Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

E
Evet rol yaptim o gun cok zordu goz yasimi icime akittim. Cunki kardesim gozumun icine bakiyodu ve benim bir damla goz yasim onumn hayatinin en guzel gununu mahfetmemdi onun ve ailemim cunku en zor zamanimda da en mutlu animdada onlar yanimdaydi benim her animda arkamda yanda destekcimdiler. Benimle agladilar benimle gulduler baskalari degil abliycagin onlar benim icin canim ve kanim dediklerim o yuzden o gun kardesim icin aglamayip kalkip oynamam belki sana tuhaf gelebilir ama benim icim o derece degerliler.Allah herkese boyle bir aile nadip etsin

Kizlar Allah yardimcimiz olsun ne diyeuim. Ben kurtaj olmak zorunda kaldim. Gelisimi durdugu icin beklemenin faydasu yok dediler. Hala icimde bi suphe beklese miydim diye. Sizinki daha da zormus
Rabbim yasatmasin kimseye evlat acisini. Bugun 4. Gunum vakit gecmiyor. Ya agliyorum ya uyuyorum. Nasil dinecek bu aci
Canim Allah seninde yardimcim olsun.Allah sabir versin. Icimize dustukleri anda biz anne oluyoruz. Acinij buyugu kucugu yok kac hagtslik alindi? Ilk bebeginmiyfi ? Sana tafsiyem tekrar dusunmeden bi aradtirma hastanesine git genetigine baktirm. Uc dusuktem sonra yapiliyomus testler ama bi cok kisi kayda gecmeyen dusuklerimde var diyerek test yapmis. Gelisim geriligi kan pihtilasmasi oldugunu gosterebilir. Burdaki bi cok arkadas bu nedenle kaybetmis bebegini hamile kalmadam tedbirini al olur mu

Canım benim bebeğim in otopsi raporu çıktı hiç bişey yok şimdi bebeğime otopsi yaptırdığım için çok pişman oldum benim minik yavrum el kadar canıyla kesildi biçildi şuan inanılmaz Üzgünüm allah bidaha böyle ni acı göstermesin çok kötü oldum çok allahım sen yardım et
Canım öyle Düşünme yaptırmasaydın emin ol hep Aklında acaba yaptırsam birsey çıkarmıydı düşüncesi kalırdı.duygusal düşünüyoruz bazen.ama yıpratma kendini.insallah tez zamanda nasip etsin Rabbim Ömürlü evlatlar

Canim Allah seninde yardimcim olsun.Allah sabir versin. Icimize dustukleri anda biz anne oluyoruz. Acinij buyugu kucugu yok kac hagtslik alindi? Ilk bebeginmiyfi ? Sana tafsiyem tekrar dusunmeden bi aradtirma hastanesine git genetigine baktirm. Uc dusuktem sonra yapiliyomus testler ama bi cok kisi kayda gecmeyen dusuklerimde var diyerek test yapmis. Gelisim geriligi kan pihtilasmasi oldugunu gosterebilir. Burdaki bi cok arkadas bu nedenle kaybetmis bebegini hamile kalmadam tedbirini al olur mu
Evet canim ilk bebegimdi o benim. Gec dollenme dedi doktor adet tarihimle uymuyordu haftaligi. Sonra da gelisimi durdu dedi. 7 haftalik olmasi gerekirken 6+4 te kalmis yavrum. 6 gun gecmisti ama o 2 gunluk buyuyebilmis sadece. Ben de cok istiyorum yeniden hamile kalmayi cok korkuyorum ama. Cuma gunu randevum var doktorla konusup gerekli testleri yapmasinu isteuecegim. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

O zaman bu ayın güzel haberi benden gelsin teyzeleri :)

Çok şükür, bin şükür Rabbime :) Çok sevindim canım benim. Rabbim bu defa sağlıkla, sıhhatle kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder inşallah :) Çok mutlu oldum canım yaaa :)

Çok şükür, bin şükür Rabbime :) Çok sevindim canım benim. Rabbim bu defa sağlıkla, sıhhatle kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder inşallah :) Çok mutlu oldum canım yaaa :)

Oyyyyy cok sevindum canim gozlerim doldu valla Allah saglikli omurlu ve hayirli bir evlat olmayi nasio etsin saglicakla aldursin kucagina darisi tum melek annelerinin basina
Kızlar iyiki tanıdım sizleri. Amin insallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun Ömürlü ,büyütebileceğimiz evlatlar nasip etsin.tüm dualarımız hayırlısıyla kabul olsun .

zelal41 zelal41 tuhafıma gıden bırsey yok ben yanlis anlasıldım sanırım. Herkesin acısını yasama sekli farklıdır. Burda daha kırkı cıkmamıs annelerımız var yerı geldıgınde ağlayacak, ılgı bekleyecek ,baskalarına ımrenecek, acısından nefes almakta zorluk cekecek. Hepimiz evlat kaybettik Allah yardımcımız olsun.
Özetle bız canımızdan canı topraga koyduk bazıları dık durur bırsey olmamıs gıbı hayatına devam eder bazıları da ben evladımı kaybetmısım var mı otesı der acısını yasını tutar mılletı goz ardı ederk.
Ben yasın dıledıgı gıbı tutulması taraftarıyım (Allah korosun ısyan etmeden tabı ) sonradan bır yerden patlak verırcunku.

Kizlar Allah yardimcimiz olsun ne diyeuim. Ben kurtaj olmak zorunda kaldim. Gelisimi durdugu icin beklemenin faydasu yok dediler. Hala icimde bi suphe beklese miydim diye. Sizinki daha da zormus
Rabbim yasatmasin kimseye evlat acisini. Bugun 4. Gunum vakit gecmiyor. Ya agliyorum ya uyuyorum. Nasil dinecek bu aci
Cnim Allah sabir versin Rabbim bir daha yasatmasin

Kızlar iyiki tanıdım sizleri. Amin insallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun Ömürlü ,büyütebileceğimiz evlatlar nasip etsin.tüm dualarımız hayırlısıyla kabul olsun .
Çok sevindim canım bu sefer herşey yolunda gider inşallah seninle iletişimi koparmayalım çünkü bebeklerimiz in melek oluş şekli aynı inan çok sevindim çok şükür şimdi sen kaç ay sonra hamile kalmış oldun kaç haftalık şuan bu ay bende korunmadım erken falan ama ne yapayım ya sen bide subyan duası yaptır emi çok araştırdım ben gerçekten varmış bak bizim otopsi de de hiç bişey çıkmadı sebep arıyorum işte subyan halk arasında al basması deniyormuş yine de sen bilirsin benim annem gitmiş hocaya kara subyan var demiş

O kadar güzel anlattin ki. :) Her zaman iyilik kazanır. Iyi dusunucez ki iyi olsun. Tabi ki inişler çıkışlar olucak. Dertsiz kimse var mı şu 3 günlük dunyada? Şu olumsuz duyguları bi tarafa atalım da tadını çıkaralım yaşadığımız ömrün. Sahip olduklarimiza bakıp şükredelim. Zor durumda olanlara yardım edip destek olup dua edelim onlar için. Canı Rabbim verir Rabbim alır. Ben ondan başka bir sebep olduğuna inanmiyorum. Kadere inaniyoruz çok şükür. Vardır bir nedeni kabullenmek lazım. Tedbiri de elden birakmamak gerekiyor tabi ki. Allah hepimize tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip eder inşallah hayırlı sağlıklı ömürlü evlatları.

Caniiiim cok sevindim hayirli ugurlu olsun insallah cok guzel oldu bu haber enerji verdin bize hadi ayagini suru de biz de gelelim pesinden insallah
. Canımmm çok teşekkürler hadi insallah en en en kısa zamanda seninde güzel haberini bekliyoruz :) arayı açmayalım

Cok sevindim cok mutlu oldum inanın kendim kadar sevindim dualarımızla Allahın izniyle sağ salim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alır sonrasında uzun bi ömrü olur inş
. Canım benm çok teşekkür ederim.aminn insallah tüm güzel dikeklerin senin içinde geçerli olsun.

Çok sevindim canım bu sefer herşey yolunda gider inşallah seninle iletişimi koparmayalım çünkü bebeklerimiz in melek oluş şekli aynı inan çok sevindim çok şükür şimdi sen kaç ay sonra hamile kalmış oldun kaç haftalık şuan bu ay bende korunmadım erken falan ama ne yapayım ya sen bide subyan duası yaptır emi çok araştırdım ben gerçekten varmış bak bizim otopsi de de hiç bişey çıkmadı sebep arıyorum işte subyan halk arasında al basması deniyormuş yine de sen bilirsin benim annem gitmiş hocaya kara subyan var demiş
. Evet canım kopmasın iletişimimiz Dediğin gibi yaşadıklarımızda aynı acı zaten aynı hepimizde.kasım 15te doğum yapmıştım ben.4bucuk ay sonra korunmayı bıraktık.2.ayda da oldu şükür.ben o tarz hacı hoca işlerinden çok korkarım canım. Belki doğrudur ama pek bana göre değil.sadece dua ediyorum ve Rabb'ime beni ve karnımdaki bebeğimi görünen Görünmeyen bilinen bilinmeyen yarattığın herseyin şerrinden Koru senden başka medet umacak hiç birsey hiçkimsem yok diyorum. Rabbim sana da en kısa zamanda yeniden nasip etsin insallah. Ayrıca ben şuna inanıyorum nasibi varsa bi şekilde dünyaya gelir yaşar o Yüzden Sn kendini hazır hissediyorsan hiç Düşünme dikişler yada rahim ne olur diye.eskiler ard Arda doğum yapıyormuş ve birsürü Örneği var Kırk çıkar çıkmaz hamile kalan

Çok şükür Rabbime. :) Ne güzel haber bu. Çok sevindim canım. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
. Canım benim çok teşekkür ederim.amin insallah hepimiz sağlık sıhatle uzun Ömürlü evlatlar alalım kucaklarımıza.

. Canımmm çok teşekkürler hadi insallah en en en kısa zamanda seninde güzel haberini bekliyoruz :) arayı açmayalım

. Canım benm çok teşekkür ederim.aminn insallah tüm güzel dikeklerin senin içinde geçerli olsun.

. Evet canım kopmasın iletişimimiz Dediğin gibi yaşadıklarımızda aynı acı zaten aynı hepimizde.kasım 15te doğum yapmıştım ben.4bucuk ay sonra korunmayı bıraktık.2.ayda da oldu şükür.ben o tarz hacı hoca işlerinden çok korkarım canım. Belki doğrudur ama pek bana göre değil.sadece dua ediyorum ve Rabb'ime beni ve karnımdaki bebeğimi görünen Görünmeyen bilinen bilinmeyen yarattığın herseyin şerrinden Koru senden başka medet umacak hiç birsey hiçkimsem yok diyorum. Rabbim sana da en kısa zamanda yeniden nasip etsin insallah. Ayrıca ben şuna inanıyorum nasibi varsa bi şekilde dünyaya gelir yaşar o Yüzden Sn kendini hazır hissediyorsan hiç Düşünme dikişler yada rahim ne olur diye.eskiler ard Arda doğum yapıyormuş ve birsürü Örneği var Kırk çıkar çıkmaz hamile kalan

. Canım benim çok teşekkür ederim.amin insallah hepimiz sağlık sıhatle uzun Ömürlü evlatlar alalım kucaklarımıza.
Hadi bakalım sıra bizde artık. Gelsinler minnaklarimiz bize de. :) Hadi ama. ;)

Canm üzülme.yaptrmasaydn da acaba bisey var mı diye daha cok merak ederdin.cok zor bi durum ama Takdiri ilahi.veren Allah alan Allah.bi defa bize evlat verdi.Rabbimin hazinesi o kadar genis ki bir daha baska hayırlı sağlıklı evlatlar verir.Hz.yunusu balığın karnından çıkaran.Hz.yusufu kuyulardan kurtaran Rabbim elbet bizi de kurtarr bu durumdan.hem Hz.yakup cocugunun arkasndan ağlamaktan gözleri görmez olmustur.biz de su anda o kadar hüzünlüyüz.ama o nasıl evladına kavuşmuşsa ins. biz de baska evlatlarmza kavusuruz.bu güzeller güzeli bebislerimizi de cennette severiz.onlar hep ilk göz agrimiz ve bebeklerimiz olacaklar.hep bebek kalacaklar hem de cook güzel bir yerde
evlat acısı ne kadar zorki dediğin gibi hz . yakup un gözleri kör olmuş. üstelik 10 tane daha evladı olmasına rağmen...ALLAH sabrımızı daim etsin.

İnşallah dediğin gibi olur bugün aynı acıyı tekrar hissettim çok kötü oldum kuzuma eziyet mi ettik diye sabahtan beri gözümün yaşı dinmedi çok canım yanıyor çok allahım sen yardım et bu döktüğümüz son acı gözyaşı olsun bundan sonra şükür için mutluluktan ağlamayı nasip etsin allah
cnm benm niye eziyet edesin. ben yaptırmadım eşim istememiş. keşke yaptırsaydım diyorum. gerçi otopsilerde genelde sonuç alınamıyormuş böyle ama yine de acabalar kaldı içimde. eziyet etmedin zaten o sadece onun elbisesiydi o kadar..

cnm benm niye eziyet edesin. ben yaptırmadım eşim istememiş. keşke yaptırsaydım diyorum. gerçi otopsilerde genelde sonuç alınamıyormuş böyle ama yine de acabalar kaldı içimde. eziyet etmedin zaten o sadece onun elbisesiydi o kadar..
Öyle ama ne bileyim sanki o günü tekrar yaşadım dün bütün gece uyuyamadım o kadar kötüyüm ki anlatamam bide raporda midesinde süt vardı bi miktar yazıyor yavrum sütüm le gitti şuan bile Ağlıyorum çok kötüyüm çoook

Back
X