N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi newlife
-
Merhaba Newlife,
Bu konuda başlık açtığın için teşekkürler. Ben de 35. haftamdayım ve sezeryan düşünüyorum İnşallah. Hemen sütün gelip gelmediğini ben de sormuştum. Doğum korkusunun dışında en çok kafama takılan şey bu.
İnşallah rahat ve kolay bir doğumla atlatırız bu süreci...
Arkadaşlar doğum yapan annelere sormam gereken şeyler var..merakımı giderirseniz çok sevinirim..
Çocuğun göbeği ne zaman düşüyo?
Hastaneye çıtçıtlı body götüriyimmi yoksa zıbın mı lazım olucak ? (GÖBEĞİ DÜŞMEDEN BODY GİYDİRİLMİYO DİYE DUYDUM)
Sezaryanla doğum yapan arkadaşlar dikişler kaç günde kendine geldi?KAÇ GÜNDE AYAĞA KALKTINIZ?
Sütünüz hemen geldimi?
Bebişi ne zaman yıkayabiliyoruz? :CüvCüv:
Ben istemeye istemeye 41. haftamda sezerya olmak zorunda kaldım.Arkadaşlar doğum yapan annelere sormam gereken şeyler var..merakımı giderirseniz çok sevinirim..
Hastaneye çıtçıtlı body götüriyimmi yoksa zıbın mı lazım olucak ? (GÖBEĞİ DÜŞMEDEN BODY GİYDİRİLMİYO DİYE DUYDUM)
Sezaryanla doğum yapan arkadaşlar dikişler kaç günde kendine geldi?KAÇ GÜNDE AYAĞA KALKTINIZ?
Sütünüz hemen geldimi?
Arkadaşlar doğum yapan annelere sormam gereken şeyler var..merakımı giderirseniz çok sevinirim..
Sütünüz hemen geldimi?
Bebişi ne zaman yıkayabiliyoruz? :CüvCüv:[
eve gelir gelmez yıkadık oğlumu..
benim oğlumun göbeği 7-8 gün sonra düştü..
sütüm ertsi gün geldi Alla'a şükür.
zıbın götür bence daha iyi oluyo..
ben sana kaç günde geldiğimi yazmayayım benimki biraz kötüydu ama dr.kaynaklı sakın moralini bozma bünyeden bünyeye değişir iyileşme süresi ben hariç etrafımdaki arkadaşlarım eve döndüklerinde iyi oldular.
canım hayırlısıyla allah bebişini kucağına almayı nasip etsin canım bende 5 yıl önce olmuştum sezeryan sonda kesinlikle kendini sıkmazsan acımıyor hemen takılıyor
sütüm benim doğumdan sonra hemen geldi canım hiç kendini sıkma bebeğini emzir
hastaneye giderken zıbın alttan çıtçıtlılar kullanışlı oluyor
güzel haberlerini bekliyoruz korkmamaya çalış iyi moralle girersen canım öyle çıkıyorsun ben düğüne gider gibi gittim mutlu ve narkozdan uyandıktan sonra sıkıntım olmadı biraz sancı dışında mutlaka bol bol yürü ve rezene papatya çayı içmeni öneririm rahatlatıyor gerçekten canım sormak istediğin olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım tatlım
Sütünüz hemen geldimi?
gobek düşmesinin sezeryan dogumla ne ilgisi var anlamadım ama,benim kızımın gobegı 8 gunde düştü.tabıkı ilk etapta zıbın kullanacaksın,minik bebeği bodylerle haşat etmeyin.dikişlerin kendine gelmesı dıye bırşey soz konusu degıl,ama ben ıkıncı gun kendım yuruyordum,10 günün sonunda kendimi eskisi gibi hissettim.sütüm 2.gunun sonunda gayet iyi geldi.bebegım dogar dogmaz yıkandı,ve sonrasındada biz sureklı yıkadık.hayırlı dogumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?