Ah canım aynısı benim Başımda da var. Kendisi Bulunduğum ilde hemşireydi. Hamile iken Demişti ailenin yanına git orda doğum yapma hastaneler iyi değil doktorlar iyi değil şöyle böyle filan. Doğum sonrası aramış ben sana demedim mi diyor. Başkasının acısı üzerinden kendini HAKLI çıkarmaya utanmayacak kadar terbiyesiz bi insan. Üstelik sağlık çalışanı. Böyle konularda nasıl konuşulması gerektiğini daha iyi bilmesi gerekir. Onlar da komşu ilde ilk gün gelmişlerdi döndükten sonra Facede bildirimler gelmeye başladı hamilelikle ilgili beğendiği sayfalar kadın doğumcular bebek eşyaları satanlar filan . 2. Ayda hamile. Sırf benim canımı acıtmak için yaptığını biliyorum. Ilk gÜnler üzüldüm resmen yıkıldım. Çocuk konusunda hassas bi dönemdeyim. Kedi bileyavrulasa etkileniyorum. Allah'a şükür kendimi toparladım.böylesi daha iyi oldu zaten . Hem eşim gerçek yüzlerini Gördü hemde ilk gelinim ağzımla kuş tutsam yaranamadım. Herşey bende Tecrübe ediliyor olmasından bıktım. Kıskançlık insanda öle bi iç huzursuzluk yapıyor ki eltimin hamilelik haberini aldığımda yaşadım bunu . O Yüzden boşver aramış aramamış paylaşmış mutluymuş kendihayatımıza odaklanmak en iyisi. Hem iyilik her zaman kazandırır. Demekki seni kendinden üstün Görüyor ki kıskanıyor bi de bu yönünden bak :))