Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Eşimde diyo bu sefer hamile oldugunu kimseye söylemicez. Bide bize hemen nazar değer . Plan yapsak muhakkak bi aksilik çıkar . Durup dururken başlamışız tartışmaya filan. Bende hiç saklamam ne ise o. Bide kıskananımız çok bizim nedense. İşte şukadar geliriniz var şöylesiniz böylesiniz filan. Kayınvalidem bile eltimdense evimden tut da giydiğime kadar hep gözü kalır herseyime özenir S sernur3535 bengisu022

Arkadaşlar nasılsınız. Hamileler hamilelik nasıl geçiyor.beklemede olan arkadaşlar varmı yeni gelişmeler.eskisi gibi yazmıyor kimse
Canım benim bebeğim in otopsi raporu çıktı hiç bişey yok şimdi bebeğime otopsi yaptırdığım için çok pişman oldum benim minik yavrum el kadar canıyla kesildi biçildi şuan inanılmaz Üzgünüm allah bidaha böyle ni acı göstermesin çok kötü oldum çok allahım sen yardım et

Ay kizlar ayni durum bende de var. Gecen eltimin ablasinin hamile oldugunu ögrendim, tebrik ettim. Nekadar icim kan aglasada belli etmemeye calistim, hayirli ugurlu olsun dedim. Bana demezmi hic rahat degilim, kalbi durcak diye cok korkuyorum. Her an hersey olabilir falan filan. Dedim ben dogum aninda kaybettim bana anlatmana gerek yok.
Yok iste dogumdan sonrada korkarmis, besik ölümünden falan filan.
Allah askina benim yanimda konusulcak laf mi bu???
Yine dedim bosver kiz hamile, dedim üzme kendini karnindakide etkilenir dedim. Ay daha bir aylik hamile.. Ben bunu 9ay nasil cekcem?! Birdaha görüsmesem daha iyi olcak galiba. Icim cok yaniyor böyle hemen hamile kalanlari görünce. Ben ugras ugras elde bisey yok.

benimde etrafımda çok hamile var. ileri geri konuşur herkes .herkes bizi unuttu kızlar. onlara hava hoş çünkü. yaşayan bizler biliriz ancak.takmamaya çalışmak lazım.benim yanımda da geçen hastane odasından, süslerden bahsediyorlardı, içim acıyo duymamaya çalışıyorum. git başka zaman konuş dimi ama yok.. bizim acımız bizi yakar ancak... bide ben böyle hamile olupta hiç dikkat etmeyenlere üzülüyorum. ben gözüm gibi baktım da bebeğim kara toprağa girdi hiç sevmediğim şeyleri yedim sırf beslensin diye, millet hiç dikkat etmiyor sonuç ne peki, onlar kucaklarına alcaklar,, herkes alsın tabi ama böyle olunca içim acıyor.

Canm biz de yeni ev almıştk.bebegmize oda yapacaktk ama hayallerimiz yarım kaldı.nasibi yokmuş kızımın.ins baska hayırlı evlatlarmız olur.insann evladı olmaynca malın mülkün degeri olmuyo gözümüzde.

Canm üzülme.yaptrmasaydn da acaba bisey var mı diye daha cok merak ederdin.cok zor bi durum ama Takdiri ilahi.veren Allah alan Allah.bi defa bize evlat verdi.Rabbimin hazinesi o kadar genis ki bir daha baska hayırlı sağlıklı evlatlar verir.Hz.yunusu balığın karnından çıkaran.Hz.yusufu kuyulardan kurtaran Rabbim elbet bizi de kurtarr bu durumdan.hem Hz.yakup cocugunun arkasndan ağlamaktan gözleri görmez olmustur.biz de su anda o kadar hüzünlüyüz.ama o nasıl evladına kavuşmuşsa ins. biz de baska evlatlarmza kavusuruz.bu güzeller güzeli bebislerimizi de cennette severiz.onlar hep ilk göz agrimiz ve bebeklerimiz olacaklar.hep bebek kalacaklar hem de cook güzel bir yerde

İnşallah dediğin gibi olur bugün aynı acıyı tekrar hissettim çok kötü oldum kuzuma eziyet mi ettik diye sabahtan beri gözümün yaşı dinmedi çok canım yanıyor çok allahım sen yardım et bu döktüğümüz son acı gözyaşı olsun bundan sonra şükür için mutluluktan ağlamayı nasip etsin allah

Arkadaşlar nasılsınız. Hamileler hamilelik nasıl geçiyor.beklemede olan arkadaşlar varmı yeni gelişmeler.eskisi gibi yazmıyor kimse
Canim ben girip okuyorum genelde ama pes pese hamilelikten mi yasadiklarimizdan mi stresten mi bilmiyorum cok yorgun oluyorum forumu okuyorum okurken uykuya daliyorumm gecen sana msj aticaktim ama ozelden msj atamadim var mi bi gelisme haberleri senden bekliyoruz

Arkadaslar yazilanlari okuyorum aci bizim acimiz kimsenin bizi anlamisini beklemeliyiz biz hamileykende belki bize ozenen belki bebegini kaybeden anneler geldi gecti yanimizdan ic cekti biz bir cani tasimanin mutlulugundan heycanindan hic farketmedik. Cocuk sahibi olamayanlar belkide karnimiza bakip ah keske Allah banada nasip etseydi dedi ama biz bilmedik duymadik..kendi mutlulugumuzun telasindaydik. O yuzden simdi hamile olanlara ic cekmeniz normal ama lutfen siz melek annesisiniz sizi en cok kizdirana uzene bile gonul koymayin. Bize kimsenin acimasina bizi dusunmesine gerek yok. Biz guclu anneleriz Allah bu derdi tasiyamasaydik vermezdi ki sabredersek ne buyuk hir mukafatla mujdelenmisiz. Ben kendime acimayi biraktim ve kimsenin bana acimasina izin vermiyorum. Esumin elini daha sıkı tutuyorum. Kimseden saklamiyorum cocugun varmi diye sorana soyluyorum bi oglum oldu ama melek oldu diye. Ne guclusun diyolar evet Allah gucude sabrida veriyor insallah ahirette kavusurum yavruma diyorum. Size iyi gorunuyosun diyene iyi olucam tabi Allah buyuk verende alanda o ben kimim ki isyan edip kendimi salayim deyin ama inanarak deyin bunu. Ilk uc ay zor goz yasi hic durmuyor ama yeni umutlar var oldukca ve Allahtan sabir istedikce o sabrini veriyor. Giden gelmiyor Allah hepimizi yavrumuza kavusmayi nasip etsin vakti gelimce tabi bu dunyada hayirli omurlu saglikli evlatlarla doldursun kucagimizi ve beterindem korusun. Sukur bu gunumuze

Çok güzel yazmışsın ama yürek dayanmıyor işte ağlamamak çok zor allah kimseye evlat acısı vermesin

Cok güzel yazmissin. Ara ara böyle sözler yaz bize, güc veriyor. Ben sahsen dedigini denemeye caliscam. Beni neden anlamiyorlar neden üzüyorlar diye dert ediyordum ama dedigin cok dogru kimsenin acimasina izin vermicem

Çok güzel yazmışsın ama yürek dayanmıyor işte ağlamamak çok zor allah kimseye evlat acısı vermesin
Ben aglamayim demiyorum ki bende agladim goz pinarlarim kuruyana dek ilk gunler bagira bagira ama isyan etmeden Allahim bana sabir ver diye agladim. Elbete aglayin aglamak zayiflik degil ama o ne dedi bu ne dedi diye kendinizi yipratmayin. Ilk gunlerimi ben ne olursa olsum anneyim ben uzulursem oglumda uzulur oglumu uzmeye hakkim yok dedim. Ustelik daha oncede yazdim ama o donem cogunuz yoktunuz ben oglumun kaybindan sonra kardesimin dugununu errelemlerime izin vermedim. Dugun gunu oglumu kaybetmeden once alinmisti ailem ertelemek istedi hayir dedim kardesimin mutlulugunu ertelemeyin. Hayat kisa yarin bi sey olsa vicdan azabi cekerim dedim dugununde o uzulmedin diye icim kan aglasada kalkip oyun oynadim gulumsedim rtrafa biliyorum ben mutsuzsam en yakinlarim mutsuz oluyor. Mutlulugumda beni sevmeyenleri mutsuz ediyor.o fugun gunu beni aglatmaya calisanlari susturarak hepsini mutsuz ettim. Bas sagligina grlmeten aramata orda boynuma sarilip agliycak guya kulaklarina bu gun ne yeri ne zamani lutfen deyip susturdum hepsini ve gozlerinde benim toparlanmus olmamin mutsuzlugunu gordum. Biz kendimize acirsak her kes acir. Kardesimle hamileligimde resim yollardim dugununde boyle giydurcem smokin alicam diye aklima geldikce ivime akittim goz yasimi ama inadina dik durdum. Hayatima devam ettim sukrederek gelinimiz fugunden 1 ay somra bebek istedigini soylefi onu kenfim dr goturdum. Polikustik over var dediler hamile kalman zaman alabilir defiler ben dua ettim ona Allahim sen kardesime hayurli omurlu evlatlar ver dedim. O gunlerde ruta gordum ben yuzugumu buldum taktim sonrada gelinimize yuzugunu verdim. Pedinden hamile kaldim yeniden 1.5 ay sonrada gelinimuz kaldi hamile sunu demek istiyorum Allah bu sinavi bizi sevdiginden verdi sonrasindaki davranuslarimuzda sinavimizin bitmedigini gosteriyor belki kendimden once geline dua etmem hosuna gitti bilemem ama sukur yeniden beklemeden bi can verdi bana Allah herkedin tavrusunu kirusun omur versin

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın ve ömürlü olur inşallah lütfen benim içinde dua et bu arada kaç haftalık sın 6 ay bekledin mi senin bebeğinin ciğerletine su kaçmış tı değil mi oy Kuzucuk ya allah bidaha evlat acısı vermesin cinsiyet belli oldu mu çok soru sordum kusura bakma

Zelal gercekten cok metanetlisin.Allah bi bebegine saglik ve ömür vetsin ve hayırlı evlat olur ins.bu arada cinsiyeti kız mı acaba?tabi söylemek istersen.rüyada altın görmek kız bebektir derler.

Canim ne guzel anlatmissin.inanc oyle bir duygu ki gelecege umutla bakmayi yasanan acilar karsisinda Allah a teslim olup sukretmeyi sagliyor.Ah kizim yedi aylik olacaktin diyorum agliyorum birakiyorum kendimi sonra kendimle konusmaya basliyorum Allah eziyet eder mi kuluna bizim evlatlarimiza sevgimiz onun sevgisi yaninda nedir ki.Kimbilir yavrum bu dunyada nasil bir aci ju da kurtardi Allahim onu aldi cennetinesukrediyorum Rabbime cennette beni bekleyen bir evladim var bu lutuf herkese nasip olur mu.Orda kuzumu doyasiya sevmek koklamak nasip olacak insallah inaniyorum

Evet canim dogum esnasinda su yuttugu ivin cigerde enfeksiyon olusmus sebep bu diyorlar. 6 ay bekledim ve sonra korunmayi hiraktim 11. Haftada erkege benzeti dr um ama 16. Haftada daha bet olur dedi saglikli omurlu olsun da kiz erkek farketmez.

Yanlis anlasilmasin ben kimsenin lagi icin kalkip oynamadim. Ben kardesime cok duskunum beraber buyuduk 4.5 ay gecmisti dugunu oldugunda soylemek istedigim ben o gun insanlarin gozlerinde mutluluguda gorduk kiskancligida beni seven beni iyi gorunce mutlu oldu ama sevmeyen mutsuz oldu. Kimse kimsenin icini bilemez kimse.kimsenin acisini bilemez Allah verdi Allah aldi ama ben hayatimi kendime zindan edersem Allahin bile gucume gider. Bu bi sinav diyoruz her defasinda ben ogluma kavusmak icin dua ediyorum her gece Allahim omrum ne zaman tamam olur bilmem ama vakti gelince beni yavruma kavustur diyorum. Butun melek annelerinim kucagini doldur yeniden dogacak bebeklerimize omur saglik ver diyorum. Bazen hurda yaxiliyor bana imat hamile kaldi su yakinim vs diye herkes eblat sahibi olmak ister ve Allah herkese nasip etsin. Onlar sunu paylasti bunu paylasti vs yorumlar ben yapmayin diyorum gonlunuzu Allaha acim hepsinim yavrusuna saglik isteyin ki Allahta size yeniden saglikli hayirli evlatlar versin. Su an hamileyim cok sukur ama ne hamile kalmakla ne de dogurmakla is bitiyor bunu hepimiz ogrendik. Allah hayirli omurlu ve sagliklisini nasip etsin hepimize

Kizlar Allah yardimcimiz olsun ne diyeuim. Ben kurtaj olmak zorunda kaldim. Gelisimi durdugu icin beklemenin faydasu yok dediler. Hala icimde bi suphe beklese miydim diye. Sizinki daha da zormus
Rabbim yasatmasin kimseye evlat acisini. Bugun 4. Gunum vakit gecmiyor. Ya agliyorum ya uyuyorum. Nasil dinecek bu aci

Zelal gercekten cok metanetlisin.Allah bi bebegine saglik ve ömür vetsin ve hayırlı evlat olur ins.bu arada cinsiyeti kız mı acaba?tabi söylemek istersen.rüyada altın görmek kız bebektir derler.
Ben cok duygusal biriyim aslinda metaneti ve gucu Allahtan istiyorum o veriyor. Tipik bi yengec burcuyum sokaktaki kediyr kopege hic tanimadigim insanlara oturur aglarim dua ederim. Cocuklugumda mintu olmayan arkaadimin yaninda mont giymezmisim onun yok diye annem gidip kiza mont almis sirf brn usutup hasta olmayayim diye. Babasi kaza geviren ikinci siniftaki arkaasim kalem defter alamiyor diye kalemimi defterimi ona verip eve kaybetyim duye gelen biriyim annrm arastirmis igretmenim derya kendi bu kiza veriyor deyince okul masraglarini ustlenmislerm bu duygusliktayim vocukluktan beri cok sukur Allaha inancim tam ben istiyorum sabri metaneti o veriyor allah hepimize sabir metanet versin canim . Erkege benzetiler ama uc hafta sonra netlesur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…