- 2 Ağustos 2013
- 34.138
- 101.588
-
- Konu Sahibi YesilArmut
Cevaplarda işte sevişmek dışında öpüşmeli yorumlarda var. Bence dönme dolapta onlardan biri.Valla ben anlamadım.
Üye adına dikkat etmedim ama birisi daha sormuş dönme dolapta nasıl olur diye, fazla kişi yoktu demiş.
Öpüşmek basit bir eylem bence, öyle dönme dolapta vuhuuu diye anlatılınca ben daha farklı düşündüm.
Kaldı ki soru zaten seviştiğiniz yer diye sorulmuş.
Umarım öyledir diğer türlüsünü düşünmek istemiyorumCevaplarda işte sevişmek dışında öpüşmeli yorumlarda var. Bence dönme dolapta onlardan biri.
Öpüşmek mi
O zaman niye sevişmek diyorsunuz, böyle yazarsanız tabiki anlaşılmaz, bir de üstüne tersliyorsunuz insanı
Bebek bakım odası mıBirisi de bebek bakım odası demiş. Ya asansör, okulda sınıflar, milletinin evinin her köşesi, yok plajda soyunma kabini, yapılmayan yer kalmamışta, bebek bakım odası nedir yaa......yuh yani, el kadar çocuklar için azıcık hijyen endişesi taşısak bari
Birisi de bebek bakım odası demiş. Ya asansör, okulda sınıflar, milletinin evinin her köşesi, yok plajda soyunma kabini, yapılmayan yer kalmamışta, bebek bakım odası nedir yaa......yuh yani, el kadar çocuklar için azıcık hijyen endişesi taşısak bari
Ayol ben de tum yorumlari en az oynasma fingirdesme onsevisme diye okuyorum. Opusmeyi de mi yaziyorlarmisValla ben anlamadım.
Üye adına dikkat etmedim ama birisi daha sormuş dönme dolapta nasıl olur diye, fazla kişi yoktu demiş.
Öpüşmek basit bir eylem bence, öyle dönme dolapta vuhuuu diye anlatılınca ben daha farklı düşündüm.
Kaldı ki soru zaten seviştiğiniz yer diye sorulmuş.
Ben de kendimi sorgulayıp durdum ben niye bir halt becerememişim diyeAyol ben de tum yorumlari en az oynasma fingirdesme onsevisme diye okuyorum. Opusmeyi de mi yaziyorlarmis hayalkirikligi aahahah
Ben metrobus turnikelerinde de duraginda da öpüştüm yaaaa nabeeerBen de kendimi sorgulayıp durdum ben niye bir halt becerememişim diye öpüşmeye kaldıysa herkesin ortasında öpüştüm inanabiliyor musun ahahahahaha
Vuhuuuu sana yetişmem imkansızBen metrobus turnikelerinde de duraginda da öpüştüm yaaaa nabeeer
Burada sevişmekten tam olarak kast ettiğin nedir? Öpüşmek ? koklaşmak? Sadece oral? Cinsel ilişki? ..Evet başlıktanda anlaşılacağı gibi cesur kızlarımızı bekliyoruz
En komiği hoşlanmadıgımız bi çiftin düğününde gelin odasında. Planlı bi provokeydi
En ilginci kış günü bi köy evinde ortam çok soğuktu ve en üzerimizden beyaz buharlar çıkıyodu püfür püfür hani ağzımızla hoh yaparız ya ilginç bi görüntüydü şok olmuştum
ıssız bi koy, mezarlık, kulube, orman, giyinme kabini ,havuz tuvaleti vs vs
Nasıl anons ettiler anlamadım ben onuAlisveris otoparki:))) Anons sonucu birakmistik
ne ziyasııı yaa aaa inanmıyor :)Ziyaaaaaaaa!
En güzel nişanlıyken belkideAh bu nişanlılık dönsem o günlere
Mervelere hiç bi zman gitmeyecek demekkiOrası öyle yaa valla zaman çok kötü. Ama ben bizden olacak çocuğu nasıl zaptederim bilemiyorum