• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeytan tırnaklarını yemek...

NesSquik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
41
0
36
İstanbul
Seytan tırnaklarıyla basım belada arkadaslar cok bakımlı ellerim vardı bir zamanlar.. Bu tırnaklar ne zaman cıkmaya başladılar bende de bir alışkanlık anlatamam. Ne zaman boş bulunsam parmaklrım ağzıma gidiyor şeytan tırnaklarını yemeye başlıyoruum ve şimdi tırnaklarımın yanları yara içindeler :59: şu yaraları geciremiyorum bir türlü arkadaşlar ne yapmalıyım yaa :58:

Son düzenleme:
off aynı sorun bende de varr. her fırsatta yiyorum yara oldu hatta iltihap:37:ama vazgemiyorum birtürlüü

Özellikle baş parmaklarım çok fena durumdalar ve bu durum cok canımı sıkmaya başladı .. Ellerimi kullanamaz oldum ya utanç verici ama alışkanlıkta cok fena bişeymiş :50:

Son düzenleme:
hahaa iyi bilirim bu lanet alışkanlığıııı. benimde arada geliyorlarrr bide sadece birkaç parmagımda oluyor. bırakması çok zor. bant yapıştır parmaklarına geçene kadar hatta evdeysen bildigin selebant yapıştır yememek için. düzelene kadar onları tak iyileştikten sonra kıyamıyorsun o görüntüye kıymaya :))

Back