Seviyorum evimi bennn :) İşte evim, buyrun...

Ağız tadıyla otur. Genel olarak şık ve ferah. Bir tek salonunu çok siyah buldum.

Park yatak odada aksesuar gibi durmuş çok sevimli

Ağız tadıyla otur. Genel olarak şık ve ferah. Bir tek salonunu çok siyah buldum.

Park yatak odada aksesuar gibi durmuş çok sevimli

sağol canım, salonum çok küçük aslında büyük bir odada bu kadar boğucu durmuyor, ama artık bende çok siyah bulur oldum, aldığımızda bu renkler modaydı ama daha ferah olabilirdi, eee bebek olunca mecburen oluyor işte :))))))

ben enn çok mutfak dolaplarının rengini ve bebişin odasındaki rafları sevdim
ayrıca evinizi sevmekte çok haklısınız çünkü çook güzel :))

güle güle oturun....

sağolasın nepnaz...

mutlulukla yaşayın

aminn inş hepimiz olduğumuz yerlerde mutlulukla yaşarız.

ben enn çok mutfak dolaplarının rengini ve bebişin odasındaki rafları sevdim
ayrıca evinizi sevmekte çok haklısınız çünkü çook güzel :))

:)) mutfağımı bende çok seviyorum, ama orası bebek odası değil oturma odası :) kiracı olduğumuzdan oda yapmadık ona, salıncağını da oturma odasına koyduk :)) çok da teşekkür ederim ayrıca...

herşeyden önce allah agız tadıyla oturmanızı nasip etsin.pırıl pırıl tertemiz herşey yerli yerinde düzenli bir ev.maşallah....

Mirayy canım benim maşallah eşin ve Lidya'yla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim

Aysel'im canım benim çok sağol arkadaşımmmm... hepimize bu güzel dileklerini nasip etsin...

çok güzel evin...
maşallah...

sağol canım daha güzeli senin olsun inş...

herşeyden önce allah agız tadıyla oturmanızı nasip etsin.pırıl pırıl tertemiz herşey yerli yerinde düzenli bir ev.maşallah....

güzel sözlerin için çok teşekkür ederim, mutlu oldum

Kızlar burası da misafirlerim gelince kullandığım, kızımın dolabının ve takılarımın da olduğu, aynı zamanda ütü de yaptığım çok amaçlı odam

Son düzenleme:
eviniz çok güzel huzurla oturun inş

çok amaçlı odada her eve lazım gerçekten çok beğendim :129::129::129:

eviniz çok hoş aydınlık ne çok pencere var öyle ..ama ben çok severim böyle ışıl ışıl evleri...salona ufak renkler katabilirsiniz mesela pembe objeler pembe fonlar (şimdi ucuz ve şık duranları var)mumlar pembe çiçekler kırlentler vs..gri tonlarına pembeyi çok yakıştırıyorum ben .onun dışında heryeri beğendim mutfağınıza bayıldım .Allah kendinize daha güzelini nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…