Seyyar satıcılık yapmayı düşünüyorum.yapan ya da tanıdığı olan var mı

Bayan111

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
102
-21
13
30
Küçük bebeğim var.yasadigim yerde part time iş bulamıyorum.elime 20 bin kadar bir para düşecek.
Bardak mısır satmayı düşünüyorum.
Ruhsat vs araştırdım ama kafam çok karıştı.
Bu işle ilgili bilgisi olan var mıdır

Tezgah açacağınız yer işlek vs değilse bence başlamayın.
Bebeğiniz kaç aylık veya kaç yaşında? Onunla çok zor olmaz mı?

Ya böyle şeylerin mafyası bile oluyormus. Herkesin bölgesi varmış oyle kafana estiği yerde seyyar dükkan açamıyormuşsun diye duymuştum. Bence baska bir şeye yönelin.
Belediyeden izin alıp düşünüyorum ben de.oyle zabıtalar dan kaçacak gücüm cesaretim yok.belediyeye gidip ruhsat izin belgesi vs aliniyormus o kadar okudum ama aklım karıştı tam anlamadım izinleri

Ruhsatı belediye veriyor seyyar yemek tezgahları için. Sakın izin almadan girişmeyin, sermaye yanmasın.
Ben de izin mevzusunda dedim işte aklım karıştı.belediye veriyor mus ama belgeler vs çok karışık geldi.direk belediyeye gidip ben bu işi yapmai için bilgi almak istiyorum desem gerisi gelir heralde

Belediyeden izin almanız gerekiyor, direkt giderseniz yardımcı olurlar. İşlek bir caddeyse iş yapar ama bebekle çok zor olur. Allah yardımcınız olsun

Belediyeden izin almanız gerekiyor, direkt giderseniz yardımcı olurlar. İşlek bir caddeyse iş yapar ama bebekle çok zor olur. Allah yardımcınız olsun
Yazlık bir yer aslında yapar diye düşünüyorum ama izinler ruhsatlar vs kafam karıştı.en iyisi belediyeden direk öğrenmek sanırım

Belediyeden izin alıp düşünüyorum ben de.oyle zabıtalar dan kaçacak gücüm cesaretim yok.belediyeye gidip ruhsat izin belgesi vs aliniyormus o kadar okudum ama aklım karıştı tam anlamadım izinleri
Zaten belediyenin haricinde bahsediyorum. Haraç kesmek gibi düşünün en basitinden. Ciddi ciddi araştırmanız lazim. Üniversite civarlarında ev yemeği yapabileceğiniz bir yer bulsanız keske.

Belediyeyle görüşmeniz gerekir sanıyorum zabıta işleri olabilir emin değilim ararsanız yönlendirirler. Bence online satış yada el işi gibi konuları düşünebilirsiniz
Onlarla ilgili becerim yok malesef.direk belediyeye gidip sormak mantıklı sanirim

O tarz işlere becerim yok malesef..en basit seyyar satıcılık geldi aklıma.bulundugum ilçede olunca hem arada bebeğime de bakarım gidip gelip desim

Zaten belediyenin haricinde bahsediyorum. Haraç kesmek gibi düşünün en basitinden. Ciddi ciddi araştırmanız lazim. Üniversite civarlarında ev yemeği yapabileceğiniz bir yer bulsanız keske.
He onu bilemiyorum ama dağ başında değiliz ya şikayetçi vs olurum.izin almışım etmişim kim karışır.
Aslında tek şey part time olması saatte sıkıntı olmaması yoksa ne iş olsa yaparım ama günlerdir arıyorum part time iş yok hep full time var

Elindeki para izinlere malzemeye cihaza yetermi acaba ? Elektrik hattı da gerekiyormu lpg mi çalıştırıyor akşam tezgahının güvenliğini nasıl sağlayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…