Merhaba hanimlar,
sizlerin fikirlerine ihtiyacim var. Öncelikle yurt disinda yasadigimi söylemek istiyorum, bazen türkcem yetmeyebilir cümle kurmak icin.
Iki senedir evliyim, evlenip esimin yanina tasindim ailemi arkadaslarimi isimi birakip. Is bulmam cok uzun sürmesede kendi meslegimi yapamiyorum, bir ofiste is buldum ve ilk zamanlar asiri zorlandim buraya adapte olmakta. Aklimda hep issiz kalma, hem burda parani kazanirsin hemde kendi meslegini yapacabilecegin bir is ararsin diye bir düsünce vardi.
Araya pandemi girince tabi ben oldugum yerde saydim bu zamana kadar ama gelin bide bana sorun neler yasadigimi... Ne is arkadaslarim is arkadaslari gibi (soguk, kimse kimseyle iletisim kurmaz), nede isi sevebildim hatta nefret ediyorum bile diyebiliriz. Buraya basladigimdan beri hep burdan gitme hayali kurdum. Tek iyi yani ofisimiz yeni, rahat bir is ortami.
Bugün bir is görüsmem vardi kendi meslegimle ilgili, calisacagim yeri görünce biraz sasirdim zira cok ama cok eski ama kosullari cok iyi. Orayi görünce biraz duygularim karmakarisik oldu dogrusu...
Aslinda bakarsaniz biz cocuk düsünüyorduk ve simdi isimi degistirirsem en az yine 1 sene kadar ertelemem lazim cocuk isini, cünkü yeni bir yere baslayip 6 ay sonra ben hamileyim demek istemiyorum. Ama bir yandanda simdiki isimi hic sevemedigim icin birakmak istiyorum. Esim ne karar verirsem vereyim arkamda.
Inanin aklim cok karisik. Sizlerin düsüncesi ne? Simdiki masa basi isimi birakmayip cocuk mu yapsam yoksa istedigim kendi meslegimi yapabilecegim bir yere gectikten sonra 1 sene sonra mi cocuk isini düsünsem?
Umarim anlatabilmisimdir derdimi, simdiden hepinize cok tesekkür ediyorum.