arkadaşlar bu sabah test yaptım.sonuç ne mi çıktı?şansıma test bozuk çıktı
arkadaşlar mrb aranızda yeniyim paylaşmak istedim 5 gün geçti adetim bugün test yaptım çift çizgi çıktı sanırım hamişim:)kan testi yapmadım Rabbim herkese nasip etsin yanlız aklıma takıldı diğer çizgi belirsiz gibi sizce sorun olur mu?:2:
Canım başka bi test alıp bidaha yapsaydın?.
canım çok sevindim.Allah kucagına almayı nasip etsin,analı babalı buyut inşallah.....ve tabi darısı başıma...
kızlar ben ovulasyonu pek hesaplayamıyorum bana yardımcı olur musunuz? 20 temmuz 22 ağustos şimdilerde de bugün yarın desek yani yine desek 22 eylül diye ne zaman bebek için olumlu günler???
ben daha yeni test yaptırdım. 0.100 çıktı (pazartesigünü) negatif yani...bari diyorum önümüzdeki ayı güzel değerlendireyim...içim sıkılmaya başladı artık şu gebe myim muhabbetlerinden... yardımcı olursanız çok sevinirim
canım ovulasyon günü yumurtlama günün oluyor... adet başlangıç günün de dahil tam 14. günü say yani mesela eylülün 22 sinde adet oldun diyelim 14 gün sonra yani ekimin 5 i 6 sı 7 si senin hamile kalman için en uygun zamanlar... bu günlerde dikkat et akıntın koyu ve beyaz yapışkan şekilde olur ve vücut sıcaklığında normalden biraz daha fazladır... bu günlerde ilişkiye girersen şansın çok yüksek olur bitanem...bol şans ALLAH bebiş sahibi olmanı nasip etsin inşaalllah canım...
çok sağol teşekkür ederim...hamile kalmak meğer ne kadar zormuş... ben 2 gündür kıvranıyorum ama adette olamadım aslında...
pazartesi kanda baktırdım.0.100 çıktı yani negatifama eğerki adet olmazsam bu değerlerin yükselme umudu var mı sence? adet olsam da sevincem. karnım ağrıyo..olcam diye wcye gidiyorum tık yok çok sıkıcı bir süreç..
allah isteyen herkese versin...
ilg,n için çok teşekkür ederim
senin adına çooookkkkk sevindim... duygulandım bir an...ekimde hamilelik müjdesi verebilsem keşkee... çok değişik duygularmış daha hamile kalmadan anneliği hissetmek gibi...bugünler deannemin suratına dikkatlice bakıp acaba ne kadar mutlu olmuştur ben içinde büyürken falan da düşünüyorum... annem hep derki anne olunca anlarsın kızım...kızsa kırılsa bunu der aslında anneler melektir yaa.onlar üzülmesin kırılmasınn hep yanımızda olsunlarr...zaten yıllarca anam babam oldu benim o...ben de anne olunca anlamak isterim...canım adetin 2 gün gecikmesine rağmen test yaptırmışsın ve negatif çıkmış bence bu değerler artık bu ay yükselmez....
çünki gebelik olsaydı mutlaka çıkardı..
İnşaallah bu ay ki adet bitiminden sonra kısmet olur hamişlik bi tanem...
dediklerimi unutma ve gün aşırı çalış
olay bitince yerinden 15 dk kalkma sakın tuvaletini felan da biraz tut
Göreceksin ekimde seni de hamişim mücdesi verirken göreceğiz İNŞAALLAH bitanem... :79:
Ben öyle yaptım ve bu ay hamişim ....
Darısı SENİN ve tüm BEBİŞ bekleyenlerin başına İNŞAALLAH Bitanem...
Kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr Adetim bigün gecikti ve az önce idrar testi yaptım,ikinci çizgi silik çıktı.. Hamile olabilir miyimmm... Bu 2.denememizdi.. Yarın sabah kan testi yaptırcam,sonucunu yazarım size... Kızlar ya hala inanamıyorum.. Teste bakıp bakıp duruyorum:)Dua edin nolur hayırlısıyla bebişimiz olsun..
eger testi yaptıktan sonra hemen ikinci çizgi silik cıktıysa hamilesin ama yarımsaat bekletip sonra cıktıysa o bekledigi için ikinci cıkıyo negatif ouyo bendede ikinci bebegimde silik hatta varla yok arası bi renk cıkmıştı 5 haftalıkmış bebek yani hamileydim inş hamilesindir rabbim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?