sevmekmi sevilmekmi hangisi daha güzel

sevmekte sevilmekte çok güzel ...
hem sevebildiğim ...,hem sevildiğim için çok şanslıyım..
sevmek te sevilmekte bence çok özel duygular... ikisi bi arada çok daha özel oluyor..

ikisi de tabiki ama illa birini tercih et dersen
sevilmek derim cunku sevilmeden sevmek baya aci vericidir
ama bu ikisi ayri ayri oldugunda omurleri kısa olur diye dusunuyorum
yani sevmedigin birinin yaninda o seni sevse bile ne kadar durabilirsin
ve seni sevmeyen birini ne kadar sevebilirsin en fazla?

tamamen katılıyorum canım sna.

sadece birini seçmek durumunda olsaydım sevilmek derdim. benim en büyük zafımdır...
bu yaşıma kadar en hassas olduğum noktaydı, hala öyle gerçekten sevildiğimi hissedeyim resmen eriyorum...

ikiside biri olmayınca öbürünün anamı yok
sevmek sevdiğin tarafındanda sevilmek...

her ikiside tabikiiia.s
ama karşı taraf biraz daha sevmeli ilgilenmeliyerimseniben
daha çok kıymet bılsin deger versin​

Tek taraflı sevgi ancak Annelere ait.Ama normal ilişkilerde tabiki her iki tarafında sevmesi gerek .

sevilmek ilgi duyulmak ve değer verilmek kadar güzel bişey yoktur heralde
ama hem sevilmek hemde sevmek diyorum
yoksa sizin sevmediğiniz biri sizi deliler gibi sevse ne olur

ben kanıtladıgım bir seyi söyliyim sizlere sevdim gözü kara sevdim hemde cok ama cok acı cektim kendimdem fedakarlıklar verdim bir işe yaramadı sevdiğim deger verdiğim adam beni aldattı.. 2. sindede arkadasım olan birisi tarafından sevildim ben onu sevmeden basta bende ille severek olsun demiştim ama denemekten ne cıkar dedim çünkü cok ısrar ediyordu ve basardıda su an onu cok seviyorum hemde cooooooooook onsuz olmak cok acı veriyorr . bende sunu anladımki en sonunda size deger veren sizi sayan sizi seven size dürüst olan bir insan seviliyo bence . ve inanın cok mutlu ediyo sizi...

kızlar bence sevenlede olmamak gerek sırf sizi seviyo diye sırf sizi seviyo diyede olmaz meselal benim sevgilim beni aşırı seviyo bende onu cok seviyorum yani sonradan sevidim :) eski bi kız arkadaşı hala onu seviyo ve evlendi bizim beraber oldugumuzu ögrenince şimdi bekleseydi evde kalmıştı hehe bence iki taraflı ilişkiler secinn

Kesinlikle SEVMEK...
Beni seven ama benim sevmediğim bir adamla aynı yatağa girmeyi, bana dokunduğunu bile düşünemiyorum...

ben sevmisim karsimdaki kisi beni sevmio yine yanan uzulen ben olacagim
o yuzden sevilmeyi tercih ederim

sevılmek huzurdur............. sevmek acı........... sevılmek güvendir............sevmek yalnızlık

senağlama:asigim::asigim::asigim:Hem Seviceksin Hemdesevileceksi Sevmekte Sevilmekte Nekadar Aci Olsada

X