Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

Canım inşallah hamilesindir..ama ne olur cok hamılelık moduna gırme..sora cok uzuluo ınsan..walla ben adet olduqumu gorunce 1 saat agladm nerdyse..Rabbim en uygun en hayırlı zamanı bılıo,,zamanı gelınce verıcek elbet biliorm ama dayanamıorm işte yinede cok uzuldm.. inşallah sen hamişsindr tatlım..[/QUOTE]

inşallah...zaten Allah'a şükür bi kızım var.ama bi çocugumuzun daha olmasını çok istiyoruz ,insan ister istemez heyecanlanıyor.sende üzülme takma kafana Allah sanada bu duyguyu nasip eder inşallah canım....

arkadaşlar mrb aranızda yeniyim paylaşmak istedim 5 gün geçti adetim bugün test yaptım çift çizgi çıktı sanırım hamişim:)kan testi yapmadım Rabbim herkese nasip etsin yanlız aklıma takıldı diğer çizgi belirsiz gibi sizce sorun olur mu?:2:

canım çok sevindim.Allah kucagına almayı nasip etsin,analı babalı buyut inşallah.....ve tabi darısı başıma...

kızlar ben ovulasyonu pek hesaplayamıyorum bana yardımcı olur musunuz? 20 temmuz 22 ağustos şimdilerde de bugün yarın desek yani yine desek 22 eylül diye ne zaman bebek için olumlu günler???

ben daha yeni test yaptırdım. 0.100 çıktı (pazartesigünü) negatif yani...bari diyorum önümüzdeki ayı güzel değerlendireyim...içim sıkılmaya başladı artık şu gebe myim muhabbetlerinden... yardımcı olursanız çok sevinirim

canım ovulasyon günü yumurtlama günün oluyor... adet başlangıç günün de dahil tam 14. günü say yani mesela eylülün 22 sinde adet oldun diyelim 14 gün sonra yani ekimin 5 i 6 sı 7 si senin hamile kalman için en uygun zamanlar... bu günlerde dikkat et akıntın koyu ve beyaz yapışkan şekilde olur ve vücut sıcaklığında normalden biraz daha fazladır... bu günlerde ilişkiye girersen şansın çok yüksek olur bitanem... bol şans ALLAH bebiş sahibi olmanı nasip etsin inşaalllah canım...

Son düzenleme:

çok sağol teşekkür ederim... hamile kalmak meğer ne kadar zormuş... ben 2 gündür kıvranıyorum ama adette olamadım aslında...
pazartesi kanda baktırdım.0.100 çıktı yani negatif ama eğerki adet olmazsam bu değerlerin yükselme umudu var mı sence? adet olsam da sevincem. karnım ağrıyo..olcam diye wcye gidiyorum tık yok çok sıkıcı bir süreç..

allah isteyen herkese versin...
ilg,n için çok teşekkür ederim

canım adetin 2 gün gecikmesine rağmen test yaptırmışsın ve negatif çıkmış bence bu değerler artık bu ay yükselmez....
çünki gebelik olsaydı mutlaka çıkardı..
İnşaallah bu ay ki adet bitiminden sonra kısmet olur hamişlik bi tanem...
dediklerimi unutma ve gün aşırı çalış
olay bitince yerinden 15 dk kalkma sakın tuvaletini felan da biraz tut
Göreceksin ekimde seni de hamişim mücdesi verirken göreceğiz İNŞAALLAH bitanem... :79:
Ben öyle yaptım ve bu ay hamişim ....
Darısı SENİN ve tüm BEBİŞ bekleyenlerin başına İNŞAALLAH Bitanem...

senin adına çooookkkkk sevindim... duygulandım bir an...ekimde hamilelik müjdesi verebilsem keşkee... çok değişik duygularmış daha hamile kalmadan anneliği hissetmek gibi...bugünler deannemin suratına dikkatlice bakıp acaba ne kadar mutlu olmuştur ben içinde büyürken falan da düşünüyorum... annem hep derki anne olunca anlarsın kızım...kızsa kırılsa bunu der aslında anneler melektir yaa.onlar üzülmesin kırılmasınn hep yanımızda olsunlarr...zaten yıllarca anam babam oldu benim o...ben de anne olunca anlamak isterim...

bu arada zaten hafiften kırmızının pempesi görüldü yarından itibaren dediğin gibi ovulasyona dikkat edeyim saymaya başlıyayımm

kızlar hamile değilmişim dun adet oldum...Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah.....bu ay çok umutluydum...6 ay falan dogum kontrol hapı kullandım ondan öncede 9 ay iğneyle korunduk offff anlaşılan biz çoooook beklicez.bende hapı bırakıp ilk ay yada 2, ay hamile kalanlar çok var diye umutlanmıştım.ilk çocugumda da 2, ay hamile kalmıştım hapı bırakınca.....ALLAH isteyen herkese versin inşallah...

slm arkadaşlar adetim geçeli 10 gün oldu idrar tahlilide pozitif ama doktora gidemedim bir türlü size sorayım kafam rahat değil sizce hamilemiyim

tam 6 haftalıkken duydum kalp atısınıııı artıkk emınım hamıle ooldgumaaa yerım ben bebegımı:)

sevgili bernysita,

maalesef canım benim ki kimyasal gebelikmiş 4 haftalık düşük yaptım yine
bu benim 4. düşüğüm oldu canım
çoooook üzgünüm depresyona girdim resmen
daha önce tüp bebek te denemiştim olmadı
ALLAH artık ne zaman nasip ederse ve de kısmetimde varsa tabi evlat sahibi olmak
o günleri de görürüz inşaallah
bitanem ilgine teşekkür ederim...
bende öptüm ALLAH a emanet ol Bitanem....

Kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr Adetim bigün gecikti ve az önce idrar testi yaptım,ikinci çizgi silik çıktı.. Hamile olabilir miyimmm... Bu 2.denememizdi.. Yarın sabah kan testi yaptırcam,sonucunu yazarım size... Kızlar ya hala inanamıyorum.. Teste bakıp bakıp duruyorum:)Dua edin nolur hayırlısıyla bebişimiz olsun..

eger testi yaptıktan sonra hemen ikinci çizgi silik cıktıysa hamilesin ama yarımsaat bekletip sonra cıktıysa o bekledigi için ikinci cıkıyo negatif ouyo bendede ikinci bebegimde silik hatta varla yok arası bi renk cıkmıştı 5 haftalıkmış bebek yani hamileydim inş hamilesindir rabbim gönlüne göre versin

Canım anında çıktı 2. çizgi.. Çok silik de değil,nete yakın bi silik.. Ayy inş ya,hakkımızda hayırlısı olsun hep öyle dua ettim...

benimde 21 ekimde olmam lazım hep sabah oluyorum çok düzenli 21 ekim sabahı olmam lazım sizce hamileysem pozitif çıkarmı?yoksa beklemelimiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…