- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani gündüz vakti insanlar içinde birsey yapamazlar sanırım.sikayetci olurum öyle birşey olursa.baska birşey aklıma gelmiyor o kadar aradım yok part time bir iş bulamiyorumBunu ben de duydum. Yok yere paranızdan olmayın.
Tüple çalışıyor elektrik gerektirmiyor.yaptigim hesaba göre araba 6 bin civarı.malzeme de ilk zaman sattikca alırım dedim.izinleri işte bilemiyorum 10 bin civarı en fazla tutarsa öyle yeter ancak.Elindeki para izinlere malzemeye cihaza yetermi acaba ? Elektrik hattı da gerekiyormu lpg mi çalıştırıyor akşam tezgahının güvenliğini nasıl sağlayacaksın
Ben de izin mevzusunda dedim işte aklım karıştı.belediye veriyor mus ama belgeler vs çok karışık geldi.direk belediyeye gidip ben bu işi yapmai için bilgi almak istiyorum desem gerisi gelir heralde
Gündüz vakti gece vakti farketmez. Mafyatik işler riskli. Siz bilirsiniz yine de.Yani gündüz vakti insanlar içinde birsey yapamazlar sanırım.sikayetci olurum öyle birşey olursa.baska birşey aklıma gelmiyor o kadar aradım yok part time bir iş bulamiyorum
Aslında iş konusunda ne olursa yaparım fakat yaşadığım yerde hep full time işler var.is sıkıntısı olan bir yer biraz.part time iş bulamıyorum.o sebeble en son çare seyyar satıcılık kaldı banaYanlış anlamayın ama evlere temizliğe gitseniz , saat başı ücret alınıyor onlarda da . Yarım gün yapabilirsiniz. Seyyar satıcılık eğer deneyiminiz yoksa elinizdeki paradan da olabilirsiniz diye düşündüm
Evet sanırım çok karıştırdım.teşekkür ederim :)Aynen öyle. Hiç internette kafanızı karıştırmayın. Doğrudan zabıta bölümüne gidin. Onlar size yardımcı olur.
Yani yapacak birşey yok öyle bir durumda şikayet ederim magaradan inmiş insanlar yüzünden ne yapayım iş yok bulamıyorum mecbur para kazanmam gerekGündüz vakti gece vakti farketmez. Mafyatik işler riskli. Siz bilirsiniz yine de.
Tüple çalışıyor elektrik gerektirmiyor.yaptigim hesaba göre araba 6 bin civarı.malzeme de ilk zaman sattikca alırım dedim.izinleri işte bilemiyorum 10 bin civarı en fazla tutarsa öyle yeter ancak.
Akşam dusunmuyorum aslında gündüz düşünüyorum 4 5 saat satmayı
Onları hiç bilmiyorum ne yazsam çıkar acaba interneteKadın girişimciyi destekleyen platformlarıda araştır belki vergi indirimi vs. birşey bulursun
Kosgep oluyor galiba iskur uzerinden sifir faizli kredi veriliyor...sut aldigim bayan o sekilde yapmis simdi inek ciftligi varOnları hiç bilmiyorum ne yazsam çıkar acaba internete
O kadar büyük çevirebilir miyim bilmiyorum aslında hem dükkan kirası elektrik hem eleman maaşı vs..çünkü ben başında en fazla 4 5 saat durmam gerekir işin.Ortalama 40 bine cigkofteci aciliyor diye duymustum biraz borclanip markali bi cigkofteci acsaniz daha risksiz olmaz mi
Yaa.market onu vs oraya da kira odeniyor diye biliyorum.ben de çok severim :) en karlı ve kolayı o geldi.su kadın girişimciler için mevzuyu da bir arastirayim hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederimOlur, neden olmasin. Bizim eski evin orda marketin hemen onunde vardi her gun gayet guzel is yapiyordu, markete giren cikan aliyordu. Ben de severim kapta misiri bu arada :))) En iyisi belediyeye sormak, kadin girisimcilar icin vergi indirimi vardir diye dusunuyorum.
Daha garanti olur diye dusundum ama sizde haklisiniz rabbim kolayligini versin insallahhhO kadar büyük çevirebilir miyim bilmiyorum aslında hem dükkan kirası elektrik hem eleman maaşı vs..çünkü ben başında en fazla 4 5 saat durmam gerekir işin.
Yaa.market onu vs oraya da kira odeniyor diye biliyorum.ben de çok severim :) en karlı ve kolayı o geldi.su kadın girişimciler için mevzuyu da bir arastirayim hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim
Öyle mi..bir arastirayim..valla inek işi çok kârlı ama şimdilik o kadar büyük acilamam.aslinda aklımda vardı eskiden.cok iyi para var gerçekten.Kosgep oluyor galiba iskur uzerinden sifir faizli kredi veriliyor...sut aldigim bayan o sekilde yapmis simdi inek ciftligi var
Aynen daha garanti olur..bakalım nasip.çok.tesekkur ederim.inşallahDaha garanti olur diye dusundum ama sizde haklisiniz rabbim kolayligini versin insallahhh