- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
- Konu Sahibi loreleichan
Ya sadece sevismeye focuslananlar zaten bişu da var konu sahibi belki bundan sonra daha dikkatli daha temkinli olacak? tamam ne yaşadıysa yaşamış ama hayat devam ediyor. belki onun da bakış açısına birkaç katkı yaptı bazı şeyler, olamaz mı? bir sürü farklı beyinden bir sürü farklı düşünce çıkıyor. şöyle yapayım mı böyle yapayım mı diye sormasına gerek yok, bir sohbet ortamı düşünün sürekli soru cevapla mı konuşuyor insanlar birbiriyle? herkes fikrini söyler geçer. sevişmiş olmasaydı da ben yine dikkatli olunması gerektiğini düşünürüm çünkü çok yeni tanıdığın biriyle başbaşa kalıyorsun bir ortamda. ben eskiden bu konuda daha cesur ve daha iyimserdim ona bakarsan benim de başıma bişey gelmedi hala yaşıyorum, tecavüze de uğramadım ama son zamanlardaki yaşananlar benim bu konudaki fikirlerimi değiştirdi mesela.
Yerden bisey cikarsakta laf soksak diye dusunen uyelerimiz, yani sanki sadece onlar sevisiyor tum sitede. Hadi biz yobaz olalim, evlenmeden sevisemezsin demisiz, dusunmusuz oyle bir ima gecmedi bile..
Sen kendin soyluyorsun istedigin gibi cinsellik yasayabilecegini ya da en azindan imkanlar el verse kendini guvende hissetsen. Yani konu sahibi icin yapilan tum iyi niyetli yorumlari ayni sekilde yorumluyor hep ayni kisiler. Senden once baska biride yazmis ki daha once gayet rahat cinsel hayati olan bir uye, o da daha su kadarcik zamanda guvenmesinin pek akillica olmadigini yazmis.. simdi yani bi tek bir konuya odaklanmak degilde nedir? Yani hem evlilik oncesi cinsellik yasayip hemde guvenligi icin post atmis biri olamaz mi? Birde dalga geciyolar akillarinca