• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmek sevilmek üzerine

Roza30

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2023
656
507
23
Merhabalar herkese hanımlar
Yaşım 32 şuana kadar olan duygusal ilişkilerimi gözden geçirdim. Beni isteyenleri ben istemedim benim istediklerim de önce seviyor istiyor gibi yapıp sonra onlar istemedi. Bu hep böyle midir sizce. Bizim istediklerimiz bizi istemiyor bizi isteyenleri de biz istemiyoruz bu hep böyle mi gider. Karşılıklı sevip sevileceğim nsanlar çıkmayacak mı yoksa hep böyle mi gidecek.

Yaşım 32 şuana kadar olan duygusal ilişkilerimi gözden geçirdim. Beni isteyenleri ben istemedim benim istediklerim de önce seviyor istiyor gibi yapıp sonra onlar istemedi. Bu hep böyle midir sizce. Bizim istediklerimiz bizi istemiyor bizi isteyenleri de biz istemiyoruz bu hep böyle mi gider. Karşılıklı sevip sevileceğim nsanlar çıkmayacak mı yoksa hep böyle mi gidecek.
Genelde bu böyledir yani.tek yakınan siz değilsiniz.herkes kendinden biraz da olsa yukarıdakileri istediği için buluşulamıyor galiba.kirk yılda bir denk gelince de evleniyor işte insanlar.ya da uzun ilişki oluyor.ama insan hayatında çok sayılı denk geliyor gerçekten maalesef.hatta ömür boyu hiç tam istediği gibi biriyle ilişki yaşayamayan bir sürü insan var.çok zor meseleler.bulabilenler çok şanslı.

Beni isteyenleri ben istemedim benim istediklerim de önce seviyor istiyor gibi yapıp sonra onlar istemedi. Bu hep böyle midir sizce. Bizim istediklerimiz bizi istemiyor bizi isteyenleri de biz istemiyoruz bu hep böyle mi gider. Karşılıklı sevip sevileceğim nsanlar çıkmayacak mı yoksa hep böyle mi gidecek.
yoo tabii ki böyle değildir. hep ayni seyleri yaşıyorsanız muhtemelen konu sizinle alakalidir. bence buna odaklanin. belki de kendi iliskinizi bilmeden kendiniz sabote ediyorsunuzdur

Kaç yaşındasınız? Elbette ruh eşiniz bir yerlerde sizi arıyor sizin onu aradığınız gibi.
Yaşım 32 umarım öyledir bu zamana kadar dengimi bulamadım. Bazılarını sevmeye inanmaya başladığım an onlar vazgeçiyor. İsteyenlerde dengim değil. Kişilik karakter açısından

Genelde bu böyledir yani.tek yakınan siz değilsiniz.herkes kendinden biraz da olsa yukarıdakileri istediği için buluşulamıyor galiba.kirk yılda bir denk gelince de evleniyor işte insanlar.ya da uzun ilişki oluyor.ama insan hayatında çok sayılı denk geliyor gerçekten maalesef.çok zor meseleler.bulabilenler çok şanslı.
Yoo ben denk olsa bile razıyım ama yok çıkmadı daha. Gözüm yüksekte değil. Aradığım şey aklı başında işini bilen ve iyi biri olması sadece.

Yoo ben denk olsa bile razıyım ama yok çıkmadı daha
Bana kalırsa insan dengini bilir ama gelenler hep daha düşük seviyedeki kişiler oluyor nedense.bizim dergimiz kimlere gidiyor onu bilmiyorum işte 😁

Yaşım 32 umarım öyledir bu zamana kadar dengimi bulamadım. Bazılarını sevmeye inanmaya başladığım an onlar vazgeçiyor. İsteyenlerde dengim değil. Kişilik karakter açısından
Ne güzel Allah sizi olmayacak kişilerle oyalanmaktan koruyor. Neler okuyoruz 3 senelik 5 senelik toksik ilişkiler birbirlerine hayatı zindan eden sevgililer.
Aşkın yaşı yoktur üstelik çok gençsiniz şuan evlilik yaşı 30 un üstü hep. Karakterler oturur, maddi durumlar rayına girer, insan ne istediğini bilir havai olmaz vs. Moralinizi yüksek tutun yeniliklere açık olun. O kişiyle kavuştuğunuzda iyi ki diğerleri olmamış diyeceksiniz.

Ne güzel Allah sizi olmayacak kişilerle oyalanmaktan koruyor. Neler okuyoruz 3 senelik 5 senelik toksik ilişkiler birbirlerine hayatı zindan eden sevgililer.
Aşkın yaşı yoktur üstelik çok gençsiniz şuan evlilik yaşı 30 un üstü hep. Karakterler oturur, maddi durumlar rayına girer, insan ne istediğini bilir havai olmaz vs. Moralinizi yüksek tutun yeniliklere açık olun. O kişiyle kavuştuğunuzda iyi ki diğerleri olmamış diyeceksiniz.
Doğru olmaması hayırlı oluyor ama bıraktıkları hasar ve kırgınlık da işin dezavantajı maalesef. Toparlamak zaman alıyor yanlış insanın bıraktığı hasarı.
Gelecek doğru kişileri de umutla beklemekten başka yapacak bir şey yok 😊 umarım dediğiniz gibi olur

Demekki gözden geçirilmesi gereken bir durum var. Hep böyle olmaması gerekir.

Ben de 29 yaşındayım çok iyi anlaştığım sevdiğim ve beni seven sevgililerim oldu ama bazı sebeplerden dolayı hep ben ayrıldım. Bazen hayatımda birisi olsa fena olmaz diyorum bazen de erkeklerden soğuyorum nefret ediyorum. Kendimize zaman ayırmalıyız. Gereksiz, yanlış bir erkekle olmaktansa yalnız olmak daha iyidir emin olun.

Ne gibi bir durum
Sizi seven kişileri siz sevmemişsiniz, sevdiğiniz kişiler de sizi sevmemiş. Böyle bir kısır döngü. Erkeklere dair negatif düşünceleriniz mi var? Kendinizi seviyor musunuz ve kendinize değer veriyor musunuz? Sevgi sizin için ne ifade ediyor?

Biraz derine inmek lazım yani

Sizi seven kişileri siz sevmemişsiniz, sevdiğiniz kişiler de sizi sevmemiş. Böyle bir kısır döngü. Erkeklere dair negatif düşünceleriniz mi var? Kendinizi seviyor musunuz ve kendinize değer veriyor musunuz? Sevgi sizin için ne ifade ediyor?

Biraz derine inmek lazım yani
Sevgi karşılıklı olmalı. Erkeklere dair negatif düşüncem yok da nedense hep kırılan tarafım. Kendi değerimi bilmiyorum yani özgüven eksik biraz sanırım

Aynı şeyleri yaşıyoruz ve bence bu durumu yaşayanların oranı yüzde seksen ,yüzde yirmilik kısım karşılıklı sevilen ehline denk düşen kısım oluyor. Ben de tam birinden hoşlanmaya başladığım an bir yerden kopuyor benimle tanışmak isteyen görücü vs onlara da benim hiçbir şekilde içim ısınmıyor nasıl olacak bilmiyorum sorunun bizde olduğunu da düşünmüyorum nasip bu işler yoksa dengini seveni sevileni bulan kişilerde durduk yere bulmuyor kader karşılaştırıyor ben de nasibim de yokmuş demek ki deyip kendimi teselli edip akışına bıraktım olursa ne ala olmasa da yapacak bir şey yok çevre baskısı da çok canımı acıtıyor oralara hiç girmedim bile işin birde evlilik baskısı boyutu var çevre tarafından

Aynı şeyleri yaşıyoruz ve bence bu durumu yaşayanların oranı yüzde seksen ,yüzde yirmilik kısım karşılıklı sevilen ehline denk düşen kısım oluyor. Ben de tam birinden hoşlanmaya başladığım an bir yerden kopuyor benimle tanışmak isteyen görücü vs onlara da benim hiçbir şekilde içim ısınmıyor nasıl olacak bilmiyorum sorunun bizde olduğunu da düşünmüyorum nasip bu işler yoksa dengini seveni sevileni bulan kişilerde durduk yere bulmuyor kader karşılaştırıyor ben de nasibim de yokmuş demek ki deyip kendimi teselli edip akışına bıraktım olursa ne ala olmasa da yapacak bir şey yok çevre baskısı da çok canımı acıtıyor oralara hiç girmedim bile işin birde evlilik baskısı boyutu var çevre tarafından
Sizin yaş kaç.
Maalesef evlenemedik diye küçümser yetersiz gözüyle bakılıyor toplumda.

Aynı durumu yaşadım senin yaşlarında.İsteyenleri ben istemedim.İstediklerim beni istemedi.Uzun bir süre sonra artık sevme hissini kaybettim gibi oldu.Artık kafama göre sevebileceğim biri çıkmaz deyip evlilik fikrini tamamen kafamdan attığım anda eşim çıktı karşıma.İnce eleyip sık dokuyan biri haline geldikten sonra eşimin beni evliliğe ikna etmesi benim için mucize gibi bir şey oldu.İyi ki eşimden öncekiler olmamış diye şükrediyorum.Önemli olan da bunu hissettirecek insanın karşına çıkması.Ben 44 yaşında evlendim.Umarım senin bu kadar geç olmaz ruh eşinle karşılaşman 🌸

Sizin yaş kaç.
Maalesef evlenemedik diye küçümser yetersiz gözüyle bakılıyor toplumda.
Otuzum ben de
Cidden toplum çevre baskısı daha çok can acıtıyor çok hadsizce konuşabiliyorlar senin kırılıp kırılmayacağını düşünmeyerek...
Yeni yeni çevre edinmeye çalışılıyorum bayram sonrası spora gideceğim sonrası kurs falan düşünüyorum tabi ki birini bulayım diye değil de en azından yeni insanlar tanırım çevrem olur düşüncesi ile size de tavsiye ederim
Ben artık olacağı varsa bir şekilde olur inanışına sahibim öbür türlü ne olursa olsun nasipte yoksa maalesef hiçbir şey olmuyor hatta iç acıtıcı hayal kırıklıkları yaşanıyor o yüzden salın boş verin
Öyle evlilik tanışma hikayeleri duyuyorum ki çevremden kader bir şekilde o iki kişiyi bir araya getirip evlenmelerini nasip ediyor kaderin etkisi çok büyük yani çaba ile olacak bir şey değil

Back
X