sevmekmi sevilmekmi hangisi daha güzel

Her iki kavram da birbirlerini cok güzel tamamladiklari icin ikisi bir arada diyorum ,cünkü hersey karsilikli güzeldir :asigim:

Ille de birisini secmem gerekiyorsa da,sevilmek derim..

herşey karşılığı olduğunda güzeldir bu yüzden ikisi de şart
kızlar bir de bir şey sorabilir miyim şu yazdıklarınızın sonuna ifadeleri nerden ekliyorsunuz

canım hızlı cevap diğilde yazılanların altında cevap yaz diyoya ordan yazarsan cevabı ifadeleri görürsün canım

ikiside guzel tek tarafli sevgi bence o kadar anlamli diil ama iki tarafli sevgiyi bulmakda bayaa zor

En önemlisi Sevmek Insan Sevdikçe Insandir Sevdikçe Yücelir
Mühim Olan Sevebilmek Karşiliksiz Da Olsa
Hem Insan Sevmeyi Beceremezse Sevilemez De
Sevme Diyorum Kisaca Sevmek Sevmek Sevmek

karşılık beklemeden,seviliyormuyum diye sormadan,sevilmek için çaba harcamadan..onu olduğu gibi,nefes gibi,can gibi,öz gibi sevmek...

Sevilmek güzel..:) Çünki karşındaki insan bazen sevgiyi haketmez. Buda doğal olarak sıkıntı yaratır..

sevdiğim kişinin beni sevmemesi çok koyar ve sanırım kaldıramazdım ama benim sevmediğim birisinin beni sevmesine tahammül edebilirim. Düşünüyorum da birisini seviyorum ama o başkasını, onunlamı yaşarım yoksa benim için deli divane olan birisiylemi..Immm sanırım ikincisi..

sevdiğim kişinin beni sevmemesi çok koyar ve sanırım kaldıramazdım ama benim sevmediğim birisinin beni sevmesine tahammül edebilirim. Düşünüyorum da birisini seviyorum ama o başkasını, onunlamı yaşarım yoksa benim için deli divane olan birisiylemi..Immm sanırım ikincisi..

SEVDİGİM kadar SEVİLMEK.SEVİLDİGİM KADARDA SESEVMEK İSTERİM HER İKİSİDE ÇOK GÜZEL NASIL AMA

hem seveceksin hem sevileceksin. sadece seversen ezilirsin, sadece sevilirsen ezersin. oyüzden hem sev hem sevil, mutlu ol ne sen ezil nede başkasını ez mantığıyla yaklaşarak hem sevmek hem sevilmek diyorum. bu tür duygular karşılıklı olunca hayattan zevk alıyorum ben:asigim:Şeniz

sevmek sevilmek karsiliklli olura bir anlam tasir tek tarafli sevmek ise insana aci verir.ben sevmedikten sonra sevilmekte bi ise yaramaz yada ben sevipte sevilmemekte aci verir.

İkiside birlikte olunca güzel. Sevmediğim biriyle asla yaşayamam. Karşılıksız sevdiğim biriylede yaşayamam. Sevilmezsem hiç mutlu olamam. Ayyy düşünmesi bile fena. Kafam karıştı.Platonik aşk biyere kadar güzeldir ama, evlilikte sevgi karşılıklı olmalı, tek taraf bunu kaybederse yürümez.

benim sevmemde önemli ama, beni sevenle beraber olmak daha güzel.üzmez..üstüne titrer kırmamak için.:1hug:

seçim yapılması zor sevgi karşılıklı güzeldir bence
ama sevmekten ziyade sevilmek daha iyidir sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
X