Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seyren denedim tarifi.Çok güzel oldu.Teşekkür ederim tarif için.
oooooo ellerine saglık canım,ben 3 gündür hastanelerde geziyorum canım o yüzden yeni gördüm ama ama çok güzel gözküyor bana ayırdın demi:26:
Moda vardır ya canım hani bizde grip olduk doktora kalsak hastanede yatacagız ilaç serum antibiyotik gereksiz bir sürü ıvır zıvır çok şükür atlattık oglusumla 2 gün serum yedik baktık aynı çıktım hastaneden evde kekik bal limon aklına gelecek bilimu alternatif tıp şükürler olsun kalktık ayaga
Moda vardır ya canım hani bizde grip olduk doktora kalsak hastanede yatacagız ilaç serum antibiyotik gereksiz bir sürü ıvır zıvır çok şükür atlattık oglusumla 2 gün serum yedik baktık aynı çıktım hastaneden evde kekik bal limon aklına gelecek bilimu alternatif tıp şükürler olsun kalktık ayaga
Çok gçmiş olsun seyrencim
ŞİMDİ daha iyisinizdir inş.
gecmis olsun seyren bacim bende türkiyeye gittim geldim annem amaliyat oldugu icin gelirken gribide getirmisim esim ben cok hastaladik kardesimille orda doktora gidek dedi tam ucacagim gün bende viyanada giderim dedim bana viyanadaki doktor agri kesici al bol bol dinlen vitamin ilaci su ic dedi kiz kardesim hastalandi serum dünya dolusu agri kesici vermis türkiyede doktor ayni hastalik ayni grip anlamiyorumki bu ilac merakini
Alllah razı olsun canım,şimdi daha iyiyiz şükürler olsun,oglum henüz atlatamadı bronşite dogru gidiyor dedi doktor inşallah tamamen geçer,hala öksürük nöbetleri geçiriyor
sen nasılsın canım
Canım benimm kıyamam ına.
Sen tabii iyi bakıyorsundır kesin. İyileşir inş tez zamanda.
Sana ölsürük için tavsiyem; balla limon suyunu karıştırıp yedir.
Bayağı rahatlatıyor. Bide ballı süt içir uyumadan evvel. Göğsü yumuşar. Bana bunlar iyi geliyor belki oğluşunada iyi gelîr.
Geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin inş tez zamanda.
Bende aynı cnm iş bakıyorum. Biraz sıkıntılıyım bu günlerde başkada şeyler var.
Bakalım Rabbim hayırlara ferahlara çıkartır inş. Amin.
Sagol canıminşallah iyileşir ya,o hasta olunca hayattan keyif alamıyorum
Bal limonu yapıyorum canım,biraz rahatladı,daha iyi olur inşallah
Senin sıkıntılarında geçer inşallah canım,başka şeyler derken duam hepsini atlatmandan yana
eee evladın senin, öle hissetmen normal.
ama Allah dermansız dert vermesin.
bronşit atlatılabilir bir hastalık, iyi bakım, kendine dikkat etmesi önemli.
amin canım hepimiz tez zamanda sıkıntılardan kurtulalım inş.
Amin canım Allah razı olsun
Seyren nerelerdesin?:44:
Başlığında gördüğüm ve gördüğüm andan beri denemek istediğim süt reçelini denedim sonunda.Galiba başardım:)
Goruntusu cok guzel gercekten tadi nassil bende denemek istiyorum da?
Tadı vanilyalı puding gibi.Ben ona benzettim.
Ilk firsatta denemek istiyorum cok merak ettim findigi pistikten sonrami koyuyosun cnm