM.
Canım cok sevindim Rabbim esirgesin sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olur inşallahgünaydın kızllaarr. bu hayırlı mübarek cuma gününde benden de bi güzel haber gelsin sizlere:) şu an 8. haftamızdayız inşallah. önceden yazmadım çünkü kanamam sıkıntılarım oldu, hala da devam ediyor ama artık yazmak istedim.. inşallahh sağlıkla, hayırlı, uzun ömürlü evlat vermiştir bu sefer RABBİM.
Inan sende hep benim aklımdasın. Hep dualarımdasın.insallah hersey çok güzel olucak.hepimiz miniklerimiz Hakkında güzel sohbetler edicez. En kısa zamanda sende güzel haber vericksin inanıyorumCanım sen hep aklımdasın kaderimiz aynı olduğu için çook iyi olur herşey inşallah kuzuna sağlıkla kavuşup büyütürsün inşallah bana da dua et olurmu inşallah herşey çok güzel olur hepimiz için seneye bu zamanlar bebeklerimizle mesajlaşmayı (ama mutluluk mesajı ) nasip etsin alah
İnşallah canım bakalım benim adete 5 gün var hayırlısı ne ise o olsun hepimiz çoook mutlu olalım inşallah Rabbim bidaha aynı şeyleri yaşatmasın boş beşiklerle bırakmasın inşallah yavruma aldığım herşeyi kardeşlerine kullanmayı nasip etsin bundan sonra hepimizin yüzü güler inşallah Rabbim seni ve miniğini korusun herşeydenInan sende hep benim aklımdasın. Hep dualarımdasın.insallah hersey çok güzel olucak.hepimiz miniklerimiz Hakkında güzel sohbetler edicez. En kısa zamanda sende güzel haber vericksin inanıyorum
Canim hayırlı olsun. Çok sevindim haberine. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. :))günaydın kızllaarr. bu hayırlı mübarek cuma gününde benden de bi güzel haber gelsin sizlere:) şu an 8. haftamızdayız inşallah. önceden yazmadım çünkü kanamam sıkıntılarım oldu, hala da devam ediyor ama artık yazmak istedim.. inşallahh sağlıkla, hayırlı, uzun ömürlü evlat vermiştir bu sefer RABBİM.
günaydın. inşallah canım inşallah. çok sağol.Canim hayırlı olsun. Çok sevindim haberine. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. :))
Bi de bu arkadasn da bebegi esinden ayrılmış o yüzden kaybetmisKızlar bi arkadaşım var.o da yillar önce 6.5 aylik hamileyken bebegini kaybetmis.cok korkuyodum ya bi daha evladm olmazsa diye diyor.ve su anda 3 kızı var.ins bizlerin de olur ve bi daha evlat acisi yaşamayz bugunlerimizi de unuturuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?