- 24 Nisan 2016
- 297
- 353
- 31
-
- Konu Sahibi YesilArmut
Alkışlarlayaşıyorumu takip edin skdjdjdj orda öyle videolar oluyor çok shdhdhsMacera guzeldi tuvalete teyzeler gelene kadarsonrasi ayri bir macera oldu.
Ben bir sure o restorana gidemedim ulan ya kamera varsa diye
Aoooovvv buralar karışır. Dur kız dur çekirdeğimi alıp şöyle kenara ilişeyim.
Ne varsa bu nişanlılık döneminde varNiwanlilin döneminde ilk yüzük takıldığı gece herkes bizi oturuyor sanıyor. Bizim cok önemli işimiz vardı. Ve annesi sürekli oğlum bakarmisin diyordu. Esımde anne oturuyoruz bakarım sonra deyıp gönderdi. Sonra benim bakmam gereken daha önemli şeyler var demistinısanlıyken annemlerin her odada mutfak ve koridor dahil evlenince baya genişledi bu ağ araba asansör ablamlarin banyo esimi' dedesigilin ev ev kiraladık bosdu 5 gun boş evde tatilde özellikle otelde kalıp sevişmeye ormana gitmiştik. Tatil dönüşü ormana gitmiştik.en son da dugun konvoyunda en arka kısımdan yer ayırmış esim uzun bir yoldu ama bize çok kısa geldi
Koridorda mutfakta yaparken evde başka birileri okuyor muyduNiwanlilin döneminde ilk yüzük takıldığı gece herkes bizi oturuyor sanıyor. Bizim cok önemli işimiz vardı. Ve annesi sürekli oğlum bakarmisin diyordu. Esımde anne oturuyoruz bakarım sonra deyıp gönderdi. Sonra benim bakmam gereken daha önemli şeyler var demistinısanlıyken annemlerin her odada mutfak ve koridor dahil evlenince baya genişledi bu ağ araba asansör ablamlarin banyo esimi' dedesigilin ev ev kiraladık bosdu 5 gun boş evde tatilde özellikle otelde kalıp sevişmeye ormana gitmiştik. Tatil dönüşü ormana gitmiştik.en son da dugun konvoyunda en arka kısımdan yer ayırmış esim uzun bir yoldu ama bize çok kısa geldi
mutfaktaki de annem vardı amakilitlemistik kapıyıKoridorda mutfakta yaparken evde başka birileri okuyor muydu
Bitiremedik teyzeler geldi tık tık kapıyı çaldıben işi bitirdiniz sanıyordum
Ay susunAlkışlarlayaşıyorumu takip edin skdjdjdj orda öyle videolar oluyor çok shdhdhs
Nişanlıyken yeni aldığımız evin bodrumu, denizde soyunma kabini, ve yine nişanlıyken eşimin bekarkenki odasında kaynanamlar salondayken ders çalışma bahanesi ile odaydik güyaaa. Birde aynı unideydik ve ikinci öğretimdik bazı sıniflar boş oluyordu onların birinde ve bir kaç kere yaptık bunu şimdi olsa asla cesaret edemem heralde
Asiri saygisizca bisey bu yaptiginiz ayrica mezarlikta nasil aziyorsunuz o ayri sorun. Psikopatlik degilmi bu Allah icin ? Polemik icin yazmiyorim vallahi cok sasirdim. Allahtan korkarim boyle birsey yapamam asla.mezarlıkta arabadaBu arada önce kendime soruyorum kızarmıyım diye mesela ölsem ve mezarımda görüyor olsam sevişen çiftleri rahatsız olmam yada gelin odamda bi çift sevişse sorun olmaz ama cocugumun odasında yabancı birileri sevişirse olmaz ve besinlere saygı duyarım işte göbeğe zeytin oraya buraya şokella sürmek bana göre değil nimete saygısızlık yapamam
Arabaların dili olsa konuşsa neler anlatır acabaNişanlıyken görümcemin evinde
Arabada,küvette :)
Asansörde oynaşmak sadece o sayılmıyor tabi
Mezarlık görünce aklıma tek gelen şey Fatiha okumakAsiri saygisizca bisey bu yaptiginiz ayrica mezarlikta nasil aziyorsunuz o ayri sorun. Psikopatlik degilmi bu Allah icin ? Polemik icin yazmiyorim vallahi cok sasirdim. Allahtan korkarim boyle birsey yapamam asla.
Cenabet kalıyordu zavallıArabaların dili olsa konuşsa neler anlatır acabaBiz kesin rezil olurduk
Cenabet kalıyordu zavallı
Gülmek güzeldir,güldürmek te öyleGece gece güldürdün beni kız Allah da seni güldürsün
Yürü be koçuum tam benim kafadanAsansörde :) çok heyecanlıydı. Bir 0, bir 9 tuşuna basa basa :) en son bir katta ışık görünce tamam dedik :) şimdi evin her köşesi :)