- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.790
-
- Konu Sahibi YesilArmut
Benim babam geç saatte gelmemden anlıyordu yaaannemle hiç yaşayamamış adam bana sesini çıkarmıyordu tabi bizi düğünden 4 ay önce evlendirdi uğraşamam sizinle diye ne haliniz varsa görün der gbi
Ben tuttum bunu ama imkansız bizim içinKaynanamın yatağı ahahahahhaha iğrenç miyiz ne
Aynen benim babam da öyle hayret ediyorlardı benden çok onların ödü kopuyorduHahahah benim babamda cok sertti ama yumusadi esimin nisanliyken bizde kalmişligi bile var. Babami taniyanlar benim hala nasil hayatta kaldigimi sorguluyorlardiyani simdi oynaş kokuş öpuş illaki oluyor evlenmeden öncee
Ee nişanlıyız kan kaynıyor minnoş kaynana da memleketteyseBen tuttum bunu ama imkansız bizim için
O kanı bilmezmiyim resmen ters akıyorEe nişanlıyız kan kaynıyor minnoş kaynana da memleketteyse
Ah bu nişanlılık dönsem o günlereNişanlımla,
annem oturma odasında otururken biz mutfakta öpüş kokuşaynı olay birde kaynana ve kayınbaba oturma odasında tv izlerken gerçekleşti Aniden gelişince daha güzel oluyor Araba ve asansör de var tabi
Her şeyin tatlı geldiği dönem,nişanlılık dönemi.Ah bu nişanlılık dönsem o günlere
KesinlikleHer şeyin tatlı geldiği dönem,nişanlılık dönemi.
Aynen benim babam da öyle hayret ediyorlardı benden çok onların ödü kopuyordu
Sonumuz ne olur ban mı dersinKk buna hazır değil
Bende vermem heralde yaNe diyelim ben izin vermem kizima ogluma
Bende vermem heralde ya
Orası öyle yaa valla zaman çok kötü. Ama ben bizden olacak çocuğu nasıl zaptederim bilemiyorumZaman kötü kötübiz yoksa cocuklarimiza tam güveniriz ben karsi tarafa güvenmem o yuzden izin vermem.
BendeOrası öyle yaa valla zaman çok kötü. Ama ben bizden olacak çocuğu nasıl zaptederim bilemiyorum
Orası öyle yaa valla zaman çok kötü. Ama ben bizden olacak çocuğu nasıl zaptederim bilemiyorum
Valla yoldaki macera güzelmiş denenebilirKiraladınız mı bari evi
Ya benimkiler hiç sonuna kadar gitmedi cok eksiklik hissediyorum bu konuda ahhss
Araba yazan çok var onu tekrarlamıyorum ama gidiş yolundan da puan alıyorsak oraya bir restoran wcsi yazalım
Macera guzeldi tuvalete teyzeler gelene kadarValla yoldaki macera güzelmiş denenebilir
Kiraladık kiraladık. Çamaşır makinesini gördükçe aklıma geliyor dhakshd
ben işi bitirdiniz sanıyordumMacera guzeldi tuvalete teyzeler gelene kadarsonrasi ayri bir macera oldu.
Ben bir sure o restorana gidemedim ulan ya kamera varsa diye