- Konu Sahibi minervaduygu
-
canım meraba.kusura bakma ben kendi adıma özür diliyorum.seni çok ii anlıyorum.bu duyguyu ben de çok sık yaşadım.ama üzme canını görmemişlerdir yada fikirleri yoktur.ben de yeni gördüm yazını.ben geçen yıl bu zamanlar hamileydim.fakat sona varamadan düştü..bende de olmuştu bu seyirme.ve gerçekten de hamile olduğumu öğrendim.bence olabilir.günün geçti mi?daha çok o zaman oluyo.benim 4-5 gün geçince olmuştu.ben inanıyorum bunun doğruluğuna.inşallah hamilesindir canım.arkadaşım da aynı şeyi yaşadı ve o da hamile olduğunu öğrendi ve şuan 4-5 aylık bi kızı var.haberlerini bekliycem.merakta bırakma olur mu?...:1hug:a.s.:teytey:sanırım pek çok kişi ihtiyaç duyduğunda buradaki arkadaşlarıyla bilgi alışverişinde bulunabilirken ben hiçbir zaman yardım alamıyorum.bazen bir iki kişi sağolsunlar cevap veriyorlar.bakıyorum diğer başlıklara da herkez pek bir yardımcı olmuş.ben de elimden geldiğince yapmaya çalıştım başka arkadaşlara.yardım alabilmek için nasıl bir özelliğe sahip olmak lazım bilmiyorumKötü Kazen
canım tabiki yardımcı olabilirsem ne mutlu.tabi şimdiden umutlandırmak istemem ama inşallah günün de geçer,test de yapılır ve de hamiş olduğunu öğrenirsin..bunu yürekten diliyorum..ben de düşükten sonra ara verdim ve 5-6 aydır bekliyorum bebiş bebiş diye.birbirimizi biz anlarız..yani yaşayan bilir.her zaman yanındayım tatlım.sanırım daha önce de yazıştık seninle,yanılıyor muyum?haberlerini bekliyor olucam..inşallah sonuç güzel olur..:1hug:beautycim anlamışsın beni gerçekten.üzüldüm senin adına hem de çok.umarım sağlıkla bebeğine kavuşursun bundan sonrakinde.günüm geçmedi.9 gün var daha reglme.umutlanmak istemiyorum ama eşim de ben de bebek istiyoruz ve tedavi görüyorum şu anda.hala devam eden bir biçimde bunu yaşayınca anlam yükleyebilir miyim diye düşündüm.inşallah budur anlamı ama ben iki haftadan önce öğrenemem sanırım reglim gecikicek de test yapılıcak da... uzun ama yine de mutlu bir bekleyiş.yardımın desteğin için sağol canım.haber vericem mutlaka.iyi veya kötü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?