- 22 Nisan 2022
- 187
- 221
Valla diyoruz billa diyoruzya boşa gitsin olur mu? bi kadın vajinusmıs olunca boşa gitsin diyor muyuz?
Sordugunuz kişi değilim ama 10+ senedir aktif cinsel hayatı olan biri olarak söyleyeyim tabiki çok önemli. 10 sn nedir yani. Eğer ugrasmiyorsa duzelmesi için çabası yoksa bence boşanma sebebi maalesef.Sizin için çok büyük bişey mi bu
vajinusmus olunca direkt boşan demiyoruz ama cabalamiyorsa gayret yoksa düzeltmesi için bence o zaman karşı taraf bosamali. Tıpkı cabalamayan 10 sn boşalan erkek gibi. 10 sn ne yani öncesi sonrası hazırlığımi bırak üzerimi cikartmama değmez.ya boşa gitsin olur mu? bi kadın vajinusmıs olunca boşa gitsin diyor muyuz?
Ben dedim o dediginiz cumleyi. Adam 10 saniyede bosaldigini bilerek ve gizleyerek evleniyor. Bu adam tedavi olsa ne farkeder, en fazla 1 dakikada bosalir en iyi tedaviyle. Dolayisiyla yine degmez, konu sahibi yeterince kandirilmis benceama eşim çabalamıyor dememiş ki.. bi arkadaş uğraşsa bile 50-60 sn olur boşa gitsin demiş ben ona istinaden dedim..
Adam önceden başkasıyla da ilişkide olmuş. Yani illaki biliyordur öncesinde bu kadar kısa sürdüğünü. Buna kısa sürmek bile denemez baslayamadan bitmek denir ancak. Bunu bilip saklayıp kadına evlendikten sonra bunu yaşatmak bence büyük kötülük.ama eşim çabalamıyor dememiş ki.. bi arkadaş uğraşsa bile 50-60 sn olur boşa gitsin demiş ben ona istinaden dedim..
Yani doğru diyorsunuz bu adam 31 çekmedi mi bilmiyor mu durumu alla alla illa seks mi yapması gerek bilmesi için hepimiz biliyoruz ki erkekler kuduruk kim bilir günde kaç kez mastürbasyon yapıyorlar kadını kandırmış eminim nişanlı ya da sevgiliyken bilmesin diye yaklasmamisdir konu sahibine kendini kadına kakalamisBen dedim o dediginiz cumleyi. Adam 10 saniyede bosaldigini bilerek ve gizleyerek evleniyor. Bu adam tedavi olsa ne farkeder, en fazla 1 dakikada bosalir en iyi tedaviyle. Dolayisiyla yine degmez, konu sahibi yeterince kandirilmis bence
Vajinismussa tedavi olmuyorsa diyorum ben.ya boşa gitsin olur mu? bi kadın vajinusmıs olunca boşa gitsin diyor muyuz?
Aynen oyle, konu sahibi de daha dusunuyor ne yapsam diye. Bu bir bosanma sebebi zaten konu sahibiYani doğru diyorsunuz bu adam 31 çekmedi mi bilmiyor mu durumu alla alla illa seks mi yapması gerek bilmesi için hepimiz biliyoruz ki erkekler kuduruk kim bilir günde kaç kez mastürbasyon yapıyorlar kadını kandırmış eminim nişanlı ya da sevgiliyken bilmesin diye yaklasmamisdir konu sahibine kendini kadına kakalamis
Tabii ki boşamalılar, o derdi neden çeksinler? Cinsellik boşanma sebebidir. Cinselliksiz olacaksa ev arkadaşı bulurduk, neden evleniyoruz? Aynı şekilde kadınlar da boşanmalı. Saniyeler içinde boşalan adamla evli kalınır mı?ya boşa gitsin olur mu? bi kadın vajinusmıs olunca boşa gitsin diyor muyuz?
Boşanmayı hiç. DüşünmedimTabii ki boşamalılar, o derdi neden çeksinler? Cinsellik boşanma sebebidir. Cinselliksiz olacaksa ev arkadaşı bulurduk, neden evleniyoruz? Aynı şekilde kadınlar da boşanmalı. Saniyeler içinde boşalan adamla evli kalınır mı?
Evet düzelmiyor malesef kaç kere doktora gitti eşim, ciddi söylüyorum 3 kere sokup çıkardıktan sonra boşaltıyorBurada bir üye var kocası böyle olan. Senelerdir tedaviden tedaviye gidiyorlar. Düzelme falan da yok. Gençliğini bitirdi adamın bozuk şeyi uğruna.
Eşim kaç. Kere gitti ama faydası olmadı malesef. Boşalma geciktirici mendiller var eşim onu sürünce 5 dk dayanabiliyor ama sürmeyince 3 veya 4 kere sokup çıkardıktan sonra boşalıyorMerhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Erken boşalma problemi doğru müdahale ile çözülebilecek bir durumdur. Cinsel terapiste gitmeden boşanmayı düşünmeyin bence. Psikoterapi ve cinsel terapi ile aşabilirsiniz. İyi günde kötü günde sözünüzü unutmayın. Yeterince ve doğru şekilde mücadele ettikten sonra hala düzelmeyen bir şey varsa o zaman yolunuzu ayırmayı düşünebilirsiniz. Cinsellik önemli bir ihtiyaç çünkü.