Seviyorum evimi bennn :) İşte evim, buyrun...

mirayhan

Kızım,eşim herşeyimsiniz.
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
1.264
3
66
Manisa
Kızlarrr burası benim 2 yıllık evim, kendi evimiz değil kiradayız. Ama ben kendi evim gibi çok seviyorum. Banyomu daha sonra ekleyeceğim.

4. sayfada çok amaçlı odamın resimleri var :))

Son düzenleme:
canim evini cok beyendim.ALLAH huzurla oturmayi nasib etsin canim.bizde kismetse tasinacaz.sende fikir almis oldum.

cok guzelmis evin canim gule gule otur.siyah beyaz uyumu cok hos

çok teşekkür ederim canım, mutlu ettin beni :))

canim evini cok beyendim.ALLAH huzurla oturmayi nasib etsin canim.bizde kismetse tasinacaz.sende fikir almis oldum.

sana da çok teşekkür ederim, daha da güzelleri sizlerin olsun inş, Allah hepimize huzurla oturmayı nasip etsin.

köşe takımın benimkinin aynısı :) tüllerimizin ve yatak odalarımızın birbirine bu kadar benzemesi kaderin bir cilvesimi acaba evin çok güzel cnm güle güle otur.. yalnız bişey söylemek istiyorum salonu tutturamamışız

Huzurla oturmaya devam edin inşallah

Eviniz çok güzel...

huzurla oturun eviniz çok güzel. ben o oturma odasındaki bebek salıncağını merak ettim nerden aldınız başka resim varmı?

Bazı evlerin içinin huzur dolu olduğunu, daha o evin resmine bakarken hissediyor insan. Sizin eviniz de o evlerden bana göre.
Huzurla, mutlulukla, sağlıkla, aşkla oturun inşallah

Ablacım bu evin en önemli güzelliği prensesim ve sensin.Ailemize katıldığın günden beri her köşemize huzurunu sindirdin ve bu ev seninle nefes aldığı için bu kadar güzel.

inanamadım şu an :) demekki zevlerimiz aynıymış, çok teşekkür ederim.

Huzurla oturmaya devam edin inşallah

Eviniz çok güzel...

çok teşekkür ederim, daha güzelleri sizlerin olsun.

Eviniz cok guzel hersey birbirinle cok uyumlu gule gule iyi gunlerde oturun

teşekkür ederim çok sağolun

e bi zahmet sev tabi fıstık gibi evin var

:)) teşekkürler
huzurla oturun eviniz çok güzel. ben o oturma odasındaki bebek salıncağını merak ettim nerden aldınız başka resim varmı?

teşekkürler, salıncağı annemler istanbuldan getirdiler canım, nerden aldılar ordan bilmiyorum ama, hediye yani

cok güzel cok hos olmus. güle güle otur

teşekkür ederim canım

Bazı evlerin içinin huzur dolu olduğunu, daha o evin resmine bakarken hissediyor insan. Sizin eviniz de o evlerden bana göre.
Huzurla, mutlulukla, sağlıkla, aşkla oturun inşallah

çok mutlu etti bu düşünceleriniz beni, çok şükür ki öyle, Allah herkese huzur ve sağlık versin inş, çok teşekkürler
Ablacım bu evin en önemli güzelliği prensesim ve sensin.Ailemize katıldığın günden beri her köşemize huzurunu sindirdin ve bu ev seninle nefes aldığı için bu kadar güzel.

ayyyyyy kız sen ağlatcan mı beni, çok sağol kuzum bende sizin ailenize katıldığım için çok huzurluyum, prensesimin sizin gibi halaları olduğu için çok şanslııyız.

Son düzenleme:
Güle güle oturun hoş bi eviniz var.Bu arada yatakodalarının vazgeçilmez aksesuarı bebek beşikleri herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…