- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
Ben kurtarılabilir bir tarafını görmüyorum.
Kız çocuklarınız var, eşinizin kadınlara bakış açısı belli. Şu an küçük oldukları için çok mükemmel bir baba profili çiziyor olabilir ama kızların büyüyüp de genç kız olduklarında aynı şekilde davranacağı meçhul.
Bir kez daha düşünün derim. Böyle bir adamdan ikinci çocuğu yapmak da büyük cesaret.
Yani hichir cozumu yokmu dersin. .hepimiz evlendikten sonra bazi seylerden fedakarlıkta bulunuyoruz.Bence sen de yasadigin kotu olaylardan dolayi kendini ssartlamissin kotu bi evlilik olduguna..buradaki bicok arkadasida anlamis değilim bosan demek ne kdar basit..iki evlat var ortada ve hayat o kadarda güllük gulistanlik degil..eşinize saygıyı asilamayi cakisin.bende 17yasinda tanisyim esimle..23 yasinda evlendik..kucuktuk tabi ozaman sustuklarimizla simdikilr cook bwska..ama buni otuz yasinda evlenende düşünüyordur..hani artik kimsenin kimseye tahammülü yok anlatabiliyormuyum..buna bendr dahilim..yani haybeye atmiyorum..herkes farkli sorunlar yasiyorlar..evlilik hayatina erken atilmanin dezavantaji sanirim bu..hepimiz yasadik..bide su var aileminiz yanindaki o yasam evlenince olmuyor sorumluluk artiyor ne kadar olsa el kapısı ana baba sevkati ile koca sevkati baska bise..bana kalirsa inşallah atlatirsiniz esinle..ama biraz caba eminim elinden geleni yaptigini düşünüyorsun ama biraz daha caba..evlatlarıniz icin..bibkaribkoca ayrildiginda yer gok aglarmis derler..hani artik olaylar bambaska boyutlara gelir ayrilirsin ama suan bana kalirsa cabalarsaniz karsilikli duzelir cunku bu adam merhametli biri anlatyigina gore..inanki bilemedim ne desem daha..cok sevdiğim bir arkadaşım bu durumdaolsa ona soyleyeceklerimi sana ssoyledim. .inşallah duzelir hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?