Seyirme ne anlama gelir

kızlar sabahtan beri rahmime denk gelen yerde,içerilerde bir yerlerde tuhaf bir seyirme var.ne anlama geldiğini bilen var mı,daha da doğrusu hamişlik belirtisi olabilir mi:bbo:

canım öncelikle allah gönlüne göre versin diyorum..bazı zamanlar bana da olurdu.hatta sık sık olurdu...üşütme diye düşünürdüm.birçok yerde okudum nedenleri çeşitli olabiliyor.mesela şu an hamileyim.(darısı tüm isteyenlerin başına)bebek hareketlerini hissetmeden önce bile oluyordu.yani ilk zamanlarda dahi hissettim.dediğim gibi allah gönlüne göre versin..belki sen hamişsindir de bu seyirme ondandır bilemeyiz şu an.hayırlı haberlerini bekliyorum...sevgiyle kal..

kızlaaar,hamiş değilim.çoook oldu öğreneli ama ancak yazabiliyorum size.umudum ağustos ayına taşındı.önce çok üzüldüm ama sonra takdiri ilahi dedim.hepinize sevgiler ve benimle ilgilendiğiniz,umuduma ışık olduğunuz için çok çok teşekkürler.:a015:

bende yazını okudum aynı şey bendede oluyor ilk defa oldu bende heycanlanmıştım ama bende değilim ozaman

nerimcim ben de de ilk defa olmuştu.o kadar umutlandım ki anlatamam ama bak zelal ben hamileyim diyor.inşallah sen de hamilesindir.isteyen herkesin yüzü güler inşallah.

kızlar sabahtan beri rahmime denk gelen yerde,içerilerde bir yerlerde tuhaf bir seyirme var.ne anlama geldiğini bilen var mı,daha da doğrusu hamişlik belirtisi olabilir mi:bbo:

canım bende reglme bikaçgün kala hep öyle olurum evlendiğimden beridir tam anlamıyla bilemem jinekolog arkadaşlara sorabilirsin.eğerki hamileliktende şüpheliysen öyle seyirmeler bebek 2 ayı doldurmadan yapmazlar bence yinede sormakta yarar var....

canım bence o seğirme orgzm oluyorsundur ondan.çünkü annemınde olmuştu öyle ,hemde durup dururken şaşırmıştı.yerimseniben

Bendede oluyor 1 haftadır göbeğimin alt kısmında pıt pıt atıyor resmen sanırım kas hareketleri...

minerva bendede çoğu zaman olan bişey,bende bi anlam veremedim. arkadaşın dediği gibi kas hareketlerinden olabilir.
gebeliği ilk kasıklarda hissediyorsun.
herşey gönlünüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…