Ben mi abartıyorum sizin kocanız nasıl

Şu erkekleri simartmayin ya kimse kusura bakmasın madem çocuk istiyo bı zahmet nazimizi ceksinler.bi haftadır sırf bu yüzden eşimle kedi köpek gibiyiz.ben kendim için yapmadım çocuğu onlarda çekecek çilesini yok öyle uzaklaşmak.ilk günden ona bu fırsatı verirseniz hep böyle devam eder.

Merhaba kızlar hamileyşm 39 haftalık iki haftadır görümcem benimle kalıyor yardıma geldi sağolsun o geldiği günden beri eşim eve geç geliyor saat 10 10 buçuk gibi ya kendisi esnaf ve iş yeri kamerası bende açık iş yerinde abisi arkadaşlarıyla falan genelde ama o gelene kadar benim uykum geliyor ve sabahta erken çıktığı için göremiyorum siz olsanız ne yapardınız görümcemi rahat takılmak için mi getirdi ? Yani çok üzülüyorum son çocuksuz günlerimizde film falan izlemek oyun değişik aktiviteler yapmak istiyorum fakat yoruldum hergğn tartışmaktan geç gelmesinden
Ohoo daha çocuk dogmadam evden kacmis

Farkında değildim falan dedi beni böyle mutlu zannediyormuş işler yapılıyormuş falan ya sonra bende çıkıştım tabi bunlar telefonda oldu eve geldi hiç konuşmadık pijamasını falan giydi uyur heralde
Kaçmış resmen.herşeyin farkında.sus otur işte bana bulaşma diyor.şimdiden böyleyse doğumdan sonra ne yaşarsınız endişeleniyorum.

Zaten hamileliğinizin son haftasındasınız, görümceniz de 2 haftadır oradaymış yani gebeliğin başından beri olan bir durum değil gibi görünüyor.
Belki bu son 2-3 haftada biraz rahatlamaya falan çalışıyordur eşiniz bilemedim.
Yine de 2 haftalık bir süreç için yargılamak bana doğru gelmiyor, bebek geldikten sonraki davranışları da çok önemli. Ona göre neyin ne olduğu anlaşılır
Rahatlamaya ihtiyaç olacak ne yaşamış beyefendi 😄

X