Sex sırasında hiç zevk almıyorum

Yeni evliyseniz ve eşinizin daha önce cinsel bi hayatı yoksa ilk zamanlar olur sanırım. Sık ilişkiye girerseniz zamanla düzelir diye biliyorum ama 10 sn çok kısa bi süre

ya boşa gitsin olur mu? bi kadın vajinusmıs olunca boşa gitsin diyor muyuz?
vajinusmus olunca direkt boşan demiyoruz ama cabalamiyorsa gayret yoksa düzeltmesi için bence o zaman karşı taraf bosamali. Tıpkı cabalamayan 10 sn boşalan erkek gibi. 10 sn ne yani öncesi sonrası hazırlığımi bırak üzerimi cikartmama değmez.

Cinsellik olmasa arkadaşlıktan farkı nedir bu birlikteliklerin. Evliliğe ne gerek var. Başka doktorlara gitmeli elbet vardır tedavisi bir şekilde.

ama eşim çabalamıyor dememiş ki.. bi arkadaş uğraşsa bile 50-60 sn olur boşa gitsin demiş ben ona istinaden dedim..
Ben dedim o dediginiz cumleyi. Adam 10 saniyede bosaldigini bilerek ve gizleyerek evleniyor. Bu adam tedavi olsa ne farkeder, en fazla 1 dakikada bosalir en iyi tedaviyle. Dolayisiyla yine degmez, konu sahibi yeterince kandirilmis bence

ama eşim çabalamıyor dememiş ki.. bi arkadaş uğraşsa bile 50-60 sn olur boşa gitsin demiş ben ona istinaden dedim..
Adam önceden başkasıyla da ilişkide olmuş. Yani illaki biliyordur öncesinde bu kadar kısa sürdüğünü. Buna kısa sürmek bile denemez baslayamadan bitmek denir ancak. Bunu bilip saklayıp kadına evlendikten sonra bunu yaşatmak bence büyük kötülük.
İyi bir cinsel hayatı bütün kadınlar hak ediyor bence. Neden bu kadın mahrum kalsın ki. Yada tam tersi olsa neden bir adam mahrum kalsın.

O yüzden ısrarla ne diyoruz? Bu toplumun cinsellik tabularını yıkıp evlenmeden önce sevişmesi lazım ki evlendikten sonra ne yaşayacağını görsün. Yazık gerçekten. Ne kadar severse sevsin birisi evlilik cinselliğin mihenk taşıdır. Sevmek demek çok iyi bir seks partneri olacağınız anlamına gelmiyor ne yazık ki. Sevdiğiniz biriyle boşalması uzun dahi olsa zevk alamama, tenin uyuşmaması sorunları yaşayabilirsiniz. Bunu da ancak deneyimleyerek görebilirsiniz. Ondan sonra böyle mutsuz evlilikler, çaresiz konu başlıkları. Herkes evlenmeden sevişse erkekler de belki daha önceden bir çözüm için mücadele edecek ama nasılsa evleniyorum bir şekil diyip akışına bırakıyorlar ne güzel dünya.

Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Erken boşalma problemi doğru müdahale ile çözülebilecek bir durumdur. Cinsel terapiste gitmeden boşanmayı düşünmeyin bence. Psikoterapi ve cinsel terapi ile aşabilirsiniz. İyi günde kötü günde sözünüzü unutmayın. Yeterince ve doğru şekilde mücadele ettikten sonra hala düzelmeyen bir şey varsa o zaman yolunuzu ayırmayı düşünebilirsiniz. Cinsellik önemli bir ihtiyaç çünkü.

Ben dedim o dediginiz cumleyi. Adam 10 saniyede bosaldigini bilerek ve gizleyerek evleniyor. Bu adam tedavi olsa ne farkeder, en fazla 1 dakikada bosalir en iyi tedaviyle. Dolayisiyla yine degmez, konu sahibi yeterince kandirilmis bence
Yani doğru diyorsunuz bu adam 31 çekmedi mi bilmiyor mu durumu alla alla illa seks mi yapması gerek bilmesi için hepimiz biliyoruz ki erkekler kuduruk kim bilir günde kaç kez mastürbasyon yapıyorlar kadını kandırmış eminim nişanlı ya da sevgiliyken bilmesin diye yaklasmamisdir konu sahibine kendini kadına kakalamis

Burada bir üye var kocası böyle olan. Senelerdir tedaviden tedaviye gidiyorlar. Düzelme falan da yok. Gençliğini bitirdi adamın bozuk şeyi uğruna.

Aynen oyle, konu sahibi de daha dusunuyor ne yapsam diye. Bu bir bosanma sebebi zaten konu sahibi

ya boşa gitsin olur mu? bi kadın vajinusmıs olunca boşa gitsin diyor muyuz?
Tabii ki boşamalılar, o derdi neden çeksinler? Cinsellik boşanma sebebidir. Cinselliksiz olacaksa ev arkadaşı bulurduk, neden evleniyoruz? Aynı şekilde kadınlar da boşanmalı. Saniyeler içinde boşalan adamla evli kalınır mı?

Boşanmayı hiç. Düşünmedim

Eşim kaç. Kere gitti ama faydası olmadı malesef. Boşalma geciktirici mendiller var eşim onu sürünce 5 dk dayanabiliyor ama sürmeyince 3 veya 4 kere sokup çıkardıktan sonra boşalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…