Seviştiğiniz En İlginç Yer

Arabada dagda santiyede apartmanin catisinda annemin evinde balkonda amcamin yatak odasinda banyoda bide sanayide esimin degisik yerler deneme huyu vardir degisik nereye gitsek hemen aklina gelir
Samanlık felan da yok mu ...birazcık düşün belki olmustur

Esimin cok fantazisi var da en fazla mutfak yemek masası oldu... Şimdilerde bende o şevk o heyecan yok
Cevaplara bakinca küvet iyi olur gibime geldi. Ama banyomuzda küvet yok

Bence de oyle, yazanlar ileri gittik(malum olay) ileri gitmedik(sadece opusme gibi) diye belirtse. Yoksa 2. Secenekte herkes her yerde yasamistir
Giris, gelisme, sonuc da olabilir.
Opusmekten ileri birlesmeden geri tam onsevisme, oral falan da olabilir cunku.

Acil cozum bekliyoruz bu konuya ahahha

Lunaparkta dönme dolabın içinde, arabada, annemlerin evinde, karda kışta dışarda kuytu köşede bu sıra uzar da uzar :)
Ben ciddi ciddi dönme dolap kısmının ayrıntısını merak ettim.
Sevişmek derken ne kadar sevişmek yani? Sonuçta ‘pek kimse olmasa da’ orda birileri vardı değil mi? Nasıl soyundunuz kimse fark etmedi mi?

O kadar yaşlıydı ki, odasında olduğunda dünya yıkılsa çıkmazdı. Kulaklar desen işitme kaybı başlamıştı. Tahmin ettiyse bile hiç yüzlemedi rahmetli.
Emin tahmin ediyor hatta tahminden ötesi çünkü o yollardan kendisi de geçmiş..halamdan biliyorum ..83 yaşında ama fırlama

Öpüşmek sayılmaz hanımefendi :) biz orala yeltenmiştik ama dönme dolapta olamadı
Öpüşmek öpüşmektir sevişmek sevişmek bence de diğer türlüsü en fazla oynaşmak olur bence, ben evim ve otel dışında bir yerde sevişmedim ama oynaşmak kısmı biraz daha farklı

Yazan ben değilim ama anlaşılıyor diyorum
Valla ben anlamadım.
Üye adına dikkat etmedim ama birisi daha sormuş dönme dolapta nasıl olur diye, fazla kişi yoktu demiş.
Öpüşmek basit bir eylem bence, öyle dönme dolapta vuhuuu diye anlatılınca ben daha farklı düşündüm.
Kaldı ki soru zaten seviştiğiniz yer diye sorulmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…