Allah Razı olsun. Inşallah sağsalim kavuşursun bebeğine. Hayat işte çok garip kaderden kaçılmıyor. Allah a sığınmaktan başka birşey gelmiyor eldenArkadasım yazdıkların yuregımındagladı. Hamileyim ve inan cok ıcten dua ettım. İnşallah seneye bu vaıtler mutlulukla guzel haberlerını verecegın mesajlar yazarsın. Cok dua et. Allah gonlune genıslık versın, etrafındakilere de hem akıl hem merhamet versın
Canım aynı duyguları ben de yaşadım. Doğum iznim bittiğinde durumumu bilmeyen kişiler bebek nasıl diye soruyorlardı ve her defasında kendimi tutamayıp ağlama krizleri geçiriyordum. Yersiz, zamansız, evde, sokakta ve şu an yazarken bile. Aradan 5 ay geçti. Dün Biri eşime soruyor, eşin hamile degilmiydi diye. Ve her defasında aciklama yapmak. Tekrar tekrar yüreğimizin daglanmasi. Zor, çok zor. Eşimin ailesi başkalarının bebeklerini severken bile inan o kadar zoruma gidiyor ki. Benim bebegimi de böyle seveceklerdi diyorum kendi kendime. Zamanla acin azalacak. Yeni bir bebek bunu daha da kolaylastiracaktir. Allah hepimize sabır güç versin.Yok ya( dün giyindim hazırlandım evden çıkaSIM gelmedi hazır değilmişim insanlarla karşılaşmaya çünkü biri bana iyisin iyisin dese ağlayasım geliyor kötü görünüyor Sun dese bunalıma giriyorum duygu karmaşası bugün yine oğlum aklımda bi kaçgündür duygularımı bastırıyordum bugün engel olamadım çooook özlüyorum oğlumu (( canım çok yanıyor çok
Amin canım inşallah bugün bende çok ağlama krizine girdim bikaç gün tuttum kendimi diyorum ki herşey allahtan Rabbimin vardır bi Hikmeti kendimi sakinleştiriyorum hepimiz öleceğiz diyorum ama öyle bi an oluyor ki inan kalbim sızlıyor kokusu burnuma geliyor İşte o zaman kopuyorum ne yapacağım bilmiyorum çok acizm çokCanım aynı duyguları ben de yaşadım. Doğum iznim bittiğinde durumumu bilmeyen kişiler bebek nasıl diye soruyorlardı ve her defasında kendimi tutamayıp ağlama krizleri geçiriyordum. Yersiz, zamansız, evde, sokakta ve şu an yazarken bile. Aradan 5 ay geçti. Dün Biri eşime soruyor, eşin hamile degilmiydi diye. Ve her defasında aciklama yapmak. Tekrar tekrar yüreğimizin daglanmasi. Zor, çok zor. Eşimin ailesi başkalarının bebeklerini severken bile inan o kadar zoruma gidiyor ki. Benim bebegimi de böyle seveceklerdi diyorum kendi kendime. Zamanla acin azalacak. Yeni bir bebek bunu daha da kolaylastiracaktir. Allah hepimize sabır güç versin.
Sen bebek düşünüyormusun baya zaman olmuş ben bu ay başlayacam inşallah erken merken ne yapayım yaCanım aynı duyguları ben de yaşadım. Doğum iznim bittiğinde durumumu bilmeyen kişiler bebek nasıl diye soruyorlardı ve her defasında kendimi tutamayıp ağlama krizleri geçiriyordum. Yersiz, zamansız, evde, sokakta ve şu an yazarken bile. Aradan 5 ay geçti. Dün Biri eşime soruyor, eşin hamile degilmiydi diye. Ve her defasında aciklama yapmak. Tekrar tekrar yüreğimizin daglanmasi. Zor, çok zor. Eşimin ailesi başkalarının bebeklerini severken bile inan o kadar zoruma gidiyor ki. Benim bebegimi de böyle seveceklerdi diyorum kendi kendime. Zamanla acin azalacak. Yeni bir bebek bunu daha da kolaylastiracaktir. Allah hepimize sabır güç versin.
Düşünüyorum canım ancak hazirana eşim şehir dışında. Hayırlısı artık. Hamile kalmadan önce o kadar takmiyordum. Ne zaman olursa diyordum.Stres yok. Nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorsun.Sen bebek düşünüyormusun baya zaman olmuş ben bu ay başlayacam inşallah erken merken ne yapayım ya
Benim 2.5 ay oldu olana kadar 3 ay dolacak hemen hamile kalırmıyım oda belli değil ben 7 ayda zor güç hamile kalmıştım tabi öncesi de varDüşünüyorum canım ancak hazirana eşim şehir dışında. Hayırlısı artık. Hamile kalmadan önce o kadar takmiyordum. Ne zaman olursa diyordum.Stres yok. Nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorsun.
Ama, olup da kaybedince annelik dugusunu yaşayıp kaybedince hemen kucaginin dolmasını istiyorsun. O duyguyu yaşıyorum ben şimdi.
Senin ne kadar oldu? 3 aydan sonra toparlanmaya başlıyor vücut. Doktorum bana 5.aydan sonra baslayabilirsin demişti. Coraspin folik asit kullaniyorum.
Bende folik asit alıyorum 30 Günlükken kontrole gittim doktorum başlattı ama ben bekledim bu ay düşünüyorum allah ne dilerse oBenim 2.5 ay oldu olana kadar 3 ay dolacak hemen hamile kalırmıyım oda belli değil ben 7 ayda zor güç hamile kalmıştım tabi öncesi de var
Insallah en kisa zamanda olur canım. Allah hepimizin kucaklarini doldursun sağlıklı, ömürlü bebeklerle.Bende folik asit alıyorum 30 Günlükken kontrole gittim doktorum başlattı ama ben bekledim bu ay düşünüyorum allah ne dilerse o
Senin de başın sağ olsun canım. 25 kasimda 36 haftalıkken kaybettim bebegimi. 5.5 ay oldu. Hareketlerini hissetmeyince doktora gorundum. Ve hayatımda hiç unutamayacagim cümleyi işittim. Bebegimin kalbi durmuştu. Melek olmuştu yavrum. Hiç problem görünmüyordu. Miyomum vardı ama o da gelişimine olumsuz etki de etmemişti. Pihtilasma bozukluğu varmış. Şu an coraspin ve folik asit kullanıyorum. Bebek düşünüyorum.
Bebeğini ne kadar oldu kaybettin?
Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah.
Ben de pihtilasmada cikmadi canim troidime kadar bakildi bisey yok. Ben zaten cabuk hamile kalmistim korunmayi biraktim tabi bu surecte kendime iyi baktim tekrar hamile kaldim simdi 8 haftalik ama cok korkualrim var hafta ya tekrar dr konturoli drum riskli gebelik uzmanina yonlendirecek belirli haftalardaAynen benim de senin gibi oldu 11 kasimda kaybettim. Ben de bisey cikmadi. Bir suru tahlil. Simidi 8 haftalik hamileyim 4.ayda hamile kaldim. Sen de umudunu yitirme ayni ayda ayni acilari yasamisiz
Sen sezeryan mı olmuştun hem başın sağolsun hemde gözün aydın diyeyim Rabbim bize de nasip etsin ömürlü ve sağlıklı olanlardan :) ya ben bebeğimi doğduktan sonra kaybettim hiç sebep bile yok ben ne tahlili yaptırayım kafamda deli sorular sürekli dua ediyorum hem içimin sızısı dinsin hemde bugünü mü aramayayım diye ay allahım ya imtahınımız ne kadar büyükmüşKocalar hep anlayissiz takmayin. Benim kocaya da arada bir gelip gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?