Elimde değilSakin olun o ank düsünmeyi bırakın akısına bırakın her seyi böyle düsünmek sana stresten baska bir sey değil
Ama bebeğide strese sokuyorsunElimde değil
Bu zorunlu bişey mi yani bastırırlar mı mutlaka ay ofİki kişi kolundan tutuyor. Kimsede kolundan çıkıp seni bırakmıyor merak etme.
Sandalye koy arkana cok tedirgin yada ağrın olursa otur hemen kendine gelene kadar. Kendine gelirsin hemen başlıyorsun yürümeye…
Asıl zor olan karnınıza bastırtmayın o zaman feleğiniz şaşar. Vajinanıza hemşire parmaklarıyla alan acarak icinizde kalanları çıkarsınlar.
Hemşireleri uyarın asla karnınıza bastırtmayın.
Öyle bi şans var mi benim de karnıma basmışlardiİki kişi kolundan tutuyor. Kimsede kolundan çıkıp seni bırakmıyor merak etme.
Sandalye koy arkana cok tedirgin yada ağrın olursa otur hemen kendine gelene kadar. Kendine gelirsin hemen başlıyorsun yürümeye…
Asıl zor olan karnınıza bastırtmayın o zaman feleğiniz şaşar. Vajinanıza hemşire parmaklarıyla alan acarak icinizde kalanları çıkarsınlar.
Hemşireleri uyarın asla karnınıza bastırtmayın.
insta da doktor semra özer var. onun sayfasini inceleyin biraz. cok guzel onerileri var.sezeryan sonrasi normal dogum yapanlar hep hastalari (ssvd)Kızlar 1,2 haftaya doğumum olucak çok korkuyorum elimde değil aklım hep ilk kalkış ilk yürüyüşte sanki herkes yapmışta ben yapamıcak gibiyim o an ki stres düşünmek bile istemiyorum çok korkuyorum panik atak var bende zaten ne yapıcam ya Allahın diliyle sağlıkla kucağıma alayım inşallah amin ama çok korkuyorum
Sezaryen oldum sıfır ağrım oldu..hiç korkma canımKızlar 1,2 haftaya doğumum olucak çok korkuyorum elimde değil aklım hep ilk kalkış ilk yürüyüşte sanki herkes yapmışta ben yapamıcak gibiyim o an ki stres düşünmek bile istemiyorum çok korkuyorum panik atak var bende zaten ne yapıcam ya Allahın diliyle sağlıkla kucağıma alayım inşallah amin ama çok korkuyorum