tabikide baskasinin fikri ile cocuk yapmayi düsünmüyorum. Kendimizi hazir hissediyoruz ben sadece istedigim meslegi yaparak huzurlu bir sekilde evime gitmek istiyorum. Sadece ertelemek mantikli mi olur diye sizlerin fikirlerini almak istedim.Yani kimse kimseye cocuk icin fikir veremez ki. Herkes sartlarini en iyi kendi bilir, hazir olup olmadigini kendi bilir. Baskasinin fikri ile cocuk dusunmek pek saglikli gelmiyor bana.
Bende öyle yapmayi düsünüyordum ama malesef buralarda meslegimi yapabilecegim cok firsat yok. Hazir önüme bu firsat cikmisken degerlendirmem mi gerekli acaba diye düsündüm.Brn de iş yerimi sevmiyorum
Çocuk yaptım
Ücretli ücretsiz vs her türlü hakkımı kullandıktan sonra iş değiştireceğim
Hemen iş değiştirseydim çocuğu ertelemek zorunda kalırdım
Yasim 27. Bildigim bir saglik sorunum yok tiroid den baska ama nedense düsüncelerim ikiye ayrildi. Bir yanim kendi meslegimi yapmak istiyor diger yanimda cocugumun olmasini. Normalde kararsiz bir insan degilim ama bu konuda nedense aklim durmus bir vaziyette.istediğiniz iş fırsatı kolay ele geçmiyorsa bulduğunuz fırsatı kaçırmayın derim. yaşınız kaç bilmiyorum, bence 40 bile artık çocuk sahibi olmak için çok geç değil.
sağlık sorununuz yoksa ve yaşınıza takılmıyorsanız önce işi ele almak daha mantıklı gibi.
tabikide baskasinin fikri ile cocuk yapmayi düsünmüyorum. Kendimizi hazir hissediyoruz ben sadece istedigim meslegi yaparak huzurlu bir sekilde evime gitmek istiyorum. Sadece ertelemek mantikli mi olur diye sizlerin fikirlerini almak istedim.
Dimi ya. Baska birine akil vercek olsam aynen böyle derdim bende :) ama bu aralar nedense aklimda hep bir cocugumuz olsun artik var neden böyle oluyorki acaba?Yaşın genç, bekle bi kaç sene daha. Kafana göre iş bulmuşsun.
Bence çocuk yap derim benYasim 27. Bildigim bir saglik sorunum yok tiroid den baska ama nedense düsüncelerim ikiye ayrildi. Bir yanim kendi meslegimi yapmak istiyor diger yanimda cocugumun olmasini. Normalde kararsiz bir insan degilim ama bu konuda nedense aklim durmus bir vaziyette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?