Bende geliyorum o zaman
Nerde kaldın kız biz ikinci pastayıda bitirdik :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende geliyorum o zaman
sey_ren bana tam adresini verir misin kesin kararlıyım komşu olucam sana bu kadar şeyi yersen tek başına kilo alırsın zaten seni düşünüyorum bak kendimi değil bundan sonra sana takılıyorum
Nerde kaldın kız biz ikinci pastayıda bitirdik :)
Azıcık antep fıstıklı baklava yemeye daldıydım canımcım hazır ama harika yapıyorlar yahu
Evete çok güzel yapıyorlar bu bayramda da bende mi döktürsem şöyle bol tereyağlı vede fıstıklı aceba
off offf çiğ köfte miiiiiiiii ellerine sağlık canımÖzelden veriyorum canım gelmezsen küserim
Ben yapıyorum ama hamur işleri ve çiğ köfte dedinmi orda kendime hakim olamıyorum.Yaş pasta tatlı pek tüketmiyorum.Sana onları ısmarlarım
Yanlış yazmışım sanırım canım.Fırın önceden ısıtılmış 150 derece olmalı özür:26:Ama daha fazla ısı ayarını yükseltme kek piştikten sonra üzerini kızartmak için 170 derecede bir kaç dakika kalması yeterli.
Geçen bayram biz elde açamadık canım hazır baklava yufkasından bir deneyelim dedi annem Allahım müthiş çıtır çıtır oldu elde açılanın agır geldigi herkes kaç dilim yedi inanırmısınBu bayram açabiliriz elde cevizli yaparız genelde bizde burmalı düz off canım çekti
off offf çiğ köfte miiiiiiiii ellerine sağlık canım
Wowwww.Ekrana dalasım geldi.Eline sağlık Seyren.
Ama olmuyor ki boyle de yahuu o pastada neyin nesi simdiii *
Ellerine saglik güzellikk
Hazır baklava yufkalarını pek tercih etmiyorum canım.Ama mecbur kalınırsa kullanıyoruz işte.Hoş ben şimdiye kadar hiç kullanmadım ama.
Elde açarsanız bu yıl bende gelicem size.Kurban etimide alır gelirim.Birde mangal yaparız hayatımEtinde üstüne nasılda gider üffff
Oğluma yaptığım doğum günü pastası canım.Sen nerede idin gözlerim çok aradı seni
Seyren cim bişi sorcam
kızın kaç yaşında:26:
Sen nerelerdesin canım benim yaaa özlemiştim seniii,
Hayatım ben sayfa sayfa bakıp yazıyorum üye girişi yapmadan evet sayfalar çok farklı güzküyor ama giriş yapınca yazdıgım sayfalarda çıkması lazım da hemen kontrol edeyim
Eger yanlışsa desene bir sürü iş çıktı bana
Seyrencimmm doğru söylemişsin ben üye girişi yapmadan tıklamışım hep hiç farketmemişimm şimdii olduu
bende özledimm canımm arada gelipp okuyorumm,ama vaktim pek olmuyor yazmaya eşimm trafik kazası geçirdii mayıs ayından berii evde daha başlamadı bile işe canımm,eşimm evde olunca zro oluyordu stieye girmekk