X xoxzlemmm85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2008 37 0 10 Temmuz 2008 Konu Sahibi c*a*n*d*y #61 Tabiki sevilmek daha iyidir :1hug:
c*a*n*d*y Nirvana Kayıtlı Üye 19 Mart 2008 3.753 5 14 Ağustos 2008 Konu Sahibi c*a*n*d*y #62 waterlily .!.: seçim yapılması zor sevgi karşılıklı güzeldir bence ama sevmekten ziyade sevilmek daha iyidir sengözlerimebaksanab Genişletmek için tıkla... tamamen katılıyorum canım.sadce sevmek gerçekten acı verio.
waterlily .!.: seçim yapılması zor sevgi karşılıklı güzeldir bence ama sevmekten ziyade sevilmek daha iyidir sengözlerimebaksanab Genişletmek için tıkla... tamamen katılıyorum canım.sadce sevmek gerçekten acı verio.
Fey_zaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2008 149 1 37 14 Ağustos 2008 Konu Sahibi c*a*n*d*y #63 Beni seveni tercih ederdim şahsen
E EU3 Ziyaretçi 14 Ağustos 2008 Konu Sahibi c*a*n*d*y #64 kesinlikle sevilmeyi tercih ederdim ama kesinlikle şimdiki aklım olsaaaaaaaa:)))))
DENIZDIR Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2008 250 2 14 Ağustos 2008 Konu Sahibi c*a*n*d*y #65 c*a*n*d*y .!.: birini sevmekmi.yoksa biri tarafından sevilmekmi hangisi daha güzel.tabi ikisi bir arada olsa daha güzel ama tercih etmeniz gerekirse Genişletmek için tıkla... bunca yıl hep sevildim çok seviliyor ve sevildiğimi de yeterince hissettiriliyorum ama sevmek gibisi yok bunu biliyorum...
c*a*n*d*y .!.: birini sevmekmi.yoksa biri tarafından sevilmekmi hangisi daha güzel.tabi ikisi bir arada olsa daha güzel ama tercih etmeniz gerekirse Genişletmek için tıkla... bunca yıl hep sevildim çok seviliyor ve sevildiğimi de yeterince hissettiriliyorum ama sevmek gibisi yok bunu biliyorum...