- Konu Sahibi newlife
-
Arkadaşlar doğum yapan annelere sormam gereken şeyler var..merakımı giderirseniz çok sevinirim..
Çocuğun göbeği ne zaman düşüyo?
Hastaneye çıtçıtlı body götüriyimmi yoksa zıbın mı lazım olucak ? (GÖBEĞİ DÜŞMEDEN BODY GİYDİRİLMİYO DİYE DUYDUM)
Sezaryanla doğum yapan arkadaşlar dikişler kaç günde kendine geldi?KAÇ GÜNDE AYAĞA KALKTINIZ?
Sütünüz hemen geldimi?
Bebişi ne zaman yıkayabiliyoruz? :CüvCüv:
Arkadaşlar doğum yapan annelere sormam gereken şeyler var..merakımı giderirseniz çok sevinirim..
Hastaneye çıtçıtlı body götüriyimmi yoksa zıbın mı lazım olucak ? (GÖBEĞİ DÜŞMEDEN BODY GİYDİRİLMİYO DİYE DUYDUM)
Sezaryanla doğum yapan arkadaşlar dikişler kaç günde kendine geldi?KAÇ GÜNDE AYAĞA KALKTINIZ?
Sütünüz hemen geldimi?
Herkesin yapısı farklı tabi..kimi zorlanmış kimi rahat geçirmiş...Allah yardımız olsun..Bi doğurup evime gelebilseydim rahatlıycaktım..bu sitres çok fena
Sütünüz hemen geldimi?
slm cnm bende aynı senin gibiyim normalden korktuğum için sezeryanı düşünüyorum ama sonda işini kime sorsam farklı yanıt aldım ama önemlisi anestezi olduktan sonra takılması acı vermiyormuş benimde doğumum kısmetse kasım ayında olacak bir oğluşum olacak ona kavuşmayı biran önce istiyorum senin sanırım yaklaştı yada şaun hastanedesin yaşadıklarını duymaya çok ihtiyacım var görürde anlatırsan bebişten fırsat bulup girersen sevinirimallah hepimize sağlıklı ağrısız doğumlar nasip etsin allah kolaylık versin cnm
benim 5aylık kızıma geçen gün sonda taktılar ağlamadı bile gerisi düşünün artık.. bebekler hassas az bişeyden ağlarlar
korkmayın acımıyor hafif bi sıcaklık bi yanma gibi hissedersiniz o kadar. bana anesteziden önce takmışlardı.
Sütünüz hemen geldimi?
Sütünüz hemen geldimi?
canım bebegın gobegı 1-2 hafta ıcınde dusuyor.oglumun 6. gunde dustu benım.hastaneye bence zıbın gotur 3-4 takım,body gıydırılmıyor ılk zamanlar.2 dogum yaptım sezeryanla,ıkısınde de ılk 1 hafta zorlandım sonra cok sukur her ısımı kendım yapmaya basladım,cabuk toparlandım yanı.dogum yaptıgın ılk gun kaldırırlar zaten senı ayaga,yoksa ıyılesmen zaman alır,ne kadar cabuk kalkarsan o kadar ıyı derım ben.sutum ıkıncı gun geldı benım.sakın sutum gelmıyor dıye sekerlı su,mama vs verme bebegıne.emzır sık sık.bebegı de gobegı dustugunde yıkıyabılırsın.hayırlı dogumlar,allah ıkınızı de saglıkla kurtarsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?