• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarhos olup hoslandigim adama kendimi rezil ettim.

Her yorumu okudum, sonra kisaca esime de fikrini sordum. Soyle ki adam tek gecelik turu bir iliski olacagini bilse kabul etme ihtimali yuksek ama bu kisi is arkadasi oldugu icin ona hadi arada takilalim tek gecelik iliski(ler) yasayalim diyemiyor cunku konu sahibi gercek bir iliski ariyor. Belki 3-5 aylik bir iliski ama adamin baskasiyla birlikte olmasini istemedigi bir iliski istiyor. Bu sebeple adam fiziksel olarak cekici bulsa da ona karsi hisleri olmadigi icin birlikte olmayi dogru bulmuyor. O sorumlulugu almak istemiyor. Yani konu sahibi adama dese ki sen de yalnizsin ben de yalnizim. Arada birbirimizle seviselim ama "arkadas" kalalim, dese adam cok yuksek ihtimalle kabul eder.

Bir de adam cok cirkin olabilir ama zaten insanlar kendinde olmayani isterler karsidan. Omur boyu reddedilmesinin sebebi kendi seviyesinden cok yuksekteki kadinlara teklif etmesi olabilir. Kendisinden hoslananlar da onun hayalindeki o modele uymayanlardir. Umarim hayati boyunca yalniz kalir zira uyuz oluyorum bu tip erkeklere. Ben konu sahibinin guzel oldugunu dusunuyorum acikcasi (bilmesem de) ama bu adamin kafasindaki tip baska.

Yaw biri 6 dil biliyo oburu agir ceza avukati bunlar her kadina da yuruyolar ben daha ucan kusa yurumediklerini gormedim daha cok var bole tanidigim.kahvede oturan 170 gobekli amca da degiller 185 190 adamlar yaw balla saka yapmiyom
Turkiyede yatmak istedikten sonra yatamayacaginiz adam oldugunu dusunmuyorum.sevgililikten bahsetmiyorum bakin
Vardir illa ki ama az yani
Bakin hatta Turk kadinlarinin dunyanin en guzel kadini oldugunu iddia ediyo biri.ki butun ulkeleri gormus adam

Forumdan tanıyorum seni, ara ara konularını okuyorum üslubunu seviyorum. Bu konu nedense beni rahatsız etti, roller değiştirsen rezil olmaktan başka bir noktada olduğunu görürsün. O erkek olarak sana bunları yapsaydı hatta zor kullanıp ilişkiye zorlasaydı " ne yapalım yanımda olmasaydın " deseydi özür dileseydi... ne hissederdin ?

Eski konularını bilmiyoru
Merhabalar kizlar. Iki aydir bu adam hakkinda soyle konular acmistim:

Bu arkadas is arkadasim. Yasadigim ulkeye yeni geldi. Gelince ev bulamadigi icin iki ay bende kaldi. Bu sure icinde ondan hoslandim ama bir sinyal alamadigim icin belli etmedim. Sonra ev buldu kendi evine tasindi (gecen hafta). Ama arkadasligimiz devam etti. Bulustuk ettik badminton oynadik, aramiz cok cok iyiydi. Ben de zaten umudu kesmistim, rahattim ama bir sekilde demek ki hislerim umudum kalmis icten ice. En ufak bilinc kaybinda volkan gibi patladilar.

Dun ofisimiz icin onemli bir isi tamamladik, kutlamak icin birkac is arkadasim ickilerini alip benim eve geldiler (bu hafta is geregi yeni COVID testi olduk hepimiz negatifiz).

Neyse ben ictim de ictim, ickileri karistirdim, 32 yasinda is arkadaslariyla birer kadeh icen bir kadin degil de 17 yasinda annesine Mervelerde pijama partisine gidiyorum diyip Nevizade'ye giden rakci Burcu gibi ictim. Satlari filan ard arda kafaya dikiyorum. Icince gidip herkese sarilmaya basladim. Alakasiz bir is arkadasima "sen benim eski sevgilime benziyorsun cok yakisiklisin" filan diyorum.

Bu adam da yanimda oturuyor. Hatirladigim su: asiri asik gozlerle herifin saclarini oksuyorum, "Ben sana cok asigim, o kadar tatlisin ki seni yiyesim geliyor seni cok seviyorum, en cok sevdigim insan sensin" filan diyorum, sariliyorum. Soyle bir sahne daha hatirliyorum, bu cocuga sariliyorum omzuna basimi koyuyorum, cocuk da rahatsiz rahatsiz oturuyor, diyorum ki "ya seni rahatsiz mi ediyorum?" diyor ki "evet, biraz" "ooooo, sorry" diyorum ama sarilmaya devam ediyorum. Aslinda baya taciz bu yani.

Sabah kalktim, inanilmaz bir utanc duygusuyla. Baska bir arkadasima sordum ben ne yaptim diye. Dedi surekli sarildin ettin ona ama cok centilmen bir cocuk, cok rahatsiz olmadi bence. Cok kotu bir sey yapmadin. Sonra da uyuyakaldin seni tasidik.

Bu cocukla ikimiz bulundugumuz ulkenin dilini ogreniyoruz, ofise hoca geliyor. Bu sabah da dersimiz vardi, ders bitiminde "cok aksamdan kalmayim" diye baslayip ozur diledim. Dedim ki: "ya bir sahne hatirliyorum, rahatsiz oldugunu soylemene ragmen sana sariliyordum, sana yuruyordum, cok utaniyorum, hic hos bir davranis degil, hatta taciz, gercekten cok ozur dilerim." O da dedi ki: "evet ben kactim senden, seni ittim hatta yer degistirdim, rahatsiz oldugumu soyledim ama devam ettin. Sorun degil, ama bir daha olmasin. Ozur diledigin icin tesekkurler, kabul ediyorum ozrunu."

Sonra dedim ki: "Aslinda senden hoslanmiyorum bile, icince herkese yuruyen bir karakterim var, bu kadar icmemem lazimdi, tekrar ozur dlerim." O da "hadi hadi gec bunlari der gibi hareketler yaparak: "soylemek zorunda degilsin" dedi.

Ya kizlar bu kadar utanc verici bir sey daha olabilir mi? Cidden ya. Bir de benden hoslanmadigini biliyordum anlamistim zaten ama bu kadar acik ve net bir sekilde duymak da biraz koydu. Neyseki Turkiye'ye gelecegim bir ay ve gormeyecegim. Insallah o da unutur. Bu olaydan sonra basbasa eskisi gibi bu kadar plan yapmayiz artik saniyorum. Normalde iki ay evimde kaldi bir kere bile ters bir hareketim olmamisti kendisine karsi. Ama galiba butun sayginligim yerle bir oldu gozunde artik.
Eski konularını bilmiyorum ama anladığım kadarıyla bu adam sizden asla hoşlanmıyor öyle bir niyeti de yok.. Bence sizin için önemli olan bu.. Rezil olmuşsun falan da değil yani istemeyen gelmezdi senin evine sanki adamın ırzına geçtin ne bu stres : ) kafana takacağın hiçbirşey yok bence.. İnsanları bu kadar önemsemeyin hele sizi önemsemeyen insanları hiç.. Oh ne de güzel yapmışsınız kime ne hesap vereceksiniz sanki içinizden gelmiş yapmışsınız bu kadar basit.. Ama bence o adama karşı bi netlik koyun kendinize asla ona yanaşmayın artık yüz vermiyorum ama peşimde izlenimi yaratmışsınız resmen.. Benim anladığım bu oldu.. Adamı da havaya sokmayın kendinize de saygı duyun.. Gerisini de boşverin Yaşayın bu hayatı güzel güzel yaaa:halay:

Merhabalar kizlar. Iki aydir bu adam hakkinda soyle konular acmistim:

Bu arkadas is arkadasim. Yasadigim ulkeye yeni geldi. Gelince ev bulamadigi icin iki ay bende kaldi. Bu sure icinde ondan hoslandim ama bir sinyal alamadigim icin belli etmedim. Sonra ev buldu kendi evine tasindi (gecen hafta). Ama arkadasligimiz devam etti. Bulustuk ettik badminton oynadik, aramiz cok cok iyiydi. Ben de zaten umudu kesmistim, rahattim ama bir sekilde demek ki hislerim umudum kalmis icten ice. En ufak bilinc kaybinda volkan gibi patladilar.

Dun ofisimiz icin onemli bir isi tamamladik, kutlamak icin birkac is arkadasim ickilerini alip benim eve geldiler (bu hafta is geregi yeni COVID testi olduk hepimiz negatifiz).

Neyse ben ictim de ictim, ickileri karistirdim, 32 yasinda is arkadaslariyla birer kadeh icen bir kadin degil de 17 yasinda annesine Mervelerde pijama partisine gidiyorum diyip Nevizade'ye giden rakci Burcu gibi ictim. Satlari filan ard arda kafaya dikiyorum. Icince gidip herkese sarilmaya basladim. Alakasiz bir is arkadasima "sen benim eski sevgilime benziyorsun cok yakisiklisin" filan diyorum.

Bu adam da yanimda oturuyor. Hatirladigim su: asiri asik gozlerle herifin saclarini oksuyorum, "Ben sana cok asigim, o kadar tatlisin ki seni yiyesim geliyor seni cok seviyorum, en cok sevdigim insan sensin" filan diyorum, sariliyorum. Soyle bir sahne daha hatirliyorum, bu cocuga sariliyorum omzuna basimi koyuyorum, cocuk da rahatsiz rahatsiz oturuyor, diyorum ki "ya seni rahatsiz mi ediyorum?" diyor ki "evet, biraz" "ooooo, sorry" diyorum ama sarilmaya devam ediyorum. Aslinda baya taciz bu yani.

Sabah kalktim, inanilmaz bir utanc duygusuyla. Baska bir arkadasima sordum ben ne yaptim diye. Dedi surekli sarildin ettin ona ama cok centilmen bir cocuk, cok rahatsiz olmadi bence. Cok kotu bir sey yapmadin. Sonra da uyuyakaldin seni tasidik.

Bu cocukla ikimiz bulundugumuz ulkenin dilini ogreniyoruz, ofise hoca geliyor. Bu sabah da dersimiz vardi, ders bitiminde "cok aksamdan kalmayim" diye baslayip ozur diledim. Dedim ki: "ya bir sahne hatirliyorum, rahatsiz oldugunu soylemene ragmen sana sariliyordum, sana yuruyordum, cok utaniyorum, hic hos bir davranis degil, hatta taciz, gercekten cok ozur dilerim." O da dedi ki: "evet ben kactim senden, seni ittim hatta yer degistirdim, rahatsiz oldugumu soyledim ama devam ettin. Sorun degil, ama bir daha olmasin. Ozur diledigin icin tesekkurler, kabul ediyorum ozrunu."

Sonra dedim ki: "Aslinda senden hoslanmiyorum bile, icince herkese yuruyen bir karakterim var, bu kadar icmemem lazimdi, tekrar ozur dlerim." O da "hadi hadi gec bunlari der gibi hareketler yaparak: "soylemek zorunda degilsin" dedi.

Ya kizlar bu kadar utanc verici bir sey daha olabilir mi? Cidden ya. Bir de benden hoslanmadigini biliyordum anlamistim zaten ama bu kadar acik ve net bir sekilde duymak da biraz koydu. Neyseki Turkiye'ye gelecegim bir ay ve gormeyecegim. Insallah o da unutur. Bu olaydan sonra basbasa eskisi gibi bu kadar plan yapmayiz artik saniyorum. Normalde iki ay evimde kaldi bir kere bile ters bir hareketim olmamisti kendisine karsi. Ama galiba butun sayginligim yerle bir oldu gozunde artik.

Ay aman tek derdin bu olsun bu kulüpte ben dertlerimi unuttum yeminle😂tamam bekar özgür insansın evet saçmalamışsın... İyide o anda belki yalnızlıkla şaştın yani olmazmı... Hem beni güldürüp sevaba girdin..... İlerde yaşlanınca hatırlar gülersin..... Biz sıcakkanlı insanlarız belki o daha soğuktur 😂😂😂😂bence boşver gitsin ne yani kediyi kesen köpeği biçen insanlar gibi depilsinki altı üstü biraz dağıtmış sonra mahcup olmuş ve nasıl toparlayacağını bilememişin.... İnsanız yahu ne kınarım ne kızarım ne ahlak dersi veririm..... Bi de komik anlatmışsın..... Belliki kendinle dalga geçebilen insansın..... İyi olur iyi böyleleri en azından rol yapmaz 😂😂😂😂😂🙏boşver o kaybetmiş 🙏

gözlerim çift görüyor tüm konularınızı okudum:kahve: adam boğa siz kovasınız sanırım:KK48: şaka bi yana bu adamla bir gelecek olmaz. türk olsaydı he 3 5 ay cinsellik olurdu oda bizim kilerin abazalıktan dolayı boşvwerin gitsin çok yalnızsınız:işsiz:

Merhaba naptınız merak ettim izine ayrılacaktınız tek başınıza göle falan gidecektiniz - ay Allah'ım resmen yaşamak istediğim 😅 - moraliniz düzeldi mi? Konunuzun fanıyım da 😅

Merhaba, gol kenarina gidemedim cunku butun plajlar kapatilmis korona sebebiyle ama havuzlu bir airbnb buldum orda takiliyorum cok tesekkurler moralim cok iyi bu olayi unutmaya hayatima normal devam etmeye karar verdim sag olun!

gözlerim çift görüyor tüm konularınızı okudum:kahve: adam boğa siz kovasınız sanırım:KK48: şaka bi yana bu adamla bir gelecek olmaz. türk olsaydı he 3 5 ay cinsellik olurdu oda bizim kilerin abazalıktan dolayı boşvwerin gitsin çok yalnızsınız:işsiz:

Merhaba adam akrep ben yengecim ay burcum kova ama haritamda da kova, balik ve ikizler baskin. Bence de ne gelecek ne hicbir sey olmaz sadece tacizden dolayi cok utaniyorum ama en son sorun yok dedi ben de minimum iletisimle normal davranicam ve unutmaya bakicam sag olun.

Sen o adamı yok say.Biliorum bazı şeyler cok zor ama .Ben içince sarhoştum hatırlamıyoruma ınanmıorum.İçince her seyı hatırlıo ve bıle ısteye yapıosun.Ayıkken adam hiç bir tepkı vermedı sizde bir de sarhoşlugu denemıssınız bence .Ama yapmayın.Boşverın:i .Bence gormezden gelın

Sen o adamı yok say.Biliorum bazı şeyler cok zor ama .Ben içince sarhoştum hatırlamıyoruma ınanmıorum.İçince her seyı hatırlıo ve bıle ısteye yapıosun.Ayıkken adam hiç bir tepkı vermedı sizde bir de sarhoşlugu denemıssınız bence .Ama yapmayın.Boşverın:i .Bence gormezden gelın

Ben de inanmazdim ama gercekten tek tuk hatirliyorum bazi seyleri her sey bulutun arkasinda gibi hatirliyorum ve beni ittigini vs de hatirlamiyorum sadece bir sahne hatirliyorum. Ama ona ve baska arkadaslarima sordum sadece sarilmisim allahtan. Zaten iletisimimi minimuma indirecegim gercekten cok utaniyorum. Daha once de 2 ay boyunca bu adamin yaninda ictim ettim ama hic boyle bir sey yapmamistim.

Ben de inanmazdim ama gercekten tek tuk hatirliyorum bazi seyleri her sey bulutun arkasinda gibi hatirliyorum ve beni ittigini vs de hatirlamiyorum sadece bir sahne hatirliyorum. Ama ona ve baska arkadaslarima sordum sadece sarilmisim allahtan. Zaten iletisimimi minimuma indirecegim gercekten cok utaniyorum. Daha once de 2 ay boyunca bu adamin yaninda ictim ettim ama hic boyle bir sey yapmamistim.
Utanılacak bişey yok .Adamda madem cok rahatsız olmuş çıkıp gıtseymış .Boşverın .Görmezden gelın

Merhaba, gol kenarina gidemedim cunku butun plajlar kapatilmis korona sebebiyle ama havuzlu bir airbnb buldum orda takiliyorum cok tesekkurler moralim cok iyi bu olayi unutmaya hayatima normal devam etmeye karar verdim sag olun!
Her şey gönlünüzce olur umarım

Bir konun daha vardı senin yine alkollü yine tacizli filan ama flört ettiğin adam tecavüz etmeye mi çalışıyordu ne ve sen alkollü olduğun için kendini koruyamamıştın, bişiler yapıp kötü hissettirmişti kendini sana ,seni tanımamama rağmen inanılmaz kaygılanmıştım senin adına 🙄

Libidon,yalnızlığın kendini kötü hissetmen alkole olan zaafın off neden ailenin yanında değilsin ki diye düşünüyorum her konunda ,üç kuruş eksik kazansan ama manevi olarak iyi hissettiğin ülkende olsan keşke. Sen ve senin gibiler yurtdışında olmamalı 😐

Bir konun daha vardı senin yine alkollü yine tacizli filan ama flört ettiğin adam tecavüz etmeye mi çalışıyordu ne ve sen alkollü olduğun için kendini koruyamamıştın, bişiler yapıp kötü hissettirmişti kendini sana ,seni tanımamama rağmen inanılmaz kaygılanmıştım senin adına 🙄

Libidon,yalnızlığın kendini kötü hissetmen alkole olan zaafın off neden ailenin yanında değilsin ki diye düşünüyorum her konunda ,üç kuruş eksik kazansan ama manevi olarak iyi hissettiğin ülkende olsan keşke. Sen ve senin gibiler yurtdışında olmamalı 😐

Ama 32 yasinda da ailemin yaninda yasayamam ki. Turkiye'de de oyle aman aman cok iyi hissetmiyordum, mesela ailemin yaninda yasarken korkunc siddet uygulayan bir erkek arkadasim vardi, daha dogrusu Turkiye'de tanistik sonra ben Fransa'ya mastera gittim ve uzak iliskiye basladik, sonra psikolojik baskisi yuzunden butun is staj ve doktora planlarimi bozup Turkiye'ye dondum issiz kaldim uzun sure, ben Turkiye'ye donunce baskisini daha da artirdi major depresyona girdim 40 kilo aldim vs vs hepsi ailemin yanindayken oldu. Turkiye'de de baya kotu seyler yasadim ama su an o halimden daha iyiyim bile denebilir, haftada bir terapiye gidiyorum 1 aydir. Bir de benim ailem bana cok iyi gelen bir aile de degil (kardesim haric :P ) Yani iyiler hoslar cok seviyorum kendilerini ama 14 yasinda ayni sehirde kendimi yatili okula yazdirdim filan demek ki biraz bana iyi gelmeyen bir yanlari da var... Turkiye'ye donup issiz kalirsam daha da beter depresyona girerim bundan eminim. Burada ucuncu senemi Mayis ayinda tamamlayacagim ve o zaman kadrolu calisan statusune gececegim, ve bircok ise basvurma sansim olacak, sonra bir sure Turkiye'ye donup dinlenip baska yerlere basvurmayi dusunuyorum. Simdi donersem 2 bucuk senem bosa gider.

Bir de adam cok cirkin olabilir ama zaten insanlar kendinde olmayani isterler karsidan. Omur boyu reddedilmesinin sebebi kendi seviyesinden cok yuksekteki kadinlara teklif etmesi olabilir. Kendisinden hoslananlar da onun hayalindeki o modele uymayanlardir. Umarim hayati boyunca yalniz kalir zira uyuz oluyorum bu tip erkeklere. Ben konu sahibinin guzel oldugunu dusunuyorum acikcasi (bilmesem de) ama bu adamin kafasindaki tip baska.
Bence ilk sevdiği kıza benzeyen kızlardan hoşlanıyordur diye düşünüyorum , ilk hoşlandığı kızın tip özelliği nasılsa onlardada onu arıyordur eminim ki sonradan beğendikleride ilk hoşlandığı kıza benzeyen kızlardı yoksa konu sahibine aşık olacağını düşünüyorum yani bende konu sahibinin çirkin olduğunu düşünmüyorum adamın aşık olmaması saçma geldi ne bileyim aynı çatı altında yaşıyorsun sonuçta illa bir çekim olurdu belki karakteri gerçekten soğuk olsaydı adama karşı konu sahibinin adam aşık olurdu belkide .

Baya baya fenaymış.
Utanman normal. Adam dümdüz söylemiş valla. Yok önemli değil siye geçiştirmemiş. Mesafeyi koy. Baya uzak dur bu saatten sonra

Bunca zaten aynı evde kalıp cinsel çekim yaşanmıyorsa o iş yaştır zaten. Ya adam gay’dir ya da hoşlanmamıştır. 3. bir seçenek yok.
Gay olmadığından eminseniz keşke hiç açmasaydınız konuyu

Back