- 24 Eylül 2024
- 17
- 2
- 26
-
- Konu Sahibi sessizbedendenbiri
E sence?Selam, biriyle tanıştım sohbeti çok güzel ve hayaller kurduruyor bir kez buluştuk. İkincisinde beni eve davet etti. 2 gün birlikte kalmak istedi. Ama saçma geldi, dışarıda tekrar buluşmayı teklif etmedi. Sanırım amacı başka di mi?
SENCE ?Selam, biriyle tanıştım sohbeti çok güzel ve hayaller kurduruyor bir kez buluştuk. İkincisinde beni eve davet etti. 2 gün birlikte kalmak istedi. Ama saçma geldi, dışarıda tekrar buluşmayı teklif etmedi. Sanırım amacı başka di mi?
Sevmiyor, bedavaya sex istiyor.Selam, biriyle tanıştım sohbeti çok güzel ve hayaller kurduruyor bir kez buluştuk. İkincisinde beni eve davet etti. 2 gün birlikte kalmak istedi. Ama saçma geldi, dışarıda tekrar buluşmayı teklif etmedi. Sanırım amacı başka di mi?
Sevisme hayali ? Şöyle öperim böyle ellerim yemek yaparım film izlerizheralde yani
ne hayali kurdurdu ilk bulusmadan? hala kanan kiz var demek ki
2 gece diye teklif etmesi de herhalde tek gecelik sayilmasin diye.Selam, biriyle tanıştım sohbeti çok güzel ve hayaller kurduruyor bir kez buluştuk. İkincisinde beni eve davet etti. 2 gün birlikte kalmak istedi. Ama saçma geldi, dışarıda tekrar buluşmayı teklif etmedi. Sanırım amacı başka di mi?
sevmiyor canım,cinsellik olarak görüyor bunu sen de hissetmişsin zatenSelam, biriyle tanıştım sohbeti çok güzel ve hayaller kurduruyor bir kez buluştuk. İkincisinde beni eve davet etti. 2 gün birlikte kalmak istedi. Ama saçma geldi, dışarıda tekrar buluşmayı teklif etmedi. Sanırım amacı başka di mi?
Demek ki üçüncü buluşma olsa üç gece kalmayı teklif edecek. Ne kadar da matematiksel bir erkek2. buluşmada 2 gece beraber kalma teklifi çok mantıklı bence de
26 yaşında şu zamanda cin gibi olmanız lazım sizin yapmayın Allah aşkına daha kötü ne olabilir diyorum oda oluyorSelam, biriyle tanıştım sohbeti çok güzel ve hayaller kurduruyor bir kez buluştuk. İkincisinde beni eve davet etti. 2 gün birlikte kalmak istedi. Ama saçma geldi, dışarıda tekrar buluşmayı teklif etmedi. Sanırım amacı başka di mi?