Yok canım hiç de lise mezunu değilim çok şükür ben de türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinden mezunum ama hiç bohça havlu mavlu bu tür basit konularla kafamı yormuyorum mesela daha önemli mevzularım var benim kafa yoracak. Size elbette oh ne iyi olmuş kötü bohça göndermişler demiyor kimse ama sırf üniversite mezunu olduğunuz için de ekstra bir muamale beklemeniz ve elitinizi o düzgün bir üniversite bitirmemiş diye eleştirmeniz ve onla kendinizi kıyaslamanız çok basit bir davranış. Siz eşinizin ailesini tanıyarak evlenmediniz mi karşınızdaki insanların görgüsünü, kültürünü, ekonomik seviyelerini, yaşam tarzlarını az çok bilerek bu yola çıkmadınız mı? Herkesin kapasitesi ne ise onu yapar yani sizin beklentilerinizi karşılayamacak bir aile ise her anlamda neden tercih ettiniz eşinizi. Hayattaki öncelikleriniz ne mesela kariyer ve para mı? Yoksa karşınızdaki insanın gerçekten düzgün, dürüst, insani yönleri gelişmiş biri olması mı? Siz sadece bir adama aşık olduğunuz için evlenmişsiniz gibi ama hayattan beklentileriniz karşınızdaki aileye göre çok çok yüksek onlar da buna ayak uyduramcayak düzeydeler. Bunu bilip kabullenerek evlenseydiniz keşke eminim şu anki durumunuzdan daha huzurlu ve mutlu olurdunuz ya da böyle bir aileyi tercih etmeyecektiniz.