sevmekmi sevilmekmi hangisi daha güzel

c*a*n*d*y

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
3.753
5
birini sevmekmi.yoksa biri tarafından sevilmekmi hangisi daha güzel.tabi ikisi bir arada olsa daha güzel ama tercih etmeniz gerekirse

tabiki ikiside güzel..olması gereken de budur ama sevdiğim beni sevmez..beni seveni ben sevmem diye bir söz vardır seçecek olsam kesinlikle beni seveni seçerdim

Bu iki kavram ortak bir noktada yani''aşk'' kelimesi ile bütünleştiğinde önem kazanır ,daha bir güzel gelir bana.Aşk dediysem de ikili ilişkileri kastetmedim sadece.:1hug:

birini sevmekmi.yoksa biri tarafından sevilmekmi hangisi daha güzel.tabi ikisi bir arada olsa daha güzel ama tercih etmeniz gerekirse

valla tam merak ettiğim şeye parmak bastın bende sevdiğimle beni seven arasında kaldım bakalım kızlardan ne cevaplar gelcek :uhm:

sevdiğini zannettiiklerinle seni sevdiğini idda edenler var bir de
bi de anlaşıyolar sanki aralarında en iyi rol kesen kazansın gibi..

tercih etmeme gerekirse ozaman birisi tarafindan sevilmek daha guzel. kalp acisini o tasisin. jeyyar

ben sevmek diyorum en güzeli çünkü zoru severim...

bence birine aşık olup onun kuyruğuna takılmak, herşeyi aşkına bahane etmek, başka kadınlarla birlikte olmasında göz yummak daha da bi kolaylık, hatta neredeyse tembellik. ilişkinin bütün zorluklarını bi kenara atıyosun.

karşındakine kendini aşık etmek en güzeli sanırım

ikisi de tabiki ama illa birini tercih et dersen
sevilmek derim cunku sevilmeden sevmek baya aci vericidir
ama bu ikisi ayri ayri oldugunda omurleri kısa olur diye dusunuyorum
yani sevmedigin birinin yaninda o seni sevse bile ne kadar durabilirsin
ve seni sevmeyen birini ne kadar sevebilirsin en fazla?

sevmeden sevilmenin bir önemi olmaz benim için,
sevilmeden de sevmenin,
ama ille birini seçmem gerekirse
sevmek derim,
sevmek en büyük tutkum
tek gerçeğim benim

bencede sevmek çünkü sevmediğim kişinin yanın da cok fazla duramam ben seviyorsam katlanırım

sevilmeden sevmek çok zor ben yaşıyorum işte... bide sevip de sevmiyorum diyenler var ki of of of

Ben çok şükür Allah'ıma ikisini birden aynı kişiyle yaşama şansına sahip oldu.Sevmek çok güzel,hatta artık resmen onu sevmeyi seviyorum gbii bişey bu.Ama sevilmek işte bu bambaşka bişey...Ben Sevilmenin bu kadar güzel bişey olduğunu bilmezdim.İnşallah herkes gerçek sevgiyle birgün karşılaşır..:1hug:
Sevilmeden sevmek mi işte onu düşmanımın başına vermesin.Eminim çok acı verir...

SEVİLMEK diyorum ben kısaca:asigim:

Her ne kadar da hr şey karşılıklı güzl olsa da insanın sevildiğini hissetmesi çok güzel bir duygu..O ilgi, o sevgi gösterisi.....İnsan daha ne ister?Tabi ki sevmek ve aşık olmak ister..

ben sevılmek dıyorumm..... cunku sadece sevmek acıdır.. ama sevılmek huzurdur..!!! ama allahıma çok şükür ikisinide yaşatan bir sevgilim var

tabiki ikiside ama iilaki birini seçmem gerekirse beni seveni seçerim çünkü beni sevmeyen birinin bana acı çektirme olasılığı yüksek

Allah'a binlerce sukurler olsun ki sevmeyi sevilmeyi ayni kisiyle yasadim yasiyorumda. Ikiside de guzel karsilikli olduktan sonra.....

X