Seviştiğiniz En İlginç Yer

Ayy biz görümcemin evinde düğün cd’si Hazırlıyoruz bahanesi ile odada ..
Millet tıklım tıklım aşağı katta kayınvalidem de biz neler düşünmüşüz 🤦‍♀️
Ben hep kayınvalideme oğlun sandığın kadar masum değil demek istemişimdir:rolleyes: Ah anacım sen bizi iş yapıyor sanarken biz ekşın peşinde

Ben hep kayınvalideme oğlun sandığın kadar masum değil demek istemişimdir:rolleyes: Ah anacım sen bizi iş yapıyor sanarken biz ekşın peşinde
Hahhahhaaa benim kayınvalidem ufacık felan anlatmamı isterdi.
Öpüşürken fotoğraflarıma bakmak isterdi.
Aşırı mutlu olurdu değişik bir kadındı.

Nişanlımla,
annem oturma odasında otururken biz mutfakta öpüş kokuş :KK70: aynı olay birde kaynana ve kayınbaba oturma odasında tv izlerken gerçekleşti :KK70: Aniden gelişince daha güzel oluyor :KK70: Araba ve asansör de var tabi :KK70: :eek:
Asansörle kaç kat indiniz yada çıktınız yahu :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :KK53: :KK53: :KK53: :KK53: :KK53:

Ben eşimle iş sebebi ile tanışmıştım :KK70:
Ürün teklifleri ihaleler için sürekli işyerine gider gelirdi.. neyse velhasıl nişanlandık birkaç ay sonra :KK70:
Nişanlı iken gene bir gün işyerime gelmişti ihale için.. Lavaboya girmem gerekli idi arkamdan lavaboya gelmişti yaklaşık bi 20dk çıkamadık :KK70: :KK70: kapıyı felan da kitlemiştik :KK70:

bayanlar tuvaletinden çıkarken onu gören oldu tabi ama salağa yattık :KK70: :KK70:

X