- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.258
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 ay önce bende sezeryan oldum, uyandıgımda ilk sordugum bebeğim yaşıyormu oldu? o başka hastanede küvezde.ben doğum yaptıgım hastanede 1 hafta yatmıştım.çektigim bütün acıları unuttum.ama bebeğimi son gördüğüm günü hiç unutamıyorum.Allahım sağlıcakla getirsin boşverin ağrıyı sızıyı hepsi geçiyor.Kızlar 1,2 haftaya doğumum olucak çok korkuyorum elimde değil aklım hep ilk kalkış ilk yürüyüşte sanki herkes yapmışta ben yapamıcak gibiyim o an ki stres düşünmek bile istemiyorum çok korkuyorum panik atak var bende zaten ne yapıcam ya Allahın diliyle sağlıkla kucağıma alayım inşallah amin ama çok korkuyorum
benim 2 gece kaldı diren varsa kan geliyorsa içerde kanama olmasın diye koyuyorrlarSezeryandan cikar cikmaz karnima kum torbasi seklinde agirlik koymuslardı benim
Sağlıkla kucağına al canım hiç korkma, benim aşırı korkak kardeşim bile sezeryan olduysa herkes olur, ayagada yavaş yavaş kaldırıyorlarKızlar 1,2 haftaya doğumum olucak çok korkuyorum elimde değil aklım hep ilk kalkış ilk yürüyüşte sanki herkes yapmışta ben yapamıcak gibiyim o an ki stres düşünmek bile istemiyorum çok korkuyorum panik atak var bende zaten ne yapıcam ya Allahın diliyle sağlıkla kucağıma alayım inşallah amin ama çok korkuyorum
Sezeryan kendiniz mi istiyosunuz yoksa dktr mu onerdi?Benim de ileri düzey panik atağım var henüz 5 aylık hamileyim genel anestezi dışında düşünmüyorum. Spinalmiş epiduralmiş yok atak gelebilir genel anestezi en güzeli , çok ameliyat oldum hepsinde çok rahattım uyudum uyandım mis gibiydi
Ameliyat olmaktan aşırı korkan biriyidim . Ama inan ki ameliyatta gibi olmuyorsun Kristialia . Zaten önünde bir şey koyuyorlar.Benim de ileri düzey panik atağım var henüz 5 aylık hamileyim genel anestezi dışında düşünmüyorum. Spinalmiş epiduralmiş yok atak gelebilir genel anestezi en güzeli , çok ameliyat oldum hepsinde çok rahattım uyudum uyandım mis gibiydi
ben de korkuyordum kolay değil ameliyathanede falan da acı hissetmememe rağmen ağladım şimdi diyorum ki keşke o kadar ağlamasaydım yavrunuza kavuşmuş olacaksınız bi de doktordan doktora da fark varmış iki sezaryen olmuş bir arkadaşım bunu tecrübe etti. İlk gün kalkıp yürümeye çalışın. Ağrınız varsa ağrı kesici falan versinler. Normal doğum yapana bile veriyorlarmış ben tecrübesizdim boşuna çok ağrı çektim. Ne kadar erken yürürseniz o kadar erken gaz çıkarır, normale dönersiniz. İnşaallah doktorunuz iyidir ve çabucak toparlarsınızKızlar 1,2 haftaya doğumum olucak çok korkuyorum elimde değil aklım hep ilk kalkış ilk yürüyüşte sanki herkes yapmışta ben yapamıcak gibiyim o an ki stres düşünmek bile istemiyorum çok korkuyorum panik atak var bende zaten ne yapıcam ya Allahın diliyle sağlıkla kucağıma alayım inşallah amin ama çok korkuyorum
Zorunlu malesefSezeryan kendiniz mi istiyosunuz yoksa dktr mu onerdi?
Ben böyle bir olayı hiç bilmiyordum hemşirenin her gelmesinde ellerine sarıldım Allah rızası için yapma diye öyle Bi ağrı yok yani...Bana da ilk dogumum da yapti hemşire diğeri elini ittirdi sen napıyorsun bu hasta hem sezeryan doğum yaptı bebeği aldiktan sonra da buyuk operasyon geçirdi çek elini dedi. Ama o kısacık zamandaki acıyı unutmak zor.
Vajinadan da kolayca cikarabiliyorlar acısız, karna bastırma ne anlamıyorum.
.
Kızımda bi kac kere geldi hemsire vajinayı geriye ittirerek icimde kalan kan, pıhtı hepsini acısız çıkardı.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için bebişiniz sağlıkla büyütün inşallahBen de sezaryen oldum. Cok rahat bir ameliyatti. Sonrasinda da hic sorun yasamadim. Isinin ehli doktorsa hic korkmayin. Inanin korkacak bir sey yok. Sadece bebeginize kavusacaginiz anin mutluluguna odaklanin.
Kolay yöntemi varken karna bastırmak nedir anlamıyorum.Ben böyle bir olayı hiç bilmiyordum hemşirenin her gelmesinde ellerine sarıldım Allah rızası için yapma diye öyle Bi ağrı yok yani...
Bastırsalar bile acımıyor ki uyuşuk iken bastırıyorlar yoğun kan çıksın diye sanırım aksine iyi ki bastırmaları o yoğun kan inerken ne kadar rahatsız eder insanı bastırınca o kan komple çıkıyor löp diye iniyor sonra alıyorlar altınızdan onu hen rahatlarsınız iyi yönden bakınBu zorunlu bişey mi yani bastırırlar mı mutlaka ay of
Hiç acımıyor ki onu nereden çıkardınızBen böyle bir olayı hiç bilmiyordum hemşirenin her gelmesinde ellerine sarıldım Allah rızası için yapma diye öyle Bi ağrı yok yani...
15 senedir yogun oanik atak anksıyete hastasıyımKızlar 1,2 haftaya doğumum olucak çok korkuyorum elimde değil aklım hep ilk kalkış ilk yürüyüşte sanki herkes yapmışta ben yapamıcak gibiyim o an ki stres düşünmek bile istemiyorum çok korkuyorum panik atak var bende zaten ne yapıcam ya Allahın diliyle sağlıkla kucağıma alayım inşallah amin ama çok korkuyorum
Bende 5 dk kaldi . Daha uzun sure kalan arkadaslarimda var. Ama karnima elle bastirma felan hic olmadibenim 2 gece kaldı diren varsa kan geliyorsa içerde kanama olmasın diye koyuyorrlar
benim iç kanama riskim vardı ondan koymuslardı rahim zedelenmişti.Bende 5 dk kaldi . Daha uzun sure kalan arkadaslarimda var. Ama karnima elle bastirma felan hic olmadi
Tam da böyleBiz nedesek korkmayın filan
Anksıyete oldugu ıcın siz korkacak hala araştıracak
Gecelerce düşüneceksiniz
Yapabilecek bişey yok bunları yapacaksınız
Dogum anı gelınce yapacak bişey yok diyip aglayarak giriyorsunuz
Sonra bumuymus gectı gıttı dıyorsunuz
Bu hep boyle oluyor
Olur mu ruhumu teslim ettim her seferindeHiç acımıyor ki onu nereden çıkardınız