Seviyorum, kahretsin!

bu nasıl aşk ayy siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez. dayak yediğiniz adamla da evlenmeyiverin bir zahmet

Daha evlenmeden sizi dövüp aldatan bir adamla evlenip bir ömür geçirebileceğini düşünecek kadar aklını askıya almış birine ne desek boş aslında.
Bu kafa ile giderseniz ne yaparsanız yapın ilerde yalnız kalacaksınız zaten. Sadece birden fazla aldatma , şidet ve bir ihtimal adam sizle evlenirse sıkıntılı bir boşanma süreci ile ömrünüzü ve psikolojinizi daha da bitireceksiniz o kadar. Zira adam sizi ne seviyor, ne saygı duyuyor, muhtemelen şuan için maddi ve manevi yönden kendini sizsen daha çok destekleyen biri olmadığı ve kimseye gerçekten aşık olmadığı için hayatında tutuyor, bu şartlar değişince ilk tekmeyi o atar çıkarır sizi hayatından merak etmeyin

Bana siz hiç normal gelmesiniz. Kendi konunuzu başkası yazmış gibi okuyun borderline sadece anneniz mi?

Garip melankolik, dramatik olaylar ortada sevgi de aşk da yok. Adamın ayakkabasının altındaki sakız gibi değer görüyorsunuz ama bundan mutlusunuz. Kendinize verdiğiniz değer bu.
Bunu jet hızıyla kapıya koyun, imkan varsa eskisine dönün

Beş senelik ilişkimde mutluydum, o kişi bana çok değer verdi,asla böyle syelr geçmedi aramızda.
Şuanda söylediklerinize katılıyorum.
Ayrıldık zaten zben ayrılmak istedim.

Ben ayrılmak istedim ayrıldık da
. Eski kişiye dönme gibi bir durum yok artık maalesef. Ben yalnız kalmak istiyorum aslında ,hatta evlenmeyi bile çok istemiyorum.ama hayatımda biri varken ailem bana daha pozitifti bunu kaybetmek istemedim.bu kişi en başlarda böyle değildi, sevdim. Şimdi giderse gitsin diyorum ,ama geçen zaman ve benden gidenler geri gelmeyecek. İslerime odaklaniuorum ve müzikle ilgileniyorum .annem ve bu kişi benim sorunlu biri olduğumu bana empoze etmeye çalışıyordu .psikologum ise benim bir rahatsizliyim olmadığını söyledi, anneme sinir cizmemi, yoksa benim de hasta olacağımı , bu kişiyi de hayatımdan cikarmami söyledi . Buna henüz gücüm yoktu ve erteledim

Evlenmeyi düşünmüyordum işin gercegi.. zamanla birseyler değişir diye düşündüm. Bu sorunlar geçer diye. Ailemin bana olan pozitifliği hoşuma gitti, "sebiyorum ama gücümü toplayınca ayrılacağım "diyordum.simdi o gün geldi ama güçlü degilim

Annemle arama mesafe koymami istedi ve bu kişiyi def etmemi. Ben bağımlı bir kişiliğim, çocukluktan gelen birşey bu ve bu tarz insanlar bunun farkında olmuyor. Ama işlerime. Odaklanarak hobilerimle ilgilenerek bunu asabiliyirum. Ayrılmak gerektigini biliyordum belki birşeyler değişir diye düşünmüştüm olmadı.

Habire birilerinden dayak yiyorsunuz anladığım kadarıyla, sizin bu dünyadaki yeriniz kum torbası olmak sanırsam
Döven adam için svyrm yaaa Allah kahretsin ayzarsanız burda kibar yollardan size mal değneği yazarlar ancak fazlasını beklemeyin.

Siz yazdığımı anlamadınız. Netleştirelim.

İlişkileirniz ve si iz normal değilsiniz. Sizin kendiniz borderline olabilirsiniz. Kendinize zarar vermeniz de başkası üzerinden ciddi yardıma ihtiyacınız var. Lütfen yardım alın. Psikiyatri uzmanınızdan terapi alın. Danışman, psikolog falandan önce birine başvurun.

Psikologunuzu dinleyin ikisindende uzak durun.
Zaten anneniz bipolarmış.
Sevgilinizde narsist olabilir.
Ne olursa olsun ikiside normal değil.
Zaten ikiside şiddet uygulamış sağlıklı insanlar değiller.
Onları referans almayın dinlemeyin.
Sizi aşağı çeken insanlar...
Bazen en yakınlarımız en güvendiğimiz insanlar bize zarar veren, özbenliğimizi düşürmeye çalışan insanlardır.
Kendi kendinizin dostu olun.
Bu dünyaya bir kere geldik ELALEM için yaşamayın .
Buna AİLENİZDE dahil

Çok haklisiniz, ama annem o benim. . belki bu kişiden ayrılırım ama annemin hasta olduğunu bilerek onu terk edemem işte. Bazen beni eski sevgilimden ayırmak için neler yaptığı aklıma geliyor, buradaki iş hayatıma bile son vermek istemişti. Bana kucukluyumden beri kendimi ezik ,işe yaramaz hissettirdi. Babama da aynı şekilde davranıyor.ben çok çirkinim,pasakliyim, boş kafaliyimvs. Maalesef bunları icsellestirerek buyumusum. Ve o zamanlar ayaklarım üzerinde duramıyorum. Şimdi çalışıyorum, az görüşüyorum ailemle. Onun önceden engellediği ne varsa (keman çalmak, resim yapmak vs,) hepsini yapmaya çalışıyorum.anliyorum ki o kendini sevmiyor ve bana bağımlı. Ben de bu gidişle hep birilerine bağımlı olacağım. Bütün bunlar zaman isteyen hemen olan şeyler değil. Ve herşeye rağmen, mesleğe ilk başladığımda bana maddi destek oldu, sınav zamanlarımda yanımda oldu ve hasta olduğum zamanlarda. Elinden geleni yapmaya çalıştı,ama duygusal anlamda yalnız bıraktı. Hiçbir üzüntümü onla paylasamadim.simdi şiddet gordugumu bilse çok üzülür ,ama niye izin verdin diye ayrıca ondan da şiddet göreceğimi biliyorum.. ben uzun bir muddet yalnız kalmaliyim, sevdiğim şeyleri yaparak ,işime odaklanarak ,ama ailem bunu anlamıyor. Biri olunca ben annemin gözünde büyüyorum .beni takdir ediyor. Bana yalnız olamayacağımı tek başıma ayakta duramayacagimi hissettiriyor ama ben kendi kendime bunun böyle olmadığını kimseye ihtiyacım olmadığını söylemeye çalışıyorum.. bunu her zaman yapamıyorum, mesela ayrılırken çok uuzldim.

Söylediklerinuzin farkındayım, kendi ayaklarim yzerinde durmaya çalışıyorum.bu söylediğinizi bana yıllarca annem hissettirdi ben bunları normal sanarak büyüdüm.
Ve kendimi buna inandirdim. Şimdi bunun böyle olmadığına kendimi inandırmaya çalışıyorum. Gerçekten kimseye ihtiyacım yok diyorum ve işime odaklanıp hobileime zaman veriyorum..ama ben bunları yapmaya calisirken annem devreye giriyor ve bana kendimi yine kötü hissettiriyor , emin olun bunları anlatsam neden daha önceden ayrılmadin diye bir de ondan psikolojik şiddet gorecegim.. sizler kizabilirsiniz ,yol göstermeye çalışıyorsunu,z.ama annemin omzunda aglayabilmeliyim kızıp azarlamak yerine bana iyi davranmalı yaralarımı sarmam icjn.. ben kendi başıma birseyelr yapmaya çalışırken o üzerime geliyor ve ben etkisinden çıkamıyorum. Terapiye gidiyorum zaten, ama hemen hallolacak seyelr değil bunlar..

Tabiki haklısınız. Kendinize farkındalık yöneltip kendi üzerinizde çalışma kararınız ve azminiz öyle kıymetli ki. Sizi tebrik ediyorum şifa olsun inşallah Birçok kişi o kadar farkındalıksız ki. Gerçeklerle yüzleşmek herkesin harcı değil misal az önce bir konu msja kapatıldı ve resmen üyelere nefret kusuldu neden?Konu sahibesi gerçekleri duyduğu için... Siz farkındalık sahibi bir kadınsınız bu çok kıymetli birde terapiye girişmeniz daha daha kıymetli. Size aile dizimi ve kök çakra meditasyonlarıda önerebilirim. Siz ve hepimizin kıymetimizi anlaması dileğiyle. Size hiç kızmadım ne haddime benim kızmak. Sadece çiçek gibi kadınların ayılara kendini yol etmesine kalbim razı gelmiyor üzülüyorum.

Bunların farkındayım, evlenmek istediğini söylese de ben istemiyordum içten içe. Beni anlamanızı beklemiyorum. .bana hep degersiz biri olduğum söylendi, bir erkek olandan yada bir patron olmadan tek başıma bir aeyelr yapamayacağım söylendi..ama ben bunları bir sekilde hallettim.ayaklarim üzerinde durmaya basladim. ama özel hayatimda bunu başaramadım. Ben annemin engellediği ne varsa onlari yapmaya çalışıyorum .keman çalmak, resim yapmak tiyatro ya gitmek.. hepimizin çok kolay ve normal bir insanın yapabileceği şeyler dediğiniz şeyleri ben ancak ayrı bir şehre tasinip ve ayrı bir eve çıkarak ypamaya baslayabildim.
Ve çok haklısınız yazdıklarınızda.. kendimi aynen anlattigini gibi algılıyorum..ama bunları aşmak için elimden gelen çabayı göstermeye çalışıyorum...ve maalesef annemin sesi beni çoğu zaman bastiriyor.bunu da bana kötülük olsun diye yapmıyor, çünkü o da maalesef bağımlı biri. Ben onun sesini bastirip kendimi daha çok sevdigimde kendi imtihanimi vermiş olacagim.

Buradaki herkesin yorumu benim için değerli çünkü ben içimi döktüm ve insanlar beni dinleyerek yol göstermeye çalışıyor.
Yorumunuz bana çok iyi geldi, teşekkür ediyorum.. güzel şeyler oldukça sizinle paylaşmak istiyorum

Annenizle aranıza mesafe kıymanızı istemiş ve koymuşsunuz. Bu kişiyi terketmenizi istemiş, terkedin o halde.

Sevgilinizi direkt bırakın zaten.

Annenizi istesenizde terkedemezsiniz ama uzak durabilirsiniz.Ayda bir iki görüşüyorum diyorsunuz mesela buna mecburmusunuz?
''Biri olunca ben annemin gözünde büyüyorum .beni takdir ediyor.''

İşte bu kendini onaylatma ihtiyacı .Annem beni sevsin onaylasın diye onun kabul ettiği şeyleri yapmak.

Siz o sizi onaylasada onaylamasada çok DEĞERLİSİNİZ.

Önceliğiniz kendiniz olsun anneniz değil.

Belki size duygu sömürüsüde yapıp kendiniz suçlu hissettiriyordur.
Bunlar hepsi manüpülatif davranışlar.
Size kontrol ederek kendisine bağımlı yapmaya çalışıyor.

Kalbinizi bilemem ama benim tahminim siz bu şahsı sevmiyorsunuz. Size iyi gelen yanları (iyiliği batsın)düştüğünüz anlarda sarılıp unuttuğunuz,herkes evlendi diye hah sorunlu ailem de bu şahsı sevdi en iyisi bu tamam deyip bu sebeplerle birlikte olup sevdiğinizi zannediyorsunuz.

Kimin evlendiği,boşandığı,ailenizin onayı bile umrunuzda olmasın. Hayat "sizin"ve kalem elinizde. Ya yazmaya zorlamaya devam edin,ya da kırın atın.

Ha bence tereddütsüz kırın atın. İnsan sevdiğine kıyamaz. Şiddet diyorsunuz!İhanet var. Kendinizi biraz sevin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…