Ay ben doğum yapalı 3 ay oldu hala o karın basma şeysini aşamıyorum yani ameliyat ağrısından çok farklı bir şeydi. Üstelik ikinci doğumum ilkinde böyle bişey yaşamamıştım...İki kişi kolundan tutuyor. Kimsede kolundan çıkıp seni bırakmıyor merak etme.
Sandalye koy arkana cok tedirgin yada ağrın olursa otur hemen kendine gelene kadar. Kendine gelirsin hemen başlıyorsun yürümeye…
Asıl zor olan karnınıza bastırtmayın o zaman feleğiniz şaşar. Vajinanıza hemşire parmaklarıyla alan acarak icinizde kalanları çıkarsınlar.
Hemşireleri uyarın asla karnınıza bastırtmayın.
Ilk dogumunuz mu ?Kızlar 1,2 haftaya doğumum olucak çok korkuyorum elimde değil aklım hep ilk kalkış ilk yürüyüşte sanki herkes yapmışta ben yapamıcak gibiyim o an ki stres düşünmek bile istemiyorum çok korkuyorum panik atak var bende zaten ne yapıcam ya Allahın diliyle sağlıkla kucağıma alayım inşallah amin ama çok korkuyorum
Sezeryandan cikar cikmaz karnima kum torbasi seklinde agirlik koymuslardı benimİki kişi kolundan tutuyor. Kimsede kolundan çıkıp seni bırakmıyor merak etme.
Sandalye koy arkana cok tedirgin yada ağrın olursa otur hemen kendine gelene kadar. Kendine gelirsin hemen başlıyorsun yürümeye…
Asıl zor olan karnınıza bastırtmayın o zaman feleğiniz şaşar. Vajinanıza hemşire parmaklarıyla alan acarak icinizde kalanları çıkarsınlar.
Hemşireleri uyarın asla karnınıza bastırtmayın.
Evet zorunlu.Bu zorunlu bişey mi yani bastırırlar mı mutlaka ay of
Evet var tabi ki vajinadan da gayet kolay ve ağrısız çıkarıyorlar.Öyle bi şans var mi benim de karnıma basmışlardi
Bana da ilk dogumum da yapti hemşire diğeri elini ittirdi sen napıyorsun bu hasta hem sezeryan doğum yaptı bebeği aldiktan sonra da buyuk operasyon geçirdi çek elini dedi. Ama o kısacık zamandaki acıyı unutmak zor.Ay ben doğum yapalı 3 ay oldu hala o karın basma şeysini aşamıyorum yani ameliyat ağrısından çok farklı bir şeydi. Üstelik ikinci doğumum ilkinde böyle bişey yaşamamıştım...
2 doğumumda da bu tarz bişey yapılmadı.Sezeryandan cikar cikmaz karnima kum torbasi seklinde agirlik koymuslardı benim
Belden uyusturmali oldum. 15 dk surdu ve cikar cikmaz isi veriyorlardi cok usudugum icin o anda karnima koydular ama agirligini hic hissetmedim uyusuktum2 doğumumda da bu tarz bişey yapılmadı.
Aman iyi, o canlı canlı dayanılacak bişey değildir insan acıdan bayılır…Belden uyusturmali oldum. 15 dk surdu ve cikar cikmaz isi veriyorlardi cok usudugum icin o anda karnima koydular ama agirligini hic hissetmedim uyusuktum