- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 42
-
- Konu Sahibi YesilArmut
Evet aynen dejavuuuuBir turla gittiğimiz otobüste gece uyumamız için ışıklar kapanmıştı. Biz tabiki uyumamıştık
Samanlık felan da yok mu ...birazcık düşün belki olmusturArabada dagda santiyede apartmanin catisinda annemin evinde balkonda amcamin yatak odasinda banyoda bide sanayide esimin degisik yerler deneme huyu vardir degisik nereye gitsek hemen aklina gelir
Çok güldüm bunaNişanlıyken eşim babaanesiyle yaşıyordu. Eve gizlice girer eşimin odasına geçerdik. Garibim babaanne anlamazdıda..
Sen öyle zannetNişanlıyken eşim babaanesiyle yaşıyordu. Eve gizlice girer eşimin odasına geçerdik. Garibim babaanne anlamazdıda..
O kadar yaşlıydı ki, odasında olduğunda dünya yıkılsa çıkmazdı. Kulaklar desen işitme kaybı başlamıştı. Tahmin ettiyse bile hiç yüzlemedi rahmetli.Sen öyle zannet
Giris, gelisme, sonuc da olabilir.Bence de oyle, yazanlar ileri gittik(malum olay) ileri gitmedik(sadece opusme gibi) diye belirtse. Yoksa 2. Secenekte herkes her yerde yasamistir
Ben ciddi ciddi dönme dolap kısmının ayrıntısını merak ettim.Lunaparkta dönme dolabın içinde, arabada, annemlerin evinde, karda kışta dışarda kuytu köşede bu sıra uzar da uzar :)
Öpüşme hanımefendi zor değil bunu anlamakBen ciddi ciddi dönme dolap kısmının ayrıntısını merak ettim.
Sevişmek derken ne kadar sevişmek yani? Sonuçta ‘pek kimse olmasa da’ orda birileri vardı değil mi? Nasıl soyundunuz kimse fark etmedi mi?
Öpüşmek miÖpüşme hanımefendi zor değil bunu anlamak
Siz pembebasliklikiz ile ayni kisi misiniz?Öpüşme hanımefendi zor değil bunu anlamak
Emin tahmin ediyor hatta tahminden ötesiO kadar yaşlıydı ki, odasında olduğunda dünya yıkılsa çıkmazdı. Kulaklar desen işitme kaybı başlamıştı. Tahmin ettiyse bile hiç yüzlemedi rahmetli.
Öpüşmek mi
O zaman niye sevişmek diyorsunuz, böyle yazarsanız tabiki anlaşılmaz, bir de üstüne tersliyorsunuz insanı
Öpüşmek öpüşmektir sevişmek sevişmek bence deÖpüşmek sayılmaz hanımefendi :) biz orala yeltenmiştik ama dönme dolapta olamadı
Yazan ben değilim ama anlaşılıyor diyorumÖpüşmek mi
O zaman niye sevişmek diyorsunuz, böyle yazarsanız tabiki anlaşılmaz, bir de üstüne tersliyorsunuz insanı
HayırSiz pembebasliklikiz ile ayni kisi misiniz?
Valla ben anlamadım.Yazan ben değilim ama anlaşılıyor diyorum